Anjeun mendakan tawaran dina internét anu katingalina saé pisan janten leres…

Bayangkeun ieu

Anjeun mendakan tawaran dina internét anu katingalina teuing saé janten leres. Kusabab typo, laptop anu saé éta ngagaduhan harga 150 euro tibatan 1500 euro. Anjeun gancang mutuskeun kauntungan tina perjanjian ieu sareng mutuskeun mésér laptop. Naha toko tiasa teras ngabolaykeun penjualan? Jawabanana gumantung kana sabaraha harga bénten sareng harga anu sabenerna. Nalika ukuran bédana harga nunjukkeun yén harga moal leres, konsumen dipiharep nalungtik bédana harga ieu dugi ka sababaraha batas. Ieu tiasa béda bisi aya bédana harga anu henteu langsung nimbulkeun kacurigaan.

 

ngabagikeun
Law & More B.V.