Dina litigation hiji sok tiasa ngarep-ngarep seueur wrangling…

Dina litigation hiji sok tiasa ngaharepkeun seueur wrangling sareng anjeunna-saur-ucap-ucap. Pikeun ngajelaskeun deui perkara éta, pangadilan tiasa maréntahkeun pamariksaan saksi. Salah sahiji ciri pamariksaan sapertos ieu nyaéta spontan. Pikeun menangkeun jawaban sakumaha anu teu kedah dilaksanakeun, dédéngéan bakal lumangsung 'spontan' sateuacan hakim. Mahkamah Agung Walanda ayeuna parantos netepkeun yén diidinan, tina sudut pandang ékonomi prosedural, pikeun ngupingkeun pamariksaan dumasar kana pernyataan anu sateuacanna ditulis. Dina kasus khusus 23 Désémber ayeuna, éta bakal nyandak seueur anu panjang pikeun nguping sadaya genep saksi. Éta, kumaha ogé, penting yén pengadilan sasuai pikeun ngartos kanyataan yén pernyataan anu ditulis ieu tiasa nyababkeun kamandirian pangurangan nalika meunteun bukti.

2017-01-10

ngabagikeun