Mimitian perusahaan angkutan? Ieu naon anu anjeun kedah terang!

perkenalan

Saha waé anu hoyong ngadegkeun perusahaan angkutan, kedah waspada kanyataan yén ieu teu tiasa dilakukeun sapeuting. Sateuacan ngamimitian perusahaan angkutan, anu mimiti kedah nyanghareupan jumlah karya kertas. Salaku conto: unggal perusahaan anu damel kana gerbong profésional barang ku jalan, nyaéta unggal perusahaan anu ngangkut barang (ku jalan) ngalawan pamayaran sareng ku pesenan pihak katilu, peryogi 'Eurovergunning' (Euro izin) bisi gerbong lumangsung kalayan kendaraan anu gaduh kapasitas beban langkung ti 500 kg. Kéngingkeun ijin Euro peryogi sababaraha usaha. Léngkah mana anu kedah dilakukeun? Maca éta di dieu!

Mimitian perusahaan angkutan?

Idin

Pikeun menangkeun idin Euro, ijin kedah diterapkeun di NIWO (Organisasi Angkutan Nasional Nasional Walanda sareng Organisasi). Sakumaha anu dituduhkeun dina bubuka, idin diperyogikeun pikeun transportasi nasional sareng internasional kalayan kendaraan kalayan kapasitas beban langkung ti 500 kg. Perusahaan angkutan anu gaduh lisénsi kedah ngagaduhan sahanteuna hiji kendaraan, anu kedah disayogikeun sertipikat lisénsi. Kalayan sertipikat lisénsi, wahana tiasa ngangkut barang-barang di jero EU (kalayan sababaraha pengecualian). Di luar EU éntri anu sanés diperyogikeun (upamana ijin CEMT atanapi otorisasi naek tambahan). Ijin Euro sah kanggo periode 5 taun. Saatos jaman ieu, ijin tiasa dibenerkeun. Gumantung kana jinis angkutan (sapertos angkutan bahan bahya), tiasa waé idin ijin sanésna ogé diperyogikeun.

syarat

Aya opat sarat utama anu kedah disumponan sateuacan ijin tiasa dikaluarkeun:

  • Pausahaan kedah gaduh ngadegna saleresna di Walanda, hartosna ngadegna anu nyata sareng permanén. Komo deui, sareng sakumaha anu parantos disebat, kedah aya sahenteuna hiji kendaraan.
  • Perusahaan kedah kitu kreden, hartosna perusahaan parantos ngandung artos anu cekap pikeun nyayogikeun pikeun mastikeun pamariksaan sareng lampahingana. Husus ieu hartosna yén ibukota perusahaan (dina bentuk modal usaha) kedah sahenteuna 9.000 euro bisi perusahaan dianggo sareng hiji kendaraan. Jumlah tambahan 5.000 euro anu kedah diasupan ka Ibu kota ieu kanggo tiap kendaraan tambahan. Minangka bukti kabébasan, kasaimbangan (pambukaan), sareng kamungkinan pernyataan aset, kedah dikintunkeun, ogé pernyataan akuntan (RA atanapi AA), anggota NOAB atanapi anggota pendaptaran Akuntan (' Ngadaptarkeun Belastingadviseurs '). Aya sababaraha sarat khusus pikeun pernyataan ieu.
  • Sumawona jalmi anu tugaskeun kagiatan transportasi (manajer angkutan) kedah buktina kompetensi ku ngahasilkeun diploma anu diakui 'Ondernemer beroepsgoederenvervoer over de weg' (bebas ditarjamahkeun: 'Pangusaha ngiringan angkutan barang ku jalan'). Ijazah ieu nyandak sababaraha 'rolling-up-your-sleeves', kusabab éta ngan ukur tiasa diala ku ngalangkungan genep ujian dikelompokeun ku cabang khusus tina CBR (Walanda 'Central Office for Driving Skills'). Henteu unggal manajer angkutan kedah nampi gelar diploma ieu; aya wates handap hiji manager sareng gelar diploma. Leuwih jauh, aya sajumlah sarat tambahan. Pangurus angkutan kedah contona janten penduduk EU. Pangurus angkutan tiasa janten sutradara atanapi anu gaduh perusahaan, tapi jabatan ieu ogé tiasa dieusi ku jalma anu 'éksternal' (contona tandatangan anu otorisasi), salami NIWO tiasa nangtukeun yén manajer angkutan sacara permanén sareng saleresna ngarahkeun kagiatan transportasi sareng bilih aya hubungan nyata sareng perusahaan. Dina hal jalma 'éksternal' a 'verklaring inbreng vakbekwaamheid' (bebas ditarjamahkeun: 'pernyataan kontribusi kompeténsi') diperyogikeun.
  • Kaayaan kaopatna nyaéta perusahaan kedahna dipercaya. Ieu tiasa dipidangkeun ku 'Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) anu teu sah NP en / of RP' (sertipikat perilaku anu hadé pikeun jalma alami (NP) atanapi lembaga sah (RP)). RP VOG diperyogikeun bisi badan anu sah dina bentuk BV Walanda, Vof atanapi kemitraan. VOG NP diperyogikeun bisi aya proprietorship tunggal sareng / atanapi manajer angkutan luar. Bisi diréktur anu henteu cicing di Belanda sareng / atanapi anu henteu ngagaduhan kabébasan Belanda, VOG NP anu kapisah kedah diperyogikeun di tempat tinggal atanapi kabudayaan.

(Sanés) perkawis panolakan

Ijin Euro tiasa ditolak atanapi ditarik nalika ieu disarankan ku Biro Bibob. Ieu tiasa contona mangrupikeun pasualan nalika aya kamungkinan ijin bakal dianggo pikeun kagiatan kriminal.

aplikasi

Ijin tiasa dilarapkeun ngalangkungan kantor digital tina NIWO. Ijin waragad 235 €, -. Sertipikat lisénsi biaya € 28.35. Salajengna, panghasilan taunan taunan $ 23,70 dieusian per sertipikat lisénsi.

kacindekan

Dina raraga ngadegkeun perusahaan angkot di Walanda, hiji 'Eurovergunning' diperyogikeun. Perizinan ieu tiasa dikaluarkeun nalika opat syarat dipenuhan: kedah aya anu saleresna, perusahaan kedah tiasa dipercaya, manajer angkutan kedah gaduh gelar diploma 'Ondernemer beroepsgoederenvervoer over de weg' sareng perusahaan kedah dipercaya. Salian ti teu nyumponan syarat ieu, ijin tiasa ditolak nalika aya résiko yén ijin éta bakal nyalahgunakeun. Biaya kanggo aplikasi nyaéta € 235, -. A sertipikat lisénsi bayaran € 28.35.

Sumber: www.niwo.nl

kontak

Naha anjeun ngagaduhan patarosan atanapi koméntar langkung saatos maca tulisan ieu, rumasa tiasa ngahubungi mr. Maxim Hodak, pengacara di Law & More via maxim.hodak@lawandmore.nl or mr. Tom Meevis, attorney-at-law at Law & More via tom.meevis@lawandmore.nl or call us on +31 40-3690680.

ngabagikeun