Bayangkeun ieu: anjeun nyayogikeun tawaran di internet anu katingali saé teuing…

Bayangkeun ieu: anjeun mendakan tawaran dina internét anu katingalina saé teuing leres. Alatan hiji typo, yén laptop anu éndah mawa tag harga anu aya 150 euro tibatan 1500 euro. Anjeun gancang mutuskeun nyandak kauntungan tina deal ieu sareng mutuskeun mésér laptopna. Tiasa toko teras tetep ngabatalkeun jualna? Jawaban gumantung kana sabaraha hargana bénten sareng harga anu saleresna. Nalika ukuran bédana harga nunjukkeun yén hargana henteu tiasa leres, konsumen dipiharep tiasa naliti bédana harga ieu ka sababaraha hal. Ieu tiasa bénten bisi bédana harga anu henteu langsung nampi curiga.

24-03-2017

ngabagikeun