Kawajiban dunungan sareng padamel numutkeun kana Undang-Undang Kaayaan Kerja

Naon waé padamelan anjeun, prinsip dasar di Walanda nyaéta yén sadayana kedah tiasa damel aman sareng séhat. Visi anu aya di balik premis ieu nyaéta yén pagawéan henteu kedah nyababkeun panyakit fisik atanapi méntal sareng henteu pisan maot salaku hasilna. Prinsip ieu dijamin dina prakték ku Undang-Undang Kaayaan Kerja. Kalakuan ieu ku sabab kitu ditujukeun pikeun ngamajukeun kaayaan damel anu saé sareng nyegah panyakit sareng henteu mampuh pikeun padamelan padamel. Naha anjeun dunungan? Dina kasus éta, miara lingkungan kerja anu séhat sareng aman saluyu sareng Undang-Undang Kaayaan Pakakas anu cocog sareng anjeun. Dina perusahaan anjeun, sanés ngan kedah gaduh kanyaho anu cekap pikeun damel anu séhat sareng aman, tapi pedoman UU Kondisi Kerja kedah ogé dituturkeun pikeun nyegah bahaya anu teu perlu pikeun karyawan. Naha anjeun padamel? Dina kasus éta, sababaraha hal ogé diarepkeun anjeun dina kontéks lingkungan kerja anu séhat sareng aman.

Kawajiban dunungan sareng padamel numutkeun kana Undang-Undang Kaayaan Kerja

Kawajiban padamel

Numutkeun kana Undang-Undang Kaayaan Kerja, dunungan pamustunganana tanggung jawab pikeun kaayaan damel sasarengan padamelna. Salaku padamel, maka anjeun kedah nyumbang kana nyiptakeun tempat damel anu séhat sareng aman. Langkung khusus, salaku padamel, dina ningali Undang-Undang Kaayaan Pakasaban, anjeun wajib:

  • ngagunakeun alat-alat damel sareng zat-zat bahaya kalayan leres;
  • henteu ngarobih sareng / atanapi ngaleungitkeun perlindungan dina alat-alat padamelan;
  • ngagunakeun alat-alat pelindung pribadi / bantosan anu sayogi ku dunungan anu leres sareng nyimpenna dina tempat anu pantes;
  • gawé bareng dina inpormasi sareng instruksi anu teratur;
  • pikeun nginpokeun dunungan ngeunaan résiko anu dititénan pikeun kaséhatan sareng kaamanan di perusahaan;
  • pikeun ngabantosan dunungan sareng jalma ahli sanésna (sapertos perwira pencegahan), upami perlu, dina ngalaksanakeun kawajibanana.

Pondokna, anjeun kedah kalakuanana tanggung jawab salaku padamel. Anjeun ngalakukeun ieu ku ngagunakeun kaayaan damel dina cara anu aman sareng ngalaksanakeun padamelan anjeun dina cara anu aman supados anjeun henteu ngabahayakeun diri sareng batur.

Kawajiban dunungan

Supados tiasa nyayogikeun lingkungan damel anu séhat sareng aman, anjeun salaku dunungan kedah ngudag kabijakan anu ditujukeun pikeun kaayaan kerja anu pangsaéna. Undian Kaayaan Pakasaban nyayogikeun arahan pikeun kabijakan ieu sareng kaayaan damel anu saluyu sareng éta. Salaku conto, kabijakan kaayaan damel kedah di mana waé kasus diwangun ku a inpormasi résiko sareng evaluasi (RI&E). Salaku dunungan, anjeun kedah nyatakeun sacara nyerat anu résiko dianggo ku padamel anjeun, kumaha résiko kasihatan sareng kasalametan ieu ditujukeun dina perusahaan anjeun sareng anu résiko dina bentuk kacilakaan pagawéan parantos kajantenan. A perwira pencegahan ngabantosan anjeun pikeun nyusun inventaris résiko sareng évaluasi sareng masihan naséhat ngeunaan kabijakan kaséhatan sareng kaamanan anu saé. Unggal perusahaan kedah nunjuk sahenteuna saurang perwira pencegahan sapertos kitu. Ieu sanés janten jalma ti luar perusahaan. Naha anjeun damel 25 atanapi kirang karyawan? Teras anjeun tiasa janten perwira pencegahan nyalira.

Salah sahiji résiko anu tiasa disanghareupan ku perusahaan mana waé anu dianggo padamel nyaéta absén. Numutkeun kana Undang-Undang Kaayaan Kerja, anjeun salaku dunungan kedah ngagaduhan kabijakan henteuna gering. Kumaha anjeun salaku padamelan nguruskeun absén nalika éta kajantenan di perusahaan anjeun? Anjeun kedah ngarékam jawaban pikeun patarosan ieu dina cara anu écés, nyukupan. Nanging, pikeun ngirangan kamungkinan résiko sapertos kitu direalisasikeun, disarankeun ngagaduhan pamariksaan kaséhatan périodik (PAGO) dilaksanakeun dina perusahaan anjeun. Salami pamariksaan sapertos kitu, dokter perusahaan ngadamel inpormasi naha anjeun ngalaman masalah kaséhatan kusabab damel. Partisipasi dina panilitian sapertos kitu henteu wajib pikeun padamel anjeun, tapi tiasa nguntungkeun pisan sareng nyumbang kana kalangan karyawan anu séhat sareng vital.

Salaku tambahan, pikeun nyegah résiko anu teu disangka-sangka, anjeun kedah nunjuk tim réspon darurat di-bumi (BHV). Patugas réspon darurat perusahaan dilatih pikeun nyayogikeun padamel sareng konsumén pikeun kaamanan dina kaayaan darurat sahingga bakal nyumbang kana kasalametan perusahaan anjeun. Anjeun tiasa nangtoskeun nyalira saha sareng sabaraha jalma anu anjeun pilih salaku pejabat réspon darurat. Ieu ogé dilarapkeun ka cara réspon darurat perusahaan bakal lumangsung. Nanging, anjeun kedah tumut kana ukuran perusahaan anjeun.

Ngawaskeun sareng patuh

Sanaos undang-undang sareng peraturan anu berlaku, kacilakaan damel tetep lumangsung unggal taun di Walanda anu gampang dicegah ku dunungan atanapi padamel. Ngan ukur ayana Undang-Undang Kaayaan Pakerjaan henteu salawasna katingalina cekap pikeun ngajamin prinsip yén sadayana kedah tiasa damel aman sareng séhat. Éta sababna Inspektorat SZW mariksa naha dunungan, tapi ogé naha pagawé nuturkeun aturan pikeun kerja séhat, aman sareng adil. Numutkeun kana Undang-Undang Kaayaan Pakasaban, Inspektorat tiasa ngamimitian panyilidikan nalika kacilakaan parantos kajantenan atanapi nalika déwan kerja atanapi serikat padamelan nungtut éta. Salaku tambahan, Inspektorat ngagaduhan kakawasaan anu jauh sareng kerjasama dina panyilidikan ieu wajib. Upami Inspektorat mendakan pelanggaran Undang-Undang Kaayaan Kerja, lirén tina damel tiasa ngahasilkeun denda ageung atanapi kajahatan / pelanggaran ékonomi. Pikeun nyegah tindakan anu dugi ka jauhna, disarankan pikeun anjeun salaku dunungan, tapi ogé salaku pagawé, pikeun nurut kana sagala kawajiban tina Undang-Undang Kaayaan Kerja.

Naha anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan blog ieu? Teras kontak Law & More. Ahli hukum kami ahli dina bidang hukum padamelan sareng resep masihan anjeun nasihat.

ngabagikeun