Bewara conto standar

Bewara conto standar

Naon bewara standar?

Hanjakal, éta cukup sering kajadian yén pihak kaserang gagal pikeun minuhan kawajiban na, atawa gagal pikeun ngalakukeunana on waktos atanapi leres. A bewara standar masihan pihak ieu kasempetan sejen pikeun (bener) matuh dina periode nu lumrah. Saatos béakna periode lumrah - disebutkeun dina surat - debtor geus asup standar. Default diperlukeun pikeun bisa ngabubarkeun kontrak atawa klaim karuksakan, contona. Gumantung kana kaayaan, standar bisa jadi teu diperlukeun. Conto kalebet kaayaan dimana pagelaran permanén teu mungkin, sapertos fotografer anu henteu muncul dina kawinan.

Default tanpa aya bewara?

Dina sababaraha kaayaan, standar lumangsung tanpa aya bewara ngeunaan standar, contona lamun deadline fatal geus diatur pikeun minuhan kawajiban.

Contoh surat bewara resmi

Anjeun tiasa nganggo conto hurup di handap pikeun nyatakeun pihak kaserang anjeun sacara standar. Sanajan kitu, unggal kaayaan béda; kituna anjeun bakal kudu ngalengkepan surat sorangan sarta pamustunganana jawab eusina. Inget pikeun ngirim surat ku mail kadaptar tur nyimpen sagala bukti diperlukeun (salinan, bukti posting, jsb).

[Kota/désa tempat anjeun nulis surat], [tanggal]

Subject: Bewara standar

Dear Sir / Madam,

Kuring diasupkeun kana [an / nu napel] perjangjian sareng anjeun dina [tanggal] [nomer invoice bisa ditambahkeun dina kurung lamun perlu]. [Anjeun/nami perusahaan] gagal sasuai jeung perjanjian.

Perjangjian obliges [anjeun / ngaran parusahaan] pikeun [ngajelaskeun kawajiban pihak geus gagal pikeun minuhan. Ngalakukeun ieu rada komprehensif tapi ulah lebet kana detil teuing].

Kuring hereby dibewarakeun anjeun standar sarta nawiskeun anjeun hiji deui kasempetan pikeun (leres) matuh dina 14 (opat belas) poé gawé ti tanggal [gumantung kana kaayaan, Anjeun bisa nyaluyukeun periode; hukum merlukeun periode nu lumrah]. Saatos kadaluwarsa periode anu ditangtukeun, standar dimimitian sareng kuring bakal kapaksa nyandak tindakan hukum. Kuring lajeng ogé bakal ngaku kapentingan statutory sarta sagala waragad kempelan extrajudicial sarta Karuksakan.

tulus,

[Ngaran sareng tanda tangan anjeun]

[Pastikeun alamat anjeun didaptarkeun dina surat].

Pilari leuwih ti hiji conto bewara formal?

Anjeun kedah terang yén bewara formal di luhur saderhana sareng henteu nginjeumkeun diri kana unggal kaayaan. Naha anjeun hoyong bantosan pikeun nyusun béwara standar atanapi dibebaskeun sapinuhna tina tugas ieu? Naha anjeun hoyong terang naha sareng ti iraha anjeun tiasa ngaku kapentingan statutory sareng karusakan? Naha anjeun peryogi klarifikasi naha ngirim bewara standar diperyogikeun, atanapi anjeun ragu naha standarna diperyogikeun dina kaayaan anjeun? Lajeng ulah ragu sarta kontak Law & More. Ahli hukum urang ahli dina hukum kontrak sarta bakal senang pikeun mantuan Anjeun dina sagala patarosan anjeun sarta masalah.  

Sampel surat standar

Law & More