Kontrak padamelan jangka panjang

Kontrak padamelan jangka panjang

Padahal kontrak pagawean jangka tetep dipaké pikeun jadi iwal, aranjeunna sigana geus jadi aturan. A kontrak pagawean jangka tetep disebut oge kontrak pagawean samentara. Kontrak padamelan sapertos kitu disimpulkeun pikeun waktos kawates. Ieu sering disimpulkeun salila genep bulan atawa sataun. Sajaba ti éta, kontrak ieu ogé bisa dicindekkeun pikeun durasi gawé. Naon anu anjeun kedah perhatosan nalika nawiskeun kontrak padamelan? Naon anu anjeun lebetkeun? Sareng kumaha tungtung kontrak padamelan?

Anu mana?

Hiji kontrak pagawean jangka tetep diasupkeun kana periode husus. Ieu tiasa sababaraha bulan tapi ogé sababaraha taun. Sanggeus éta, kontrak pagawean jangka tetep ends. Ku alatan éta, eta ends otomatis, sarta euweuh aksi salajengna kudu dilaksanakeun ku boh dunungan atawa pagawe. Sanajan kitu, dunungan bisa jadi nanggungjawaban kanggo Karuksakan lamun manehna teu sasuai jeung periode bewara nalika kontrak pagawean jangka tetep kadaluwarsa. Konsékuansi tina kadaluarsa 'otomatis' nyaéta pagawé kurang kapastian ku kontrak pagawean jangka tetep sabab dunungan henteu kedah masihan béwara deui (ngaliwatan ijin PHK ti UWV) atanapi ngabubarkeun (ngaliwatan pengadilan kecamatan) pikeun ngaleungitkeun. tina pagawe. Terminasi atanapi ngabubarkeun kontrak padamelan kedah lumangsung upami aya kontrak padamelan pikeun waktos anu teu katangtu. Aya sababaraha kaayaan anu napel kana bentuk terminasi ieu.

Utamana dina jaman ékonomi goréng, kontrak pagawean jangka tetep geus jadi pilihan metot pikeun dunungan.

Nawiskeun kontrak jangka tetep.

Aya sababaraha poin penting anu kedah dipertimbangkeun sateuacan nawiskeun kontrak:

Susunan ranté: Jumlah kontrak jangka tetep

Anjeun kudu mertimbangkeun nu disebut aturan ranté jeung kontrak pagawean jangka tetep. Ieu nangtukeun lamun kontrak pagawean samentara robah jadi kontrak pagawean permanén. Numutkeun peraturan ieu, anjeun tiasa nyimpulkeun maksimal tilu kontrak padamelan samentawis berturut-turut dina 36 bulan. Pangaturan sanésna tiasa dianggo dina perjanjian koléktif

Naha anjeun nyimpulkeun langkung ti tilu kontrak padamelan samentawis berturut-turut? Atawa naha kontrak pagawean ngaleuwihan 36 bulan, kaasup interval nepi ka 6 bulan? Sareng teu aya rezeki dina perjanjian koléktif anu ningkatkeun jumlah kontrak atanapi periode ieu? Lajeng kontrak pagawean samentara panungtungan otomatis robah jadi kontrak pagawean permanén.

Kontrak pagawean anu saterusna lamun pagawe geus kaluar tina jasa salila genep bulan atawa kirang antara aranjeunna. Naha anjeun hoyong megatkeun ranté kontrak pagawean? Lajeng anjeun kudu mastikeun leuwih ti genep bulan.

Cao

A perjangjian tawar koléktif (CAO) kadang ngandung dibekelan pikeun nawarkeun kontrak pagawean jangka tetep. Contona, hiji perjangjian koléktif bisa ngawengku pengecualian kana aturan ranté-of-kontrak. Pikirkeun kaayaan anu ngamungkinkeun kontrak padamelan langkung samentawis pikeun période anu panjang. Naha perusahaan atanapi industri anjeun gaduh perjanjian tenaga kerja koléktif? Teras pariksa naon anu diatur di daérah ieu.

perlakuan sarua

Karyawan kedah tiasa ngandelkeun perlakuan anu sami. Ieu ogé lumaku nalika nawiskeun kontrak pagawean jangka tetep. Salaku conto, dilarang nganyahokeun kontrak padamelan samentawis karyawan hamil atanapi karyawan gering kronis ku alesan kakandungan atanapi gering kronis.

