Ayeuna, ampir teu mungkin pikeun ngabayangkeun dunya tanpa drone ...

Drones

Ayeuna, ampir teu mungkin pikeun ngabayangkeun dunya tanpa drones. Hasilna tina pamekaran ieu, Walanda tiasa parantos ngaraosan cuplakan drone anu épék tina kolam renang anu dilapidated 'Tropicana' sareng pamilihan malah dilaksanakeun pikeun mutuskeun dina pilem drone anu pangsaéna. Salaku dron henteu ngan ukur senang, tapi ogé tiasa nimbulkeun kasulitan anu serius, penting pikeun unggal pamilik drone Walanda jadi sadar kana aturan anu ayeuna. Pilihan tina kisaran aturan: drone tiasa henteu terbang langkung luhur ti 120 méter sareng moal diteraskeun di sakuriling bandara atanapi wengi. Aturan aya ogé pikeun pangguna anu profésional.

13-04-2017

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.