Révisi NV-law sareng babandingan lalaki / awéwé

Dina 2012, hukum BV (perusahaan swasta) disederhanakeun sareng dijantenkeun langkung fleksibel. Kalayan lumaku kana Undang-Undang ngeunaan Sederhanaan sareng Kalenturan Hukum BV, anu nyekel saham dibéré kasempetan pikeun ngatur hubungan silih na, sahingga langkung seueur ruang didamel pikeun adaptasi struktur perusahaan kana sifat perusahaan sareng hubungan koperasi tina anu nyekel saham. Luyu sareng panyederhanaan sareng fleksibilisasi hukum BV ieu, modérnisasi hukum NV (perusahaan terbatas publik) ayeuna aya dina pipa. Dina kontéks ieu, proposal législatif Modernisasi hukum NV sareng rasio jalu / awéwé langkung saimbang tujuanna sadayana ngajantenkeun hukum NV langkung saderhana sareng fleksibel, sahingga kabutuhan ayeuna seueur perusahaan terbatas umum ageung (NV), naha didaptarkeun atanapi henteu , tiasa patepang. Salaku tambahan, proposal législatif dimaksudkeun pikeun ngajantenkeun perbandingan antara jumlah lalaki sareng awéwé di bagian luhur perusahaan ageung langkung saimbang. Parobihan anu tiasa diarepkeun ku pangusaha dina waktos anu caket perkawis dua téma anu nembé disebatkeun dibahas dihandap.

Révisi NV-law sareng rasio gambar lalaki / awéwé

Subjék pikeun révisi hukum NV

Révisi hukum NV umumna patali sareng aturan anu kaalaman ku pangusaha dina prakték sakumaha teu perlu dibatesan, numutkeun catetan panjelasan kana proposal éta. Salah sahiji bottleneck sapertos kitu, contona, posisi pemegang saham minoritas. Kusabab kabébasan ageung organisasi anu ayeuna aya, aranjeunna résiko dirugikeun ku mayoritas, kumargi aranjeunna kedah patuh ka mayoritas, utamina nalika nyandak kaputusan dina rapat umum. Dina raraga nyegah hak-hak penting pemegang saham (minoritas) teu janten saham atanapi kapentingan pemegang saham mayoritas disalahgunakeun, usul Modernisasi NV Hukum ngajagi pemegang saham minoritas ku, contona, meryogikeun idin na.

Botol anu séjén nyaéta modal saham wajib. Dina titik ieu, usulan nyayogikeun pelonggaran, nyaéta nyebatkeun yén modal saham anu ditetepkeun dina artikel asosiasi, mangrupikeun jumlah tina nilai nominal tina total jumlah saham, moal deui wajib, sapertos sareng BV. Gagasan anu nyababkeun ieu nyaéta yén kalayan ngaleungitkeun kawajiban ieu, pangusaha anu ngagunakeun bentuk hukum perusahaan terbatas umum (NV) bakal ngagaduhan langkung seueur kamar pikeun ngumpulkeun modal, tanpa undang-undang anu kedah dirobih heula. Upami artikel asosiasi nyatakeun modal saham, saperlima tina ieu pastina dikaluarkeun dina peraturan anyar. Syarat mutlak pikeun modal anu dikaluarkeun sareng anu mayar tetep henteu robih dina hal kontén sareng duanana kedah € 45,000.

Salaku tambahan, konsép anu kawéntar dina hukum BV: saham tina sebutan khusus ogé bakal ditempatkeun dina hukum NV anu énggal. Desainasi khusus teras tiasa dianggo pikeun ngagantelkeun hak khusus pikeun saham dina hiji (atanapi langkung) kelas saham, tanpa kedah ngadamel kelas saham anu énggal. Hak anu pasti aya hubunganana kedah ditetepkeun deui dina artikel asosiasi. Di pikahareupeun, contona, anu ngagaduhan saham biasa kalayan sebutan khusus tiasa dipasihan hak kontrol khusus sapertos anu dijelaskeun dina artikel asosiasi.

Titik penting NV-hukum anu penting, anu amandemen kaasup kana proposal, masalah hak sora pikeun janjin na usufructuaries. Parobihanana disababkeun ku kanyataan yén éta ogé bakal tiasa masihan hak sora pikeun janji atanapi usufructuary dina waktos engké. Amandemen ieu ogé saluyu sareng hukum BV anu ayeuna sareng, numutkeun catetan anu ngajelaskeun kana proposal éta, nyumponan kabutuhan anu tétéla parantos diamalkeun pikeun sababaraha waktos. Salaku tambahan, usul éta dimaksudkeun pikeun langkung netelakeun dina kontéks ieu yén pemberian hak milih dina kasus hak ngajanjikeun saham ogé tiasa lumangsung dina kaayaan anu curiga nalika didirikeun.

