Pengunduran diri

Dina kaayaan anu tangtu, penghentian kontrak padamelan, atanapi pengunduran diri, pikaresepeun. Ieu tiasa janten pasualan upami kadua pihak ngaduga pengunduran diri sareng nyimpulkeun perjanjian terminasi dina hal ieu. Anjeun tiasa maca langkung lengkep ihwal pengakhiran ku ijab ijin sareng perjanjian perjanjian dina situs kami: Ngaleungitkeun.site. Salaku tambahan, penghentian kontrak padamelan tiasa dianggap pikaresepeun upami ngan ukur salah sahiji pihak anu butuh pengunduran diri. Salaku conto, pagawé éta panginten ngaraos peryogi, ku sababaraha alesan, pikeun nungtut kontrak padamelan anu teu dikersakeun ku pihak sanés, dunungan. Karyawan ngagaduhan sababaraha pilihan pikeun ieu: nungtut kontrak padamelan ku cara aya bewara atanapi parantos ditumpes ku nyungkeun permintaan dibubarkeun ka pengadilan. Dina dua kasus éta, padamelna kedah émut wates-wates tinangtu yén tempat anu pas dina pilihan pengunduran diri ieu.

Pengunduran diri

Pekuncén kontrak pagawéan ku béwara. Penghentian sapihak kontrak kerja disebut ogé terminasi ku béwara. Naha pagawé milih metode pengunduran diri ieu? Maka undang-undang nyatakeun periode bewara anu sah anu kedah ditetepkeun ku padamel. Paduli lilana perjanjian, jaman béwara ieu biasana sabulan pikeun padamel. Para pihak diidinan nyimpang tina jaman béwara ieu dina kontrak padamelan. Nanging, upami istilah anu kedah diperhatoskeun ku padamel diperpanjang, jaga kedah dijaga pikeun mastikeun yén istilah éta henteu ngaleuwihan wates genep bulan. Naha pagawé niténan istilah anu disatujuan? Dina kasus éta, penghentianana bakal lumangsung akhir bulan sareng padamelan bakal réngsé dina dinten panungtung bulan kalénder. Upami padamel henteu saluyu sareng période bewara anu disatujuan, maka penghentian ku béwara henteu teratur atanapi dina kecap sanésna tanggung jawab. Dina kasus éta, béwara ngeunaan penghentian ku pagawé bakal ngeureunkeun kontrak padamelan. Nanging, dunungan henteu ngagaduhan hutang deui sareng padamel tiasa ngahutang kompensasi. Kompensasi ieu biasana diwangun ku jumlah anu sami sareng upah pikeun bagian tina jaman béwara anu teu acan dititénan.

Saatos kontrak padamelan diakhiri ku pengadilan. Salaku tambahan pikeun ngeureunkeun kontrak padamelan ku masihan bewara, padamelna sok ngagaduhan pilihan pikeun ngalamar ka pengadilan supados ngabubarkeun kontrak padamelan. Pilihan ieu para padamel khususna alternatif pikeun mecat langsung sareng henteu tiasa disingkahankeun sacara kontraktual. Naha pagawé milih metode terminasi ieu? Teras anjeunna kedah ngabuktoskeun paménta pembubaran sacara tertulis sareng alesan anu kuat sakumaha anu dimaksud dina pasal 7: 679 atanapi tulisan 7: 685 alinea 2 tina Kodeu Sipil Walanda. Alesan anu ngadesek umumna dipikahartoseun hartosna (parobihan) kaayaan anu nyababkeun padamel henteu diarepkeun lumayan ngamungkinkeun kontrak padamelan teraskeun. Naha kaayaan sapertos kitu aya hubunganana sareng naha Pengadilan Subdistrik ngabulkeun paménta padamelna? Upami éta, Pengadilan Subdistrik tiasa nungtut kontrak padamelan langsung atanapi dina waktos engké, tapi henteu nganggo pangaruh réaktif. Naha sabab mendesak kusabab niat atanapi kalepatan dunungan? Maka pagawé éta ogé tiasa ngaku santunan.

Mundur sacara lisan?

Naha padamel na mutuskeun mundur sareng nungtut kontrak padamelan sareng dunungan na? Teras hal ieu biasana dilakukeun sacara nyerat ku cara aya bewara tina penghentian atanapi pengunduran diri. Dina serat sapertos kitu adatna nyatakeun nami pagawé sareng anu ditampi ogé éta sareng nalika padamelan éta ngeureunkeun kontrak na. Dina raraga nyingkahan teu pasatujuan anu teu perlu sareng dunungan, disarankeun pikeun karyawan pikeun nutup surat penghentian atanapi pengunduran diri sareng nyungkeun konfirmasi panarimaan sareng ngirim surat ku e-mail atanapi ku surat anu kadaptar.

