tagihan Walanda geus disimpen dina internét

RUU Walanda

Dina tagihan Walanda anyar anu disimpen dina internét pikeun konsultasi ayeuna, menteri Walanda Blok (Kasalametan sareng Kaadilan) parantos nyatakeun hajatna pikeun ngeureunkeun kakayaan anonim anu ngagaduhan saham saham. Éta bakal enggal mungkin pikeun ngaidentipikasi para pemegang saham ieu dina dasar akun kaamanan. Saham tiasa teras didagang nganggo panggunaan akun sekuritas anu dicekel ku perantara. Ku cara kieu, jalma-jalma anu ngalebetkeun contona milam artos atanapi pembiayaan terorisme tiasa disusud sacara gampang. Kalayan tagihan ieu, pamaréntah Walanda nuturkeun saran ti FATF.

14-04-2017

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.