Dina tagihan Walanda anyar anu disimpen dina internét pikeun konsultasi ayeuna…

Dina tagihan Walanda anyar anu disimpen dina internét pikeun konsultasi ayeuna, menteri Walanda Blok (Kasalametan sareng Kaadilan) parantos nyatakeun hajatna pikeun ngeureunkeun kakayaan anonim anu ngagaduhan saham saham. Éta bakal enggal mungkin pikeun ngaidentipikasi para pemegang saham ieu dina dasar akun kaamanan. Saham tiasa teras didagang nganggo panggunaan akun sekuritas anu dicekel ku perantara. Ku cara kieu, jalma-jalma anu ngalebetkeun contona milam artos atanapi pembiayaan terorisme tiasa disusud sacara gampang. Kalayan tagihan ieu, pamaréntah Walanda nuturkeun saran ti FATF.

14-04-2017

ngabagikeun