Klausa non-bersaing: naon anu anjeun kedah terang?

Klausa non-kompetisi, diatur dina seni. 7: 653 tina Kodeu Sipil Walanda, mangrupikeun watesan anu jauh tina kabébasan pilihan pagawé anu tiasa dilibetkeun ku dunungan dina kontrak padamelan. Barina ogé, ieu ngamungkinkeun dunungan ngalarang karyawan pikeun asup kana jasa perusahaan sanés, naha dina sektor anu sami atanapi henteu, atanapi bahkan ngamimitian perusahaanna nyalira saatos akhir kontrak damel. Ku cara kieu, dunungan nyoba ngajaga kapentingan perusahaan sareng ngajaga elmu sareng pangalaman dina perusahaan, janten aranjeunna henteu tiasa dianggo di lingkungan padamelan anu sanés atanapi salaku jalma anu padamelan nyalira. Klausa sapertos kitu tiasa ngagaduhan akibat anu hadé pikeun padamelna. Naha anjeun parantos nandatanganan kontrak padamelan anu ngandung klausa non-persaingan? Dina kasus éta, ieu henteu sacara otomatis hartosna yén dunungan tiasa nahan anjeun kana klausa ieu. Anggota DPRD parantos nyusun sababaraha titik awal sareng rute kaluar pikeun nyegah kamungkinan panyalahgunaan sareng akibat anu henteu adil. Dina blog ieu kami ngabahas naon anu anjeun kedah terang ngeunaan klausa anu henteu bersaing.

Klausa non-bersaing: naon anu anjeun kedah terang?

Kaayaan

Mimiti, penting pikeun terang iraha dunungan tiasa kalebet klausa non-persaingan sahingga nalika éta sah. Klausa non-persaingan ngan valid upami éta parantos disatujuan aya tulisan kalawan dewasa pagawé anu parantos ngiringan kontrak padamelan pikeun jaman teu tangtu (pengecualian ditangtayungan).

  1. Prinsip dasarna nyaéta henteu aya klausa non-persaingan anu tiasa dilebetkeun kana kontrak padamelan samentawis. Ngan dina kasus anu luar biasa pisan nalika aya kapentingan bisnis anu ngajurung anu ku dunungan leres-leres motivasi, klausa non-persaingan diidinan dina kontrak padamelan salami waktos anu pasti. Tanpa motivasi, klausa non-persaingan batal sareng batal upami karyawanna boga motivasi henteu cekap, ieu tiasa dikintunkeun ka pengadilan. Motivasina kedah dipasihkeun nalika kontrak padamelan réngsé sareng henteu tiasa dipasihkeun saatosna.
  2.  Salaku tambahan, klausa non-kompetisi kedah, dumasar kana seni. 7: 653 BW alinea 1 sub b, dina tulisan (atanapi ku e-mail). Gagasan anu nyababkeun ieu nyaéta yén pagawé teras ngartos akibat sareng pentingna sareng taliti ngemutan klausa éta. Komo upami dokumén anu ditandatanganan (contona kontrak padamelan) nunjukkeun skéma kaayaan padamelan anu dilampirkeun anu klausa mangrupikeun bagian, persyaratanana dicumponan, sanaos padamelna henteu acan nandatangan skéma ieu nyalira. Klausa non-persaingan kaasup kana Pasatujuan Buruh Koléktif atanapi dina istilah sareng kaayaan umum henteu sah sacara hukum kecuali kasadaran sareng persetujuan tiasa dianggap dina cara anu parantos didugikeun.
  3. Sanaos jalma ngora ti yuswa genep belas taun tiasa lebet kana kontrak damel, padamel kedah sahenteuna genep belas taun pikeun lebet kana klausa non-persaingan anu sah. 

Eusi klausa paséa

Sanaos unggal klausa non-persaingan béda-béda gumantung kana séktorna, kapentingan anu aya sareng dunungan, aya sababaraha poin anu kalebet kana klausa non-persaingan.

  • Durasi éta. Sering dinyatakeun dina klausa sabaraha taun saatos perusahaan persaingan padamelan dilarang, ieu sering turun ka 1 dugi ka 2 taun. Upami aya wates waktos anu teu masuk akal, ieu tiasa dimoderasi ku hakim.
  • Naon anu dilarang. Dunungan tiasa milih nahan karyawan pikeun damel pikeun sadayana pesaing, tapi ogé tiasa namina pesaing khusus atanapi nunjukkeun radius atanapi daérah anu padamelna henteu tiasa ngalaksanakeun padamelan anu sami. Sering ogé dijelaskeun naon sifatna padamelan anu tiasa dilakukeun.
  • Akibat tina ngalanggar klausa. Klausa sering ogé ngandung akibat tina ngalanggar klausa non-persaingan. Ieu sering ngalibatkeun denda tina jumlah nu tangtu. Dina kaseueuran kasus, hukuman ogé dijalankeun: jumlah anu kedah dibayar unggal dinten yén pagawé ngalanggar hukum.

Karuksakan ku hakim

Hakim parantos nuturkeun seni. 7: 653 tina Kodeu Sipil Walanda, alinea 3, kamungkinan pikeun ngabatalkeun klausa non-persaingan sacara gembleng atanapi sabagian upami éta nimbulkeun karugian anu wajar pikeun karyawan anu henteu saimbang sareng kapentingan dunungan pikeun dijagaan. Durasi, daérah, kaayaan sareng jumlah denda tiasa dimoderasi ku hakim. Ieu bakal ngalibatkeun beuratna kapentingan ku hakim, anu bakal béda-béda per kaayaan.