Juragan ngagentos

Dupi aya dunungan saterusna? Lajeng ranté tina kontrak pagawean terus (jeung bisa diitung). Pangusaha anu salajengna tiasa janten kasus nalika nyandak alih perusahaan. Atanapi upami karyawan padamelan ku lembaga padamelan sareng engké langsung ku dunungan. Karyawan teras nampi dunungan anu béda tapi teras ngalaksanakeun padamelan anu sami atanapi sami.

Eusi kontrak

Eusi kontrak pagawean lolobana pakait jeung kontrak pagawean kabuka-réngsé. Sanajan kitu, aya sababaraha peculiarities:

waktu

Hiji kontrak pagawean jangka tetep kudu nyatakeun lilana kontrak pagawean. Istilah ieu biasana dituduhkeun ku tanggal mimiti sareng tanggal tungtung.

Ieu oge mungkin yen kontrak pagawean samentara teu ngandung hiji tanggal tungtung, contona, dina kasus kontrak pagawean pikeun durasi proyek. Atawa pikeun ngaganti pagawe gering jangka panjang nepi ka maranéhna bisa neruskeun gawé mandiri. Dina kasus eta, Anjeun kudu bisa nangtukeun tungtung proyék atawa balikna pagawe gering jangka panjang obyektif. Ahir kontrak pagawean lajeng gumantung kana éta tekad obyektif sarta henteu dina wasiat pagawe atawa dunungan.

Klausa bewara interim

Kaasup klausa terminasi interim dina kontrak pagawean jangka tetep wijaksana. Klausa ieu masihan kamungkinan pikeun ngeureunkeun kontrak padamelan awal. Ulah poho pikeun ngaranan periode bewara. Émut yén sanés ngan ukur majikan anu tiasa ngeureunkeun kontrak padamelan awal, tapi ogé karyawan.

Pencétakan

Hiji mangsa probationary ngan kadang diwenangkeun dina kontrak pagawean jangka tetep. Anjeun ngan ukur tiasa satuju kana waktos percobaan dina kontrak padamelan samentawis kalayan durasi kontrak di handap ieu:

  • Leuwih ti genep bulan tapi kirang ti dua taun: maksimum hiji bulan probationary perioda;
  • 2 taun atawa leuwih: maksimum dua bulan periode probationary;
  • Tanpa tanggal tungtung: periode probationary maksimum hiji bulan.

Klausa pasanggiri

Kusabab 1 Januari 2015, dilarang ngalebetkeun klausa non-kompetisi dina kontrak padamelan jangka panjang. Pangecualian pikeun aturan utama ieu nyaéta yén klausa non-kompetisi tiasa dilebetkeun kana kontrak padamelan jangka tetep upami klausa non-kompetisi dibarengan ku pernyataan alesan anu nunjukkeun yén klausa éta diperyogikeun kusabab kapentingan bisnis atanapi jasa anu ageung. bagian dunungan. Ku alatan éta, klausa non-kompetisi ngan bisa diasupkeun kana kontrak pagawean jangka tetep dina kasus luar biasa.

Iraha kontrak gancang janten kontrak permanén?

Kontrak permanén sanggeus tilu kontrak samentara padeukeut

Hiji pagawe sacara otomatis dibéré kontrak permanén lamun:

  • Anjeunna ngagaduhan langkung ti tilu kontrak samentawis sareng dunungan anu sami, atanapi;
  • Anjeunna parantos ngagaduhan langkung ti tilu kontrak samentawis sareng pangusaha berturut-turut pikeun jinis padamelan anu sami. (Contona, lamun hiji pagawe mimiti gawé ngaliwatan hiji agénsi pagawean lajeng ngagabung ka dunungan langsung), jeung;
  • Jeda (interval) antara kontrak maksimal 6 bulan. Pikeun pagawéan ngulang samentawis (henteu dugi ka padamelan musiman) anu tiasa dilakukeun dugi ka 9 bulan sataun, tiasa aya maksimal 3 bulan antara kontrak. Nanging, ieu kedah kalebet dina perjanjian koléktif, sareng;
  • Kontrak ka-3 karyawan réngsé dina atanapi saatos 1 Januari 2020, sareng;
  • Henteu aya kaayaan sanés dina perjanjian koléktif, sabab perjanjian dina perjanjian koléktif diutamakeun.

