Polandia ditunda salaku anggota Jaringan Éropa

Polandia ditunda salaku anggota Jaringan Déwan Éropa pikeun Yudikatif (ENCJ).

Jaringan Sidang Éropa pikeun Badan Kehakiman (ENCJ) parantos ngagantungkeun Polandia salaku anggota. ENCJ nyatakeun ngagaduhan mamang ngeunaan kamerdekaan otoritas peradilan Polandia dumasar kana pembaharuan anyar. Hukum Partai sareng Kaadilan nu ngatur Polandia (PiS) parantos ngenalkeun sababaraha pembaharuan radikal dina sababaraha taun ka pengker. Pembaharuan ieu masihan pamaréntah langkung kakuatan ti otoritas yudisial. ENCJ nyatakeun yén '' kaayaan ekstrim '' ngajadikeun penundaan Polandia perlu.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.