Salaku tambahan, Modernisasi proposal NV Hukum ngandung sababaraha parobihan ngeunaan nyandak kaputusan. Salah sahiji masalah anu penting pikeun parobihan, contona, nyandak kaputusan di luar rapat, anu penting pisan pikeun NVs anu nyambung dina hiji grup. Dumasar kana undang-undang ayeuna, résolusi ngan ukur tiasa dilakukeun di luar rapat upami tulisan-tulisan pakaitna ngamungkinkeun ieu, moal mungkin pisan upami perusahaan ngagaduhan saham atanapi parantos ngaluarkeun sertipikat sareng résolusi kedah dicandak bulat. Dina waktos payun, kalayan dilarapkeun kana usul, pengambilan keputusan di luar rapat bakal tiasa janten titik awal, upami sadayana jalma anu ngagaduhan hak rapat parantos satuju kana hal ieu. Sumawona, proposal anyar ogé ngagaduhan prospek rapat di luar Walanda, anu nguntungkeun pikeun pengusaha anu nganggo operasi internasional NV.

ahirna, biaya anu aya hubunganana sareng gabung anu dibahas dina proposal. Ngeunaan hal ieu, proposal anyar dina Modérnisasi Hukum NV muka kamungkinan yén perusahaan bakal kabayar mayar biaya ieu dina akta gabung. Hasilna, pengesahan anu misah tina kalakuan anu kalebetkeunana ku dewan tiasa dikirangan. Kalayan parobihan ieu, kawajiban nyatakeun biaya formasi kana Daftar Komérsial tiasa dipupus pikeun NV, sapertos anu kajantenan sareng BV.

Babandingan lalaki / awéwé anu langkung saimbang

Dina taun-taun ayeuna, promosi awéwé di luhur parantos janten téma pusat. Nanging, panilitian kana hasil parantos nunjukkeun yén aranjeunna rada nguciwakeun, sahingga kabinet Walanda asa kapaksa nganggo proposal ieu pikeun ngamajukeun tujuan langkung seueur awéwé di luhur komunitas bisnis kalayan Modernisasi hukum NV sareng babandingan lalaki / awéwé . Gagasan anu nyababkeun ieu nyaéta yén keragaman di perusahaan luhur tiasa nyababkeun kaputusan anu langkung saé sareng hasil bisnis. Dina raraga ngahontal kasempetan anu sami sareng posisi mimiti pikeun saha waé dina dunya bisnis, dua ukuran dilaksanakeun dina proposal anu aya hubunganana. Anu mimiti, perusahaan terbatas umum ageung ogé bakal diperyogikeun nyusun angka target anu pantes sareng ambisius pikeun dewan manajemén, dewan pengawas sareng sub-top. Salaku tambahan, numutkeun proposal éta, aranjeunna ogé kedah ngadamel rencana konkrit pikeun nerapkeun ieu sareng janten transparan ngeunaan prosés na. Babandingan jalu-bikang dina dewan pengawas perusahaan anu didaptarkeun kedah tumuh dugi ka sahenteuna sapertilu tina jumlah lalaki sareng sapertilu tina jumlah awéwé. Salaku conto, dewan pengawas tilu jalmi disusun sacara saimbang upami kalebet sahenteuna saurang lalaki sareng hiji awéwé. Dina kontéks ieu, salaku conto, pengangkatan anggota dewan pengawas anu henteu nyumbang kana perwakilan sahenteuna 30% m / f, janjian ieu batal sareng batal. Ieu henteu hartosna, kumaha ogé, yén nyandak kaputusan dimana anggota dewan pengawas anu henteu sah ilubiung dipangaruhan ku batal.

Sacara umum, révisi sareng modérnisasi hukum NV hartosna ngembangkeun positip pikeun perusahaan anu nyumponan kabutuhan anu aya seueur perusahaan terbatas umum. Nanging, ieu henteu ngarobih kanyataan yén sababaraha hal bakal robih pikeun perusahaan anu nganggo bentuk hukum perusahaan terbatas umum (NV). Naha anjeun hoyong terang naon hartosna parobihan anu bakal datang dina istilah konkrit pikeun perusahaan anjeun atanapi kumaha kaayaan babandingan lalaki / awéwé dina perusahaan anjeun? Naha anjeun ngagaduhan patarosan sanés ngeunaan usulan éta? Atanapi anjeun ngan saukur hoyong tetep terang ngeunaan modérenasi hukum NV? Teras kontak Law & More. Ahli hukum kami ahli dina bidang hukum perusahaan sareng seneng masihan anjeun nasihat. Kami ogé bakal ngawaskeun kamajuan salajengna pikeun anjeun!

ngabagikeun