Dupi anjeun ngarencanakeun pikeun ngajual perusahaan anjeun?

Amsterdam Pangadilan Banding

Mangka wijaksana nyuhunkeun naséhat anu leres ngeunaan tugas anu aya hubunganana sareng déwan karya perusahaan anjeun. Ku cara kitu, anjeun tiasa ngahindarkeun poténsial halangan pikeun prosés penjualan. Dina kaputusan panganyarna ngeunaan Amsterdam Pangadilan Banding, Divisi Perusahaan maréntahkeun yén badan hukum anu ngajual sareng para pemegang sahamna ngalanggar kawajiban perawatan ka dewan karya perusahaan anu dijual.

Badan hukum anu ngajual sareng pemegang sahamna henteu masihan inpormasi anu pas sareng cekap ka dewan karya, aranjeunna gagal ngalibetkeun dewan karya dina milarian naséhat pikeun ngaluarkeun tugas para ahli, sareng aranjeunna henteu konsultasi sareng dewan karya dina waktos sareng sateuacana. kana pamundut piwuruk. Ku alatan éta, kaputusan pikeun ngajual pausahaan teu dijieun alesan. Kaputusan sareng akibat tina kaputusan kedah dicabut. Ieu mangrupikeun kaayaan anu teu dipikahoyong sareng teu perlu anu tiasa dicegah.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.