Tapi, pamukiman sacara tertulis tina PHK henteu wajib sareng sering dianggo pikeun kaperluan administrasi. Barina ogé, terminasi mangrupikeun tindakan hukum bébas bentuk sareng tiasa ogé dilaksanakeun sacara lisan. Maka tiasa waé para karyawan pikeun nginpokeun dununganana ngan ukur sacara lisan dina paguneman ngeunaan penghentian kontrak padamelan sahingga diberhentikan. Nanging, metode pengunduran diri sapertos kitu aya sababaraha kakurangan, sapertos anu teu pasti ngeunaan iraha waktuna béwara dimimitian. Sumawona, éta henteu masihan karyawan lisénsi pikeun salajengna balik kana pernyataanna sahingga gampang nyingkahan pengunduran diri.

Kawajiban pikeun nalungtik dunungan?

Naha padamelna mundur? Hukum kasus parantos nunjukkeun yén dina kasus éta dunungan henteu tiasa ngan saukur atanapi gancang teuing percanten yén ieu anu dipikahoyong ku karyawan. Sacara umum, diperyogikeun pernyataan atanapi kalakuan pagawé sacara jelas tur teu jelas nunjukkeun niatna pikeun mecat. Kadang-kadang panyelidikan langkung lanjut ku dunungan diperyogikeun. Pastina, dina kasus pengunduran diri sacara lisan ti pagawé, dunungan ngagaduhan kawajiban pikeun nalungtik, numutkeun ka Mahkamah Agung Walanda. Dumasar kana faktor-faktor ieu, dunungan kedah nalungtik heula naha PHK anu leres-leres dihaja padamelna:

  • Kaayaan pikiran pagawé
  • Sakumaha karyawan sadar akibatna
  • Waktos padamel kedah nimbangkeun deui kaputusanana

Nalika ngajawab patarosan naha karyawan éta leres-leres hoyong ngeureunkeun padamelan, standar anu ketat dipaké. Upami, saatos panilitian ku dunungan, katingalina yén pemecatan sanés leres-leres atanapi maksud sanés padamelna, maka dunungan henteu tiasa, dina prinsipna, nolak padamelna. Pastina henteu nalika "nyandak deui" pagawé henteu ngarugikeun dunungan. Dina kasus éta, henteu aya patarosan ngeunaan pemecatan atanapi penghentian kontrak padamelan ku padamel.

Tempat perhatosan bisi ngundurkeun diri

Naha padamel na mutuskeun badé mundur? Maka éta ogé wijaksana pikeun merhatoskeun hal-hal ieu:

Liburan. Tiasa waé éta padamel masih gaduh seueur dinten liburan anu sayogi. Naha pagawé badé mecat? Dina kasus éta, pagawé tiasa nyandak dinten pakansi sésana dina konsultasi atanapi aranjeunna mayar kaluar dina tanggal PHK. Naha pagawé milih milih liburanana? Maka dunungan kedah satuju kana ieu. Dunungan tiasa nolak liburan upami aya alesan anu saé pikeun ngalakukeun éta. Upami teu kitu padamel éta bakal dibayar kanggo dinten pakansi na. Jumlah anu sumping dina tempatna tiasa dipendakan dina faktur pamungkas.

Mangpaatna. Pagawe anu kontrak padamelan na parantos dibereskeun sacara logis bakal ngandelkeun UU Asuransi Pangangguran pikeun mata pencahariannana. Nanging, alesanna kunaon sareng cara kontrak padamelan diakhiri bakal mangaruhan kamungkinan ngaku kauntungan pangangguran. Upami pagawé ngundurkeun diri, padamel biasana henteu kéngingkeun kauntungan pengangguran.

Naha anjeun padamel sareng anjeun badé mundur? Teras kontak Law & More. di Law & More urang ngartos yén PHK mangrupikeun salah sahiji ukuran anu paling jauh dina hukum padamelan sareng ngagaduhan akibat anu jauh. Kusabab kitu urang nyandak pendekatan pribadi sareng urang tiasa nganilai kaayaan anjeun sareng kamungkinan babarengan sareng anjeun. Anjeun ogé tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan pemecatan sareng jasa kami dina situs kami: Ngaleungitkeun.site.

ngabagikeun