Kiwari, ampir teu mungkin ngabayangkeun dunya tanpa drones…

Ayeuna, ampir teu mungkin pikeun ngabayangkeun dunya tanpa drones. Hasilna tina pamekaran ieu, Walanda tiasa parantos ngaraosan cuplakan drone anu épék tina kolam renang anu dilapidated 'Tropicana' sareng pamilihan malah dilaksanakeun pikeun mutuskeun dina pilem drone anu pangsaéna. Salaku dron henteu ngan ukur senang, tapi ogé tiasa nimbulkeun kasulitan anu serius, penting pikeun unggal pamilik drone Walanda jadi sadar kana aturan anu ayeuna. Pilihan tina kisaran aturan: drone tiasa henteu terbang langkung luhur ti 120 méter sareng moal diteraskeun di sakuriling bandara atanapi wengi. Aturan aya ogé pikeun pangguna anu profésional.

13-04-2017

ngabagikeun