Diskriminasi kakandungan dina perpanjangan kontrak pagawean

Diskriminasi kakandungan dina perpanjangan kontrak pagawean

perkenalan

Law & More nembe konseling hiji pagawe Wijeindhoven Yayasan dina aplikasina ka Déwan Hak Asasi Manusa (College Rechten voor de Mens) ngeunaan naha yayasan ngadamel bédana anu dilarang dina dasar jinis kelamin kusabab kakandunganana sareng pikeun nanganan keluhan diskriminasina sacara lalai.

Déwan Hak Asasi Manusa mangrupikeun badan administratif mandiri anu, diantarana, ngahukum dina kasus individu naha aya diskriminasi dina padamelan, pendidikan atanapi salaku konsumen.

Jaitan Wijeindhoven mangrupakeun yayasan anu ngalaksanakeun pagawean pikeun kotamadya di Eindhoven dina widang ranah sosial. Yayasan éta ngagaduhan sakitar 450 karyawan sareng beroperasi dina anggaran EUR 30 juta. Tina éta pagawé, sakitar 400 mangrupikeun generalis anu ngajaga kontak sareng 25,000 Eindhoven warga ti dalapan tim lingkungan. Klién kami mangrupikeun salah sahiji generalis.

Dina 16 Nopémber 2023, Déwan ngaluarkeun putusan.

Dunungan ngadamel diskriminasi gender anu dilarang

Dina cara ngagawe, klien kami dugaan fakta anu nyarankeun diskriminasi gender. Dewan mendakan, dumasar kana naon anu dikintunkeun, yén pagelaranna nyumponan sarat. Leuwih ti éta, dunungan henteu pernah nyauran anjeunna pikeun ngitung kakurangan dina pagelaranana.

Karyawan ieu absen pikeun sawatara waktu alatan kakandungan jeung kolot. Upami teu kitu, manehna pernah absen. Saacanna henteu, manéhna masih narima persetujuan pikeun ngadatangan latihan.

Sapoé sanggeus manéhna balik, pagawe kungsi rapat jeung supervisor nya jeung perwira SDM nya. Salila paguneman, éta dituduhkeun yén pagawean pagawe urang moal dituluykeun sanggeus ahir kontrak samentara nya.

Dunungan engké nunjukkeun yén kaputusan pikeun henteu nganyahokeun bakal kusabab kurangna pisibilitas di gaw. Ieu aneh sabab pagawe ngayakeun posisi itinerant sahingga dioperasikeun utamana dina hiji basis individualistic.

Dewan mendakan yén:

'Terdakwa gagal ngabuktikeun (henteu aya hubunganana sareng karyawan) kakandungan sanés alesan pikeun henteu nganyarankeun kontrak padamelan. Ku kituna terdakwa nyieun diskriminasi gender langsung ngalawan ngalamar. Diskriminasi langsung dilarang iwal iwal statutory lumaku. Teu acan dibantah atanapi ditingalikeun yén ieu masalahna. Ku kituna, Déwan mendakan yén terdakwa ngalarang diskriminasi gender ngalawan pelamar ku henteu ngalebetkeun kontrak padamelan énggal sareng pelamar.

Penanganan anu teu ati-ati pikeun keluhan diskriminasi

Ieu teu dipikawanoh dina Wijeindhoven dimana jeung kumaha carana ngajukeun keluhan diskriminasi. Ku alatan éta, pagawe Filed keluhan diskriminasi ditulis jeung diréktur jeung manajer. Sutradara ngaréspon yén anjeunna parantos ngadamel patarosan internal sareng, dina dasar éta, henteu ngabagi sudut pandang karyawan. Sutradara nunjukkeun kamungkinan ngajukeun keluhan ka panaséhat rahasia éksternal. Keluhan teras diajukeun ka panaséhat rahasia éta. Anu terakhir teras ngawartosan yén terdakwa aya di alamat anu salah. Pembimbing rahasia ngabéjaan yén anjeunna henteu ngalakukeun panemuan bebeneran, sapertos ngadangukeun dua sisi argumen atanapi ngalaksanakeun panalungtikan. Karyawan teras naroskeun deui ka direktur pikeun nganyahokeun keluhan éta. Sutradara teras ngawartosan anjeunna yén anjeunna ngajaga jabatanna kusabab keluhan anu dikintunkeun henteu ngandung fakta sareng kaayaan anyar.

Saatos ngawartosan yén tindakan salajengna parantos dilaksanakeun sareng Déwan Hak Asasi Manusia, Wijeindhoven dituduhkeun kahayang na ngabahas pagawean dituluykeun atawa santunan dina kaayaan yén keluhan ka dewan bakal ditarik.

Dewan nyatet hal-hal ieu dina hal ieu:

"Éta, sanajan keluhan diskriminasi nu ngalamar kacida alesan na kongkrit, terdakwa henteu nalungtik keluhan nu salajengna. Dina pamadegan Dewan, terdakwa kedah ngalakukeun kitu. Dina kasus sapertos kitu, réspon sutradara anu ringkes pisan teu tiasa cekap. Ku kaputusan, tanpa dédéngéan, yén aya zat cukup pikeun keluhan diskriminasi, terdakwa gagal dina kawajiban pikeun nanganan keluhan ngalamar sacara saksama. Leuwih ti éta, keluhan diskriminasi salawasna merlukeun respon reasonable.

Tanggapan ti Wijeindhoven

Dumasar kana Eindhovens Dagblad, WijeindhovenResponna nyaéta: "Kami nyandak kaputusan ieu sacara serius. Diskriminasi dina bentuk naon waé langsung ngalawan standar sareng nilai urang. Kami hanjakal yén kami henteu disadari masihan kesan yén kami henteu nganyarankeun kontrak kusabab keluhan kakandungan. Kami bakal nyandak naséhat kana haté sareng pariksa léngkah-léngkah perbaikan anu kedah urang laksanakeun.

Tanggapan ti Law & More

Law & More ngabagéakeun putusan Déwan Hak Asasi Manusa. Pausahaan senang nyumbang kana merangan diskriminasi. Diskriminasi anu aya hubunganana sareng kakandungan kedah dilawan pikeun ngamajukeun kesetaraan gender di tempat damel.

Law & More