Dina 1 Juli 2017, di Walanda undang-undang tenaga kerja robih…

Dina 1 Juli 2017, di Walanda paréntah hukum kuli parobihan. Tur éta kalayan kaayaanana kanggo kasehatan, kaamanan sareng pencegahan.

Kaayaan digawé janten faktor anu penting dina hubungan padamelan. Juragan sareng karyawan saengga tiasa nyandak kauntungan tina perjanjian anu jelas. Dina momen ieu aya variasi kontrak anu ageung antara jasa kasehatan sareng kaamanan, dokter perusahaan sareng pengusaha, anu tiasa nyababkeun perawatan anu cekap. Pikeun merangan kaayaan ieu, pamaréntah ngenalkeun kontrak dasar.

Pamaréntah ogé bakal ngaluncurkeun «Stappenplan Arbozorg». Rencanana ieu kedah nyababkeun palaksanaan santun ngeunaan skéma kaséhatan sareng kaamanan dina perusahaan. Henteu ukur dunungan, tapi ogé naséhatan padamelan atanapi perwakilan staf sareng jasa kasehatan sareng kasalametan éksternal bakal ngagaduhan peran dina rencana ieu.

Naha anjeun heran naon akibat tina panerapan énggal pikeun organisasi anjeun? Dina tanggal 13 Juni 2017 Kementrian Hal Ehwal Sosial sareng Pakasaban ngalaksanakeun toolkit digital «Parobihan dina UU Buruh», dimana anjeun tiasa mendakan fakta-fakta, dokumén sareng animasi dina parobihan perda.

2017-06-13

ngabagikeun