Seueur jalma ngadaptarkeun kontrak tanpa ngartos eusina

Panaliti nunjukkeun yén seueur jalma ngadaptarkeun kontrak tanpa leres pangertosan eusina. Di kalolobaan kasus ieu masalah nyéwa atanapi mésér kontrak, kontrak padamelan sareng kontrak mandap. Alesan pikeun henteu ngartos kontrak seringna tiasa dipendak dina ngagunakeun basa; kontrak sering ngandung seueur istilah sah sareng bahasa resmi anu dianggo sacara rutin. Salaku tambahan, katingalina seueur jalma anu henteu maca kontrak anu saé sateuacan asup. Utamana na 'print leutik' sering hilap. Balukarna, jalma henteu sadar naon anu bakal aya 'nangkeupan' sareng masalah hukum anu tiasa kajantenan. Masalah hukum ieu sering tiasa dicegah upami urang kahartos kontrakna leres. Sering pisan, kontrak anu tiasa ngagaduhan akibat anu ageung. Ku sabab eta, penting pisan yén anjeun ngartos sadaya eusi tina kontrak sateuacan anjeun ngadaptarkeun. Anjeun tiasa kéngingkeun naséhat hukum pikeun ngahontal ieu. Law & More bakal bagja ngabantosan kontrak anjeun.

ngabagikeun