Polandia ditunda salaku anggota Jaringan Éropa

Polandia ditunda salaku anggota Jaringan Déwan Éropa pikeun Yudikatif (ENCJ).

Jaringan Sidang Éropa pikeun Badan Kehakiman (ENCJ) parantos ngagantungkeun Polandia salaku anggota. ENCJ nyatakeun ngagaduhan mamang ngeunaan kamerdekaan otoritas peradilan Polandia dumasar kana pembaharuan anyar. Hukum Partai sareng Kaadilan nu ngatur Polandia (PiS) parantos ngenalkeun sababaraha pembaharuan radikal dina sababaraha taun ka pengker. Pembaharuan ieu masihan pamaréntah langkung kakuatan ti otoritas yudisial. ENCJ nyatakeun yén '' kaayaan ekstrim '' ngajadikeun penundaan Polandia perlu.

Law & More