Pangaweruh migran Gambar

Migran elmu

Naha anjeun hoyong karyawan asing anu berpendidikan tinggi sumping ka Walanda pikeun damel di perusahaan anjeun? Éta mungkin! Dina blog ieu, anjeun tiasa maca ngeunaan kaayaan dimana migran anu terampil tiasa damel di Walanda.

Migran pangaweruh kalayan aksés gratis

Perlu dicatet yén migran pangaweruh ti nagara-nagara anu tangtu henteu kedah gaduh visa, ijin tinggal, atanapi ijin kerja. Ieu manglaku ka sadaya nagara anu bagian tina Uni Éropa, Norwégia, Islandia, Swiss, jeung Liechtenstein. Upami anjeun badé nyangking migran anu terampil ti salah sahiji nagara ieu, migran anu terampil ngan ukur peryogi paspor atanapi kartu idéntitas anu sah.

Migran pangaweruh ti luar Éropa

Upami anjeun hoyong nyangking migran anu terampil anu henteu asalna ti salah sahiji nagara anu disebatkeun dina paragraf sateuacana, aturan anu langkung ketat diterapkeun. Aranjeunna peryogi visa sareng ijin tinggal. Salaku dunungan, anjeun tanggung jawab nyuhunkeun dokumén ieu ti Layanan Imigrasi sareng Naturalisasi (IND). Salaku tambahan, dunungan kedah diakui salaku sponsor ku IND. Sateuacan ngijinkeun migran anu terampil pisan sumping ka Walanda, anjeun kedah ngalamar pangakuan ieu salaku sponsor. Anjeun, salaku perusahaan, kedah nyumponan sababaraha kaayaan pikeun kéngingkeun status ieu, kalebet jaminan anu cekap pikeun kontinuitas sareng solvency organisasi, pamayaran biaya aplikasi, sareng reliabilitas organisasi, direksi, sareng jalma-jalma (hukum) anu sanés. . Sanaos perusahaan anjeun parantos diakui salaku sponsor, aya sababaraha kawajiban anu anjeun kedah laksanakeun, nyaéta kawajiban administrasi, kawajiban inpormasi, sareng kawajiban jaga.

Gaji migran pangaweruh

Pikeun anjeun, salaku dunungan, éta ogé relevan yén tingkat gaji pikeun migran pangaweruh geus ditangtukeun ka extent tangtu. Taya bédana dijieun antara migran kacida-terampil kalawan aksés bébas jeung migran kacida-terampil ti luar Éropa. Gaji anu ditetepkeun tiasa bénten per individu, gumantung kana umur migran pangaweruh sareng naha pasualan khusus cocog pikeun kriteria gaji anu dikirangan. Jumlah sabenerna bisa kapanggih dina ramatloka IND. Dina sagala hal, panghasilan migran anu terampil pisan sahenteuna kudu sarua jeung jumlah standar anu lumaku pikeun migran anu terampil. 

Éropa Blue Card

Ngabogaan migran kacida terampil datang leuwih dumasar kana Éropa Blue Card ogé mungkin. Kaayaan anu béda dilarapkeun kana ieu ti anu dibahas di luhur. Kartu Biru EU mangrupikeun gabungan tempat tinggal sareng ijin kerja kalayan validitas 4 taun. Éta dimaksudkeun pikeun pagawé anu terampil sareng kabangsaan ti luar EU, EEA, atanapi Swiss. Kontras jeung idin tinggal disebutkeun di luhur, dunungan teu diperlukeun pikeun jadi sponsor dipikawanoh nalika ngalamar hiji EU Blue Card. Nanging, aya sababaraha sarat anu sanés anu kedah dicumponan sateuacan Kartu Biru dipasihkeun. Di antarana, pagawe kudu geus diasupkeun kana perjanjian pagawean sahenteuna 12 bulan, sarta pagawe kudu geus réngsé sahenteuna 3 taun program sarjana muda di paguron luhur. Salaku tambahan, dina kasus Kartu Biru EU, aya ogé ambang gaji anu kedah dicumponan. Sanajan kitu, ieu béda ti kriteria dijelaskeun dina paragraf saméméhna.

Nalika ngagajih migran anu terampil, anjeun tiasa kusut dina maze aturan. Naha anjeun nimbang-nimbang nyandak migran anu terampil ka Walanda? Lajeng ulah ragu ngahubungan Law & More. Ahli hukum kami ngahususkeun dina hukum imigrasi sareng bakal resep ngabimbing anjeun ngalangkungan léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun. 

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.