Kaayaan anu aya hubunganana sareng kapentingan padamelna anu maénkeun peran nyaéta faktor pasar tenaga kerja sapertos kasempetan turunna di pasar tenaga kerja, tapi kaayaan pribadi ogé tiasa diperhatoskeun.

Kaayaan anu aya hubunganana sareng kapentingan dunungan anu maénkeun peran nyaéta katerampilan khusus sareng kualitas pagawé sareng nilai intrinsik tina aliran bisnis. Dina praktékna, anu terakhir janten patarosan naha aliran bisnis perusahaan bakal kapangaruhan, sareng tegesna nyatakeun yén klausa non-persaingan henteu dimaksudkeun pikeun ngajaga padamel perusahaan dina perusahaan. 'Nyatana kanyataan yén hiji pagawé parantos kéngingkeun élmu sareng pangalaman dina kinerja jabatanana henteu hartosna yén kinerja bisnis dunungan éta kapangaruhan nalika pagawé éta angkat, ogé nalika pagawé éta angkat pikeun pesaing. . ' (Hof Arnhem-Leeuwarden 24-09-2019, ECLI: NL: GHARL: 2019: 7739) Tingkat aliran bisnis kapangaruhan upami padamelna sadar kana inpormasi komérsial sareng téknis anu relevan atanapi prosés padamelan anu unik sareng anjeunna tiasa nganggo ieu pangaweruh pikeun kapentingan dunungan anyarna, atanapi, salaku conto, nalika padamelna parantos ngagaduhan hubungan anu saé sareng intensif sareng konsumén anu aranjeunna tiasa ngalih ka anjeunna sahingga saingan.

Durasi perjanjian, anu ngagagaskeun penghentian, sareng posisi padamel sareng dunungan samemehna oge dipertimbangkeun nalika pengadilan nganggap validitas klausa non-persaingan.

Kalakuan serius anu matak salah

Klausa non-kompetisi, numutkeun seni. 7: 653 tina Kodeu Sipil Walanda, alinea 4, henteu tahan upami dipungkirkeunna kontrak padamelan disababkeun ku kalakuan anu lepat atanapi ditinggalan ku dunungan, ieu sigana henteu janten masalahna. Salaku conto, aya kalakuan anu lepat atanapi pangirutan anu parah upami dununganana kaliru kana diskriminasi, henteu nyumponan kawajiban integrasi nalika panyawat panyakit atanapi anu leres-leres merhatoskeun kaayaan damel anu aman sareng séhat.

Kriteria Brabant / Van Uffelen

Éta parantos janten écés tina kaputusan Brabant / Uffelen yén upami aya parobihan anu gedé dina hubungan padamelan, klausa non-persaingan kedah ditandatanganan deui upami klausa non-persaingan janten langkung ngabeuratkeun akibatna. Kaayaan ieu dititénan nalika nerapkeun kriteria Brabant / Van Uffelen:

  1. nyirorot;
  2. teu tiasa didugikeun;
  3. ngarobah;
  4. balukarna klausa non-persaingan parantos beuki ngabeuratkeun

'Parobihan anu drastis' kedah ditafsirkeun sacara lega sareng ku sabab éta henteu kedah prihatin ngan ukur parobahan fungsina. Nanging, dina prak-prakanana kritéria kaopat sering henteu dicumponan. Ieu kasus, contona, dina kasus klausa non-persaingan nyatakeun yén padamel henteu kénging damel pikeun pesaing (ECLI: NL: GHARN: 2012: BX0494). Kusabab pagawé parantos maju ti mékanika ka padamel penjualan nalika anjeunna damel di perusahaan, klausa éta ngahambat pagawé langkung seueur kusabab parobihan padamelan tibatan nalika nandatanganan. Barina ogé, kasempetan dina pasar tenaga kerja ayeuna langkung ageung pikeun pagawé tibatan sateuacanna salaku mékanika.

Penting pikeun dicatet di dieu yén dina kaseueuran klausa non-persaingan ngan ukur sawatara batal, nyaéta dugi ka janten langkung ngabeuratkeun salaku akibat tina perobihan fungsi.

Klausa hubungan

Klausa non-solicitation misah tina klausa non-persaingan, tapi rada mirip sareng na. Dina hal klausa non-solicitation, pagawé henteu dilarang badé damel pikeun pesaing saatos padamelan, tapi tina hubungan sareng konsumén sareng hubungan perusahaan. Ieu nyegah, salaku conto, hiji pagawé amprok sareng palanggan anu anjeunna parantos tiasa ngawangun hubungan anu tangtu salami padamelan na atanapi ngahubungi pamasok anu pikaresepeun nalika ngamimitian bisnisna nyalira. Kaayaan pasualan persaingan anu dibahas di luhur ogé dilarapkeun kana klausa anu sanés solicitation. Klausa non-solicitation ngan ukur valid upami éta parantos disatujuan aya tulisan kalawan dewasa pagawé anu parantos ngiringan kontrak padamelan pikeun jaman teu tangtu waktosna.

Naha anjeun parantos nandatangan klausa non-persaingan sareng anjeun hoyong atanapi gaduh padamelan énggal? Punten kontak Law & More. Ahli hukum kami ahli dina bidang hukum padamelan sareng resep ngabantosan anjeun.

ngabagikeun
Law & More B.V.