Kontrak permanén sanggeus tilu taun kontrak samentara

Hiji pagawe otomatis meunang kontrak permanén lamun:

  • Anjeunna parantos nampi sababaraha kontrak samentawis sareng dunungan anu sami salami tilu taun. Atawa pikeun jenis gawé anu sarua jeung dunungan saterusna;
  • Aya maksimum 6 bulan antara kontrak (interval). Pikeun karya ngulang samentara (henteu diwatesan ku pagawean musiman) nu bisa dipigawé nepi ka 9 bulan sataun, meureun aya maksimum 3 bulan antara kontrak. Nanging, ieu kedah dilebetkeun kana perjanjian koléktif;
  • Henteu aya sarat sareng kaayaan sanés dina perjanjian koléktif.

iwal

Aturan ranté ngan manglaku ka sababaraha. Anjeun teu ngabogaan hak pikeun extension otomatis kana kontrak permanén dina situasi di handap ieu:

  • Pikeun kontrak magang pikeun kursus BBL (pelatihan vokasional);
  • Umur sahandapeun 18 kalayan jam gawé nepi ka 12 jam per minggu;
  • A worker samentara kalawan klausa agénsi;
  • Anjeun intern;
  • Anjeun guru gaganti di sakola primér dina kasus guru atawa staf rojongan ajar gering;
  • Anjeun gaduh umur AOW. Hiji dunungan bisa masihan pagawe genep kontrak samentara dina 4 taun ti umur mancén kaayaan.

Ahir kontrak pagawean jangka tetep

A kontrak pagawean jangka tetep ends dina ahir periode sapuk atawa sanggeus parantosan proyek. Naha éta kontrak padamelan samentawis 6 bulan atanapi langkung lami? Upami kitu, anjeun kedah masihan bewara, nyaéta, terangkeun dina tulisan naha anjeun badé neraskeun kontrak padamelan sareng, upami kitu, dina kaayaan naon. Contona, lamun teu manjangkeun kontrak pagawean samentara. Hadé pisan mun anjeun masihan bewara teu leuwih ti sabulan saméméh ahir kontrak pagawean. Upami anjeun gagal ngalakukeunana, anjeun kedah ngahutang santunan gaji sabulan. Atawa, lamun masihan bewara telat, jumlah pro-rata. Terserah dunungan pikeun ngabuktikeun yén anjeunna masihan béwara tinulis tepat waktu. Ku kituna, kami nyarankeun ngirim bewara ku mail kadaptar sarta tetep lagu & ngalacak resi. Ayeuna, e-mail sareng konfirmasi nampi sareng maca ogé sering dianggo.

kacindekan

Éta wijaksana pikeun duanana dunungan jeung pagawe boga kontrak diperlukeun (kayaning jangka tetep sarta kontrak pagawean kabuka-réngsé) drafted ku pengacara a. Husus pikeun dunungan, hiji drafting tunggal bisa nyieun model anjeunna bisa dipaké pikeun sakabéh kontrak pagawean hareup. Saliwatan, lamun masalah timbul dina interim (misalna PHK atawa isu sabudeureun ranté hak asuh), eta oge sasaena pikeun kalibet a pengacara. A pengacara alus bisa nyegah leuwih masalah jeung ngajawab masalah anu geus arisen.

Naha anjeun gaduh patarosan ngeunaan kontrak samentawis atanapi hoyong kontrak disusun? Upami kitu, mangga ngahubungan kami. ahli hukum urang ngahususkeun dina hukum pagawean sarta bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

 

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.