Ayeuna, hashtag henteu ngan populer di Twitter sareng Instagram…

Ayeuna, hashtag henteu ngan saukur populer di Twitter sareng Instagram: hashtag ieu beuki dianggo pikeun nyieun mérek dagang. Taun 2016, jumlah mérek sareng hiji hashtag di payuneunna ningkat ku 64% sadunya. Conto anu hadé nyaéta mérek T-mobile '#getthanked'. Leungit, garapan hashtag salaku mérek henteu salawasna gampang. Hiji hashtag kedah, contona, langsung numbu ka produk atanapi jasa ngalamar.

19-05-2017

ngabagikeun