Belanda sakali deui ngabuktikeun sorangan janten tempat pembiakan anu saé…

Belanda sakali deui parantos kabuktosan sorangan janten tempat pembiakan anu hadé pikeun perusahaan nasional sareng internasional, sapertos kieu ti sababaraha rupa inohong sareng hasil laporan panerbitan sapertos dipedalkeun ku pamaréntah taun anyar. Perekonomian ngagambar gambar anu genting, kalayan kamekaranana tetep sareng tingkat pangangguran. Konsumén sareng usaha percanten. Belanda mangrupikeun bagian anu paling bahagia sareng paling suksés di dunya. Sareng daptar terus. Walanda nyandak tempat kaopat dina daptar nagara-nagara anu dina ékonomi paling saing di dunya. Inovasi-arif Walanda ngabuktikeun janten pasangan anu padet. Henteu ngan ukur Walanda netepkeun kursus pikeun ngahontal ékonomi anu héjo reueus, tapi éta ogé gaduh iklim bisnis anu paling merangsang di dunya.

ngabagikeun