Prosedur hukum dimaksudkeun pikeun milari solusi ...

Prosedur hukum dimaksudkeun pikeun mendakan solusi pikeun masalah, tapi sering ngahontal sabalikna lengkep. Numutkeun kana panilitian ti lembaga panaliti Belanda HiiL, masalah hukum diumbar kurang-kurang, sapertos modél prosés tradisional (anu disebut modél turnamén) nyababkeun pamisahan antara pihak. Hasilna, Déwan Walanda Badan Kehakiman ngabahas perkenalan panyediaan ékspérimén, anu masihan hakim-hakim hakim pikeun ngalakukeun cara pengadilan dina cara séjén.

22-05-2017

ngabagikeun