Di Walanda, seueur pentingna dilampahkeun pikeun hak para mogok ...

Di Walanda, jauh pentingna dipasang kana hak neunggeul pagawe. Juragan Walanda kedah ngantepkeun panahan, kalebet konsekuensi négatip anu mungkin aranjeunna, salami "aturan maén" dipiharep. Pikeun mastikeun karyawan henteu dihalang tina ngagunakeun hak ieu, Badan Peradilan Pusat Walanda maréntah yén hiji mogok henteu kedah mangaruhan kauntungan tina pangangguran. Ieu hartosna upah sapopoe hiji pagawe, dina dasar kauntungan pangangguran diitung, henteu matak kapangaruhan deui négatip deui.

11-04-2017

ngabagikeun