Dina tanggal 1 Januari, undang-undang Perancis ngawasa sacara dasar…

Dina tanggal 1 Januari, undang-undang Perancis berkuat kuasa dina dasar para karyawan tiasa mareuman smartphone saluareun jam pagawéan saengga tiasa ngiringan aksés ka email kerja na. Ukuran ieu mangrupikeun konsekuensi tina ningkat tina tekanan tina kedah diperyogikeun sareng nyambung, anu nyababkeun jumlah lembur anu henteu dibayar sareng masalah kaséhatan. Perusahaan ageung sareng 50 atanapi langkung karyawan diwajibkeun badami sareng karyawan ngeunaan aturan khusus anu bakal diapungkeun ka aranjeunna. Naha urang Walanda bakal milu?

ngabagikeun