Seueur jalma sering poho mikirkeun kamungkinan akibatna…

Privasi dina jaringan sosial

Seueur jalma sering hilap mikir ngeunaan kamungkinan anu aya nalika pasang eusi dina Facebook. Naha dihaja atanapi pisan naif, kasus ieu pasti jauh ti palinter: saurang Walanda anu umurna 23 taun nembé nampi paréntah hukum, sabab anjeunna parantos mutuskeun pilem pilem (diantara pilem anu dimainkeun di bioskop) dina halaman Facebookna anu ngaranna "Live Bioscoop ”(" Bioskop Langsung ") tanpa idin ti anu gaduh hak cipta. Hasilna: pinalti anu bakal aya 2,000 euro per dintenna kalayan maksimal 50,000 euro. Lalaki éta antukna netep pikeun 7500 euro.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.