cerai gancang: kumaha anjeun ngalakukeun eta?

cerai gancang: kumaha anjeun ngalakukeun eta?

Cerai ampir sok hiji acara emotionally hésé. Sanajan kitu, kumaha a cerai proceeds tiasa ngadamel sagala bédana. Ideally, dulur hoyong meunang cerai leuwih gancang-gancang. Tapi kumaha anjeun ngalakukeun éta?

Tip 1: Nyegah argumen sareng urut pasangan anjeun

Tip pangpentingna lamun datang ka cerai gancang nyaéta pikeun nyingkahan argumen jeung urut pasangan Anjeun. Dina kalolobaan kasus, loba waktu leungit dina tarung silih. Lamun urut pasangan komunikasi alus saling sarta ngajaga émosi maranéhanana dina kontrol ka extent tangtu, cerai bisa lumangsung considerably gancang. Ieu mah ngan saukur ngahemat loba waktu jeung tanaga spent tarung silih, éta ogé ngandung harti yén cara ngagawe hukum sabudeureun hiji cerai ngajalankeun leuwih gancang.

Tip 2: Tingali pengacara babarengan

Nalika urut mitra tiasa ngadamel perjanjian, aranjeunna tiasa babarengan nyewa hiji pengacara. Ku cara kieu, anjeun teu duanana kudu pengacara sorangan, tapi pengacara gabungan bisa ngawengku arrangements ngeunaan cerai dina covenant cerai ku pengacara gabungan. Ieu ngahindarkeun biaya ganda sareng ngahémat waktos. Barina ogé, lamun aya paménta babarengan pikeun cerai, anjeun teu kudu indit ka pangadilan. Di sisi séjén, ieu kasus lamun duanana pihak nyewa pengacara sorangan.

Salaku tambahan, aya sababaraha hal anu anjeun sareng tilas pasangan tiasa nyiapkeun sateuacan nyewa pengacara pikeun ngahémat waktos sareng artos:

  • Diskusikeun sateuacanna sareng urut pasangan anjeun naon pangaturan anu anjeun laksanakeun sareng nempatkeun ieu dina kertas. Ku cara ieu, sababaraha masalah teu perlu dibahas panjang lebar jeung pengacara jeung pengacara ngan perlu kaasup pasatujuan ieu dina perjangjian cerai;
  • Anjeun parantos tiasa ngadamel inventaris barang anu bakal dibagi. Pikir teu ngan tina possessions, tapi ogé sagala hutang;
  • Atur saloba mungkin ngeunaan harta, sapertos notaris, hipotik, pangajen sareng kamungkinan mésér bumi énggal.

Tip 3: Mediasi

Lamun gagal dina ngahontal hiji perjangjian ngeunaan cerai jeung urut pasangan Anjeun, éta wijaksana pikeun nelepon di mediator a. Tugas mediator dina cerai nyaéta pikeun nungtun paguneman antara anjeun sareng urut pasangan anjeun salaku pihak katilu anu teu kaditukan. Ngaliwatan mediasi, solusi anu ditéang pikeun duanana pihak bisa satuju. Ieu ngandung harti yén anjeun teu di sisi sabalikna tina pager tapi gawé bareng pikeun ngabéréskeun konflik sarta ngahontal perjangjian lumrah. Lamun anjeun geus meunang solusi babarengan, mediator bakal nempatkeun arrangements dijieun dina kertas. Saatosna, anjeun sareng mantan pasangan anjeun tiasa konsultasi ka pengacara, anu teras tiasa ngalebetkeun perjanjian dina perjanjian cerai.

Law & More