Belanda mangrupikeun pamimpin inovasi di Éropa

Numutkeun kana Scoreboard Komisi Éropah Éropa, Walanda nampi 27 indikasi pikeun poténsi inovasi. Belanda ayeuna nuju di tempat ka-4 (2016 - tempat ka-5), sareng namina salaku Pamimpin Inovasi taun 2017, bareng jeung Denmark, Finlandia sareng Inggris.

Numutkeun Menteri Luar Ékonomi Walanda, urang sumping ka hasilna ieu kusabab nagara, universitas sareng perusahaan damel babarengan. Salah sahiji kriteria Skor Papan Inovasi Éropa pikeun Penilaian Negeri nyaéta 'gawé babarengan umum-swasta'. Éta ogé disebatkeun yén investasi pikeun inovasi di Walanda anu pangluhurna di Éropa.

Anjeun museurkeun The European Inovation Scoreboard 2017? Anjeun tiasa maca sadayana dina situs Komisi Komisi Éropa.

2017-06-20

ngabagikeun