Seueur jalma sering hilap mikir ngeunaan kamungkinan akibatna ...

Seueur jalma sering hilap mikir ngeunaan kamungkinan anu aya nalika pasang eusi dina Facebook. Naha dihaja atanapi pisan naif, kasus ieu pasti jauh ti palinter: saurang Walanda anu umurna 23 taun nembé nampi paréntah hukum, sabab anjeunna parantos mutuskeun pilem pilem (diantara pilem anu dimainkeun di bioskop) dina halaman Facebookna anu ngaranna "Live Bioscoop ”(" Bioskop Langsung ") tanpa idin ti anu gaduh hak cipta. Hasilna: pinalti anu bakal aya 2,000 euro per dintenna kalayan maksimal 50,000 euro. Lalaki éta antukna netep pikeun 7500 euro.

23-03-2017

ngabagikeun