BF Skinner kantos nyarios "Patarosan asli sanés naha mesin mikir tapi naha lalaki ngalakukeun" ...

BF Skinner sakali nyarios "Patarosan nyata teu naha mesin mikir tapi naha lalaki ngalakukeun". Paribasa ieu kacida dilarapkeun kana fenomena énggal anu nyetir diri sareng cara masarakat ngurus produk ieu. Upamana, saurang kudu ngamimitian mikir ngeunaan pangaruh mobil nyetir diri kana desain jaringan jalan modéren Walanda. Kusabab ieu, Menteri Schultz van Haegen nawiskeun laporan 'Zelfrijdende auto's, Verkenning van implicaties op het ontwerp van wegen' ('Mobil nyetir mandiri, Ngalanglang implikasi dina desain jalan') ka DPRD Walanda dina 23 Désémber. Laporan ieu di antawisna ngajelaskeun ekspektasi yén éta bakal tiasa ngantunkeun tanda sareng tanda jalan, ngararancang jalan-jalan anu béda sareng nukeur data antara kendaraan. Ku cara kieu, mobil nyetir diri tiasa nyumbang kana ngaleungitkeun masalah patalimarga.

ngabagikeun