Ngeposkeun ulasan Google négatip sareng palsu

Ngeposkeun ulasan négatip sareng palsu Google meryogikeun nasabah anu teu resep. Konsumén dipasang ulasan négatip ngeunaan binih sareng Diréktur Bina kalayan kaayaan anu béda sareng henteu anonim. Mahkamah Pangadilan Amsterdam nyatakeun yén para nasabah henteu ngabantah yén anjeunna henteu nindakkeun saluyu sareng aturan undang-undang anu henteu katulis anu dianggap tiasa ditampi dina kahirupan sosial, ku kituna anjeunna parantos ngalaksanakeun perbuatan anu menyalahi undang-undang ka arah binih. Hasilna nyaéta yén nasabah wajib mayar ampir 17.000 euro pikeun ngaruksak sareng biaya anu sanés.

2018-01-13

ngabagikeun