Pamecatan prudential

Saha waé tiasa nyanghareupan miceun. Aya kasempetan anu saé, khususna dina waktos anu teu pasti kieu, yén kaputusan ngeunaan pamecatan bakal dilaksanakeun ku dunungan. Nanging, upami dunungan hoyong neraskeun pamecatan, anjeunna tetep kedah netepkeun kaputusan ngeunaan salah sahiji alesan khusus pikeun mecat, mastikeun deui sareng ngabuktikeun ayana. Aya dalapan hukum sah pikeun ngabubarkeun.

Pamecatan prudential

Alatan anu paling relevan anu pantes waé nyaéta miceun prudential. Barina ogé, dampak krisis korona ka perusahaan-perusahaan anu ageung sareng ngagaduhan akibat henteu ngan ukur pikeun jalan dina usaha anu tiasa dilakukeun dina perusahaan, tapi ogé sareng hususna pikeun volume penjualan. Nalika padamelan dugi ka terdeg, sabagéan ageung perusahaan nanggung biaya. Moal lami deui kaayaan anu parantos timbul dina dunungan anu kapaksa mareuman stafna. Kanggo sabagéan ageung dunungan, biaya upah mangrupikeun barang pangpentingna. Memang leres dina jaman ieu anu teu jelas tiasa nganyahokeun ka Dana Darurat pikeun Pengangguran Pakaryan (AYEUNA) sareng biaya upah sabagian dibayar ku pamaréntah, ku kituna para pangusaha henteu ngilangkeun karyawanana. Tapi, dana darurat ngan ukur merhatikeun pangaturan samentawis pikeun maksimal tilu bulan. Saatos éta, santunan ieu dina biaya upah bakal eureun sareng seueur karyawan masih kedah nyanghareupan pambubaran kusabab alesan ékonomi sapertos posisi finansial rusak atanapi kaleungitan padamelan.

Nanging, sateuacan dunungan tiasa neraskeun pamecat pikeun alesan bisnis, anjeunna kedah ngalamar heula ijin pikeun mecat ti UWV. Pikeun cocog pikeun idin sapertos kitu, dunungan kedah:

  • leres motivasi alesan pikeun mecat sareng nunjukkeun yén hiji atanapi langkung padamelan, dina waktos masa depan 26 minggu, pasti bakal leungit salaku hasil tina usaha pikeun operasi bisnis efisien anu gilirannana mangrupikeun hasil tina bisnis;
  • nunjukkeun yén éta moal mungkin pikeun nengtremkeun ati deui karyawan ka posisi anu cocog sanés jero perusahaan na;
  • nunjukkeun yén anjeunna parantos nyumput prinsip pantulan, dina basa sanésna tatanan statutory of PHK; dunungan henteu sapinuhna bébas milih karyawan anu nunjuk pikeun mecat.

Saatos karyawan parantos dibéré kasempetan pikeun membela nyalira ngalawan ieu, UWV mutuskeun naha para karyawan tiasa dipecat. Upami UWV masihan idin pikeun mecat, juragan kedah ngusir anjeunna ku cara pembatalan surat dina opat minggu. Nalika padamelan henteu satuju sareng kaputusan UWV, anjeunna tiasa ngalebetkeun petisi ka pengadilan kecamatan.

Ningalian anu diarahkeun, putusan ngeunaan pembuangan teu tiasa ngan ukur dilaksanakeun ku dunungan sareng kaayaan anu tangtu, anu ketat, dilarapkeun pikeun dibubaran anu leres. Salaku tambahan, pembuangan ngalaksanakeun hak-hak sareng kawajiban pikeun pihak-pihak. Dina kontéks éta, penting pikeun pihak-pihak pikeun ngingetkeun titik-titik di handap ieu:

  • Larangan miceun. Nalika karyawan ngagaduhan kontrak padamelan pikeun période anu pasti atanapi henteu salamina, anjeunna nampi gelar anu tangtu pikeun ngaleungitkeun. Barina ogé, aya sababaraha larangan umum sareng khusus pikeun diilangkeun dumasar kana dimana dunungan tiasa henteu ngiringan karyawan, atanapi ngan ukur dina kaayaan anu khusus, sanaos perkawis perkawis panyebaran prudential. Salaku conto, dunungan meureun moal ngilangkeun karyawan nalika gering. Lamun aya pagawe janten gering saatos juragan parantos ngintunkeun pamecatan ka UWV atanapi hiji karyawan parantos aya pulih nalika idin mecat, larangan larangan mecenghulna sareng juragan masih tiasa neraskeun pamecatan.
  • Pamayaran transisi. Duanana karyawan permanén sareng fleksibel gaduh hak statutori pikeun pamayaran transisi, henteu paduli alesanna. Mimitina, saurang padamelan ngan ukur berhak pikeun rugi transisi saatos dua taun. Kalayan perkenalan WAB tanggal 1 Januari 2020, pamayaran transisi bakal diwangun ti mimiti dinten damel. Karyawan panggero atanapi karyawan anu dipecat salami periode percobaan ogé berhak mayar peralihan. Nanging, di sisi sanés, pamayaran transisi kanggo para karyawan kalayan kontrak padamelan langkung ti sapuluh taun bakal dihapus. Ieu ngandung harti yén éta bakal janten 'langkung mirah' pikeun dunungan ngilangkeun padamelan anu ngagaduhan kontrak padamelan jangka panjang.

Naha anjeun aya sual ngeunaan pembuangan? Inpo langkung seueur ngeunaan perkarangan, prosedur sareng jasa kami tiasa dipendakan dina situs mecat. di Law & More urang ngartos yén pembuangan mangrupikeun salah sahiji ukuran anu paling jauh dina hukum pagawean anu gaduh akibat pisan pikeun hiji pagawe ogé dunungan. Éta sababna kami nganggo pendekatan pribadi sareng anjeun sareng kami tiasa nangtoskeun kaayaan sareng kemungkinan. Dupi anjeun atos miceun? Punten wartosan Law & More. Law & More pengacara ahli dina widang hukum mecat sareng senang nyadiakeun anjeun nasihat hukum atanapi bantosan salami prosedur mecat.

ngabagikeun