Naha skéma mancén wajib?

Naha skéma mancén wajib?

Enya jeung henteu! Aturan utama nyaéta yén dunungan henteu wajib nawiskeun skéma mancén ka karyawan. Sajaba ti éta, prinsipna mah, pagawé teu wajib pikeun ilubiung dina skéma mancén disadiakeun ku dunungan.

Dina prakna, kumaha oge, aya loba kaayaan dimana aturan utama ieu teu lumaku, ninggalkeun hiji dunungan kalawan saeutik pilihan ngeunaan naha atanapi henteu nawiskeun skéma mancén. Ogé, hiji dunungan teu bisa salawasna ngarancang atawa ngarobah skéma mancén sakumaha anjeunna nilik pas. Kadé gaduh kapastian ngeunaan ieu.

Dina kaayaan naon skéma mancén wajib?

  • Pikeun kaanggotaan wajib dina hiji dana mancén industri;
  • Kawajiban dina a pasatujuan koléktif; Watesan alatan dewan karya 's hak idin;
  • Dina kasus anu tos aya pasatujuan palaksanaan;
  • handap mangrupa dibekelan statutory dina UU Pensiun.

Partisipasi wajib dina dana pensiun industri

Nalika perusahaan digolongkeun dina lingkup dana mancén industri wajib, akibatna nyaéta dunungan wajib nawiskeun skéma mancén dana mancén sareng ngadaptar karyawan sareng dana ieu. Lamun hiji dunungan salah teu gabung dana mancén industri wajib, ieu bisa boga konsekuensi finansial badag pikeun anjeunna jeung karyawan na. Ogé, dunungan kedah ngiringan engké waé sareng ngadaptarkeun karyawan sacara retroaktif. Ieu ngandung harti yén sakabéh iuran mancén nu geus kaliwat masih kudu dibayar. Kadang-kadang pengecualian mungkin, tapi kusabab ieu beda-beda ku industri, penting pikeun nalungtik ieu sacara saksama. Anjeun tiasa pariksa naha perusahaan anjeun katutupan ku salah sahiji dana benefit diartikeun wajib di uitvoeringarbeidsvoorwaardenwetgeving.nl.

Seuseueurna pagawé Walanda wajib ngagabung sareng salah sahiji tina langkung ti 50 dana pensiun industri. Dana mancén industri anu paling terkenal nyaéta ABP (pikeun pamaréntahan sareng pendidikan), PFZW (kaséhatan sareng karaharjaan), BPF Bouw, sareng Dana Pensiun Metal and Technology.

Kawajiban mancén dumasar kana perjangjian koléktif

A perjangjian koléktif bisa ngandung dibekelan jeung kaayaan nu skéma mancén kudu sasuai jeung atawa bisa mandatorily nulis resep nu panyadia mancén nu mancén kudu disimpen. Ketentuan CBA ngeunaan mancén teu tiasa dinyatakeun sacara umum mengikat. Ieu ngandung harti yén, prinsipna mah, dunungan jeung karyawan unaligned teu kabeungkeut ku aranjeunna. Sanajan kitu, éta salawasna penting pikeun nalungtik naha dunungan jeung karyawan bisa digolongkeun dina lingkup dana mancén industri wajib.

Watesan dina dunungan alatan hak idin ti déwan karya 

Nu disebut hak idin ti déwan karya salajengna ngawatesan kabebasan contractual dunungan on mancén. Hak idin ieu diatur dina Bagian 27 UU Déwan Pekerjaan. A déwan karya diperlukeun ku hukum lamun pausahaan employs sahenteuna 50 urang. Nalika nangtukeun jumlah jalma anu padamelan di perusahaan, teu aya bédana anu tiasa dilakukeun antara damel full-time sareng anu damel part-time. Dina Undang-Undang Déwan Pekerjaan, dunungan kedah nampi idin déwan kerja pikeun kaputusan naon waé pikeun ngenalkeun, ngarobih atanapi ngabatalkeun perjanjian mancén, antara anu sanésna.

Dunungan geus asup kana hiji perjangjian administrasi jeung panyadia mancén.

Dina kaayaan ieu, dunungan ampir sok contractually wajib pikeun ngadaptar sadaya pagawe anyar jeung panyadia mancén. Hiji alesan pikeun ieu, prinsipna mah, administrator mancén teu diwenangkeun nanya ngeunaan status kaséhatan karyawan. Ayeuna, pikeun ngahindarkeun ngan ukur ngadaptarkeun pagawé anu kaséhatan goréng, administrator mancén meryogikeun sadaya karyawan - atanapi sakelompok karyawan - pikeun didaptarkeun.

Watesan alatan dibekelan statutory Act mancén

Hiji dunungan kudu ngawartosan pagawe anyar dina tulisan dina hiji bulan sanggeus aranjeunna gabung naha maranéhna bakal ilubiung dina skéma mancén atawa henteu. Lamun pagawe ieu milik grup sarua karyawan geus ilubiung dina skéma mancén, pagawe anyar bakal otomatis ogé mimiti ilubiung dina skéma mancén ieu. Dina prakték, ieu biasana geus disebutkeun dina kontrak pagawean ditawarkeun.

