Henteu unggal organisasi ngalaksanakeun kagiatanana kalayan integritas ...

Imah pikeun Whistleblowers Act

Henteu unggal organisasi ngalakukeun kagiatan sareng integritas. Seueur, kumaha anu sieun disada alarem, ayeuna pangalaman parantos sababaraha kali nunjukkeun yén whistleblowers henteu salawasna dijaga leres. The House for Whistleblowers Act, anu kakawasaan dina bulan Juli 2016, dimaksudkeun pikeun ngarobih ieu sareng ngaluarkeun aturan pikeun ngalaporkeun salah laku di organisasi kalayan langkung ti 50 pagawé. Sacara prinsip, UU éta kabangun ku dunungan sareng karyawan. Dina cara anu béda tibatan kasus dina hukum pagawean, istilah-istilah ieu diinterpretasi sacara lega hurung UU. Janten, ogé freelancer anu tunduk kana aturan ieu.

22-02-2017

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.