Dupi anjeun ngarencanakeun pikeun ngajual perusahaan anjeun?

Teras wijaksana nyuhunkeun naséhat anu leres ngeunaan tugas-tugas anu aya hubunganana sareng déwan karya perusahaan anjeun. Ku cara kitu, anjeun tiasa nyingkahan halangan poténsial pikeun prosés jual. Dina kaputusan anu anyar di Mahkamah Pengadilan Amsterdam, Divisi Perusahaan maréntah yén ngajual éntitas sah sareng para pemegang saham najis ngalanggar tugas ka arah dewan karya perusahaan anu dijual. Anu ngajual éntitas sah sareng para pemegang sahamnya henteu masihan inpormasi anu pas sareng cekap pikeun déwan karya, aranjeunna gagal ngalibatkeun déwan karya dina milari naséhat pikeun ngaluarkeun tugas para ahli, sareng aranjeunna henteu konsultasi sareng déwan karya dina waktos sareng sateuacan kana nyuhunkeun naséhat. Ku alatan éta, kaputusan pikeun ngajual perusahaan henteu dilakukeun sacara akal. Kaputusan sareng konsekuensi putusan éta kudu dileungitkeun. Ieu mangrupikeun kaayaan anu teu pikaresepeun sareng anu teu dipikabutuh anu tiasa dicegah.

2018-01-12

ngabagikeun