Kontribusi karyawan

Naha skéma mancén wajib nutupan dunungan? Upami kitu, éta skéma atanapi perjanjian koléktif bakal nyatakeun kontribusi maksimal karyawan. Catetan! kontribusi mancén téh deductibleBagian dunungan dina kontribusi mancén pagawe diitung salaku biaya tanaga gawé. Pangusaha tiasa ngirangan ieu tina kauntungan. Hasilna, anjeun mayar kirang pajeg.

Kawajiban dunungan ngurus

Émbaran ngeunaan mancén ngaliwatan panyadia mancén (dana mancén atawa insurer mancén). Tapi dunungan ogé kedah ngawartosan karyawan ngeunaan sababaraha hal. Ieu disebut tugas miara. Dana mancén atanapi insurer mancén sering tiasa ngabantosan ieu. Dunungan kedah ngabéjaan karyawan ngeunaan mancén:

  • Dina mimiti pagawean. Dunungan ngabejaan aranjeunna ngeunaan skéma mancén jeung kontribusi mancén maranéhna kudu mayar sorangan. Jeung naha mindahkeun nilai mungkin. Hiji pagawe anyar nempatkeun hiji mancén geus accrued kana skéma mancén dunungan anyar urang.
  • Upami aranjeunna parantos damel, contona, ngeunaan kasempetan pikeun ngawangun mancén tambahan.
  • Mun aranjeunna ninggalkeun pagawean, dunungan ngabejaan dunungan yén skéma mancén bisa neruskeun lamun pagawe dimimitian bisnis sorangan. Salaku tambahan, dunungan kedah nginpokeun ka karyawan ngeunaan transfer nilai mancénna kana skéma mancén dunungan anyarna.

Dupi hiji pagawe nolak mancén?

Dina kalolobaan kasus, ampir teu mungkin mun teu ilubiung dina skéma mancén. Upami mancén industri atanapi partisipasi mancén diatur dina perjanjian koléktif, para karyawan henteu tiasa kaluar tina éta. Lamun dunungan geus diasupkeun kana kontrak jeung insurer mancén, aya ogé biasana hiji perjangjian yén sakabéh pagawé bakal ilubiung. Salaku pagawe, Anjeun oge bisa nanya ka diri naha wijaksana teu ilubiung. Salian kontribusi wajib anjeun ka dana mancén, dunungan ogé nyumbang sabagian. Ogé, kontribusi mancén asalna tina gaji kotor, sedengkeun éta kedahna tina gaji bersih anjeun nalika anjeun ngamimitian nyimpen diri.

Narapidana

A objector conscientious nyaéta jalma anu teu hayang nyokot asuransi kusabab kapercayaan agama maranéhanana. Ieu mangaruhan mancén. Aranjeunna teras kedah gaduh dispensasi resmi ti Bank Asuransi Sosial (SVB). Ngalamar pengecualian sapertos kitu rada drastis, sabab pengecualian éta manglaku ka sadaya asuransi. Anjeun ogé bakal dibatalkeun pikeun AOW sareng WW, sareng anjeun moal tiasa deui kéngingkeun asuransi kaséhatan. Ku kituna ulah ngadaptar salaku objector conscientious ngan pikeun kaluar tina kontribusi mancén wajib Anjeun. Lamun nampi pangakuan ti SVB, anjeun teu merta langkung mirah. Gantina varian insured, objector conscientious mayar premium pikeun varian tabungan. Premium dibayar ngaliwatan rekening tabungan husus dibuka kalawan suku bunga. Aranjeunna nampi ieu di cicilan ku umur pangsiun dugi pot kosong.

Dunungan teu bisa ngarobah skéma mancén sapeuting.

Skéma mancén mangrupikeun syarat padamelan, sareng dunungan henteu kéngingkeun ngarobih sapertos kitu. Ieu ngan diijinkeun ku idin ti para karyawan. Kadang-kadang skéma mancén atanapi perjangjian koléktif nyatakeun yén adjustment sapihak mungkin. Tapi ieu ngan diidinan dina kaayaan parna, sapertos upami perusahaan aya dina bahaya bangkrut atanapi kusabab panerapan atanapi perjanjian kerja koléktif robih. Dunungan lajeng kedah ngawartosan karyawan na ngeunaan proposal robah.

Lamun skéma a lumaku dina pausahaan, éta wajib dina ampir kabéh kasus. Upami mancén sukarela ditawarkeun, koncina nyaéta mastikeun sadayana milu. Naha anjeun gaduh patarosan saatos maca blog urang? Ngarasa Luncat ka kontak urang; ahli hukum urang happily bakal ngobrol jeung anjeun sarta méré Anjeun nasehat luyu. 

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.