Henteu unggal organisasi ngalakukeun kagiatan sareng integritas…

Henteu unggal organisasi ngalakukeun kagiatan sareng integritas. Seueur, kumaha anu sieun disada alarem, ayeuna pangalaman parantos sababaraha kali nunjukkeun yén whistleblowers henteu salawasna dijaga leres. The House for Whistleblowers Act, anu kakawasaan dina bulan Juli 2016, dimaksudkeun pikeun ngarobih ieu sareng ngaluarkeun aturan pikeun ngalaporkeun salah laku di organisasi kalayan langkung ti 50 pagawé. Sacara prinsip, UU éta kabangun ku dunungan sareng karyawan. Dina cara anu béda tibatan kasus dina hukum pagawean, istilah-istilah ieu diinterpretasi sacara lega hurung UU. Janten, ogé freelancer anu tunduk kana aturan ieu.

22-02-2017

ngabagikeun