Polandia ditunda salaku anggota Rangkaian Majelis Éropa pikeun Badan Kehakiman (ENCJ)

Jaringan Sidang Éropa pikeun Badan Kehakiman (ENCJ) parantos ngagantungkeun Polandia salaku anggota. ENCJ nyatakeun ngagaduhan mamang ngeunaan kamerdekaan otoritas peradilan Polandia dumasar kana pembaharuan anyar. Hukum Partai sareng Kaadilan nu ngatur Polandia (PiS) parantos ngenalkeun sababaraha pembaharuan radikal dina sababaraha taun ka pengker. Pembaharuan ieu masihan pamaréntah langkung kakuatan ti otoritas yudisial. ENCJ nyatakeun yén '' kaayaan ekstrim '' ngajadikeun penundaan Polandia perlu.

Reed langkung seueur: https://nos.nl/artikel/2250880-polen-geschorst-als-lid-van-europees-netwerk-voor-rechtspraak.html

ngabagikeun