The Pastafarians: pendukung kana kapercayaan anu rada ganjil ...

Para Pastafarians: para pendukung kana kapercayaan anu rada ganjil dina monster spaghetti ngalayang. Éta parantos janten fenomena nyata. Panyokong Pastafarianism parantos sababaraha kali ngadamel berita pikeun hajatna pikeun dipoto pikeun paspor atanapi kartu identitas kalayan kolander dina sirahna. Argumen anu aranjeunna anggo nyaéta aranjeunna - sapertos urang Yahudi sareng umat Islam - ngaharepkeun sirahna tina sudut pandang agama. Dina hiji hal anu anyar, pengadilan pengadilan East-Brabant parantos ngeureunkeun hal ieu sareng maréntah, saluyu sareng kriteria ECHR, yén Pastafarianisme henteu nunjukkeun cara cekap cukup pikeun dianggap salaku agama atanapi kapercayaan. Sumawona, lalaki anu ditaroskeun teu cekap ngajawab patarosan pangadilan sareng teu tiasa nunjukkeun persepsi anu serius ngeunaan hiji agama atanapi kapercayaan.

21-02-2017

ngabagikeun