Meunangkeun kabangsaan Walanda

Meunangkeun kabangsaan Walanda

Naha anjeun badé sumping ka Walanda damel, diajar atanapi cicing sareng kulawarga / pasangan anjeun? A idin tinggal bisa dikaluarkeun lamun boga tujuan sah tetep. Layanan Imigrasi sareng Naturalisasi (IND) ngaluarkeun idin tinggal pikeun tempat tinggal samentawis sareng permanén gumantung kana kaayaan anjeun.

Saatos tinggal légal kontinyu di Walanda sahenteuna lima taun, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nerapkeun pikeun idin tinggal permanén. Upami sababaraha syarat ketat tambahan dicumponan, bahkan mungkin ngalamar kawarganagaraan Walanda ngaliwatan naturalisasi. Naturalisasi mangrupikeun prosedur aplikasi anu rumit sareng mahal anu dikintunkeun ka kotamadya. Prosedurna tiasa nyandak kirang ti sataun dugi ka dua taun. Dina blog ieu, kuring bakal ngabahas kaayaan mana, diantarana, anjeun kedah nyumponan pikeun ngalamar naturalisasi.

Dibikeun sipat kompleks tina prosedur, éta sasaena pikeun nyewa pengacara anu bisa pituduh Anjeun ngaliwatan prosés jeung fokus kana Anjeun husus jeung kaayaan individu. Barina ogé, anjeun moal nampi biaya aplikasi anu luhur deui upami aya kaputusan négatip.

Naturalization

Kaayaan

Naturalisasi meryogikeun anjeun 18 taun atanapi langkung lami sareng parantos cicing di Walanda salami 5 taun atanapi langkung kalayan ijin tinggal anu sah. Dina waktos anjeun ngalamar naturalisasi, penting yén anjeun ngagaduhan salah sahiji idin tempatna di handap ieu:

  • Idin tinggal suaka teu katangtu atawa biasa teu katangtu;
  • idin tinggal nyicingan jangka panjang EU;
  • Idin tinggal jangka tetep sareng tujuan henteu samentawis tetep;
  • Dokumén tinggal salaku anggota kulawarga warga Uni;
  • Kabangsaan hiji EU, EEA atanapi nagara Swiss; atawa
  • Dokumén tinggal Pasal 50 Perjangjian Penarikan Brexit (Perjanjian Penarikan TEU) pikeun warga Inggris sareng anggota kulawargana.

Pikeun hasil anu positif, penting ogé yén anjeun henteu ngabahayakeun katertiban umum atanapi kaamanan nasional Walanda. Tungtungna, anjeun kedah siap nyingkirkeun kawarganagaraan anjeun ayeuna, upami mungkin, kecuali anjeun tiasa ngajagi tempat pikeun dibebaskeun.

Sumawona, sanaos aya sarat umur, murangkalih anjeun tiasa naturalisasi sareng anjeun dina kaayaan anu tangtu.

Dokumén diperyogikeun

Pikeun ngalamar kawarganagaraan Walanda, anjeun kedah - sajaba ti idin tinggal anu sah atanapi buktina tempat tinggal anu sah - gaduh idéntifikasi anu sah sapertos paspor. Akte kalahiran ti nagara asal ogé kedah dibere. Ogé diwajibkeun ngalebetkeun hiji diploma integrasi, bukti séjén integrasi atawa bukti (parsial) ngajadikeun bebas atawa dispensasi tina sarat integrasi.

Kotamadya bakal nganggo Basisregistratie Personen (BRP) pikeun mariksa sabaraha lami anjeun leres-leres cicing di Walanda.

nyuhunkeun

Naturalisasi kedah diterapkeun di kotamadya. Anjeun kudu siap renounce kabangsaan anjeun ayeuna lamun mungkin - bisi kaputusan positif.

IND gaduh 12 bulan kanggo mutuskeun aplikasi anjeun. Surat ti IND bakal nyatakeun waktos dimana aranjeunna bakal nyandak kaputusan ngeunaan aplikasi anjeun. Mangsa kaputusan dimimitian nalika anjeun parantos mayar biaya aplikasi. Sanggeus narima kaputusan positif, léngkah-léngkah nurutan kudu dilaksanakeun pikeun sabenerna nganggap kawarganagaraan Walanda. Upami kaputusan négatip, anjeun tiasa ngabantah kaputusan dina 6 minggu.

Prosedur pilihan

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun acquire kawarganagaraan Walanda cara gampang jeung gancang, nyaéta ku pilihan. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal ieu, mangga tingal blog urang ngeunaan prosedur pilihan.

kontak

Naha anjeun gaduh patarosan ngeunaan hukum imigrasi atanapi naha anjeun hoyong kami ngabantosan anjeun langkung seueur ngeunaan aplikasi naturalisasi anjeun? Teras ngarasa Luncat ngahubungan Aylin Selamet, pengacara di Law & More at [email dijaga] atanapi Ruby van Kersbergen, pangacara di Law & More at [email dijaga] atanapi nelepon kami di +31 (0)40-3690680.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.