Parobihan upah minimum di Nederlands ti 1 Juli 2017

Di Walanda gaji minimum gumantung kana yuswa karyawan. Aturan hukum ngeunaan upah minimum tiasa bénten unggal taun. Salaku conto, ti 1 Juli 2017 upah minimum ayeuna jumlahna $ 1.565,40 pér bulan kanggo karyawan 22 langkung.

2017-05-30

ngabagikeun