Parobihan upah minimum di Nederlands ti 1 Juli 2017

Age of the employee

Di Walanda gaji minimum gumantung kana umur pagawé. Aturan hukum ngeunaan upah minimum tiasa bénten taunan. Salaku conto, ti tanggal 1 Juli 2017 gajih minimum ayeuna dugi ka € 1.565,40 per bulan kanggo padamel 22 sareng langkung.

2017-05-30

ngabagikeun