Perbuatan penguburan arti Walanda sareng polah pencegahan pembiayaan téroris ngajelaskeun

Dina tanggal 2018 Agustus XNUMX, panyuburan arti Walanda sareng polah pencegahan pembiayaan téroris (Belanda: Wwft) parantos kakawasaan sapuluh taun. Tujuan utama tina Wwft nyaéta ngajaga sistem kauangan bersih; hukum tujuanna pikeun nyegah sistem kauangan dianggo pikeun tujuan kriminal tina panguburan arti sareng pembiayaan téroris. Pencucian artina artina anu teu dimeunangkeun sacara sah dilakukeun sacara sah dilakukeun pikeun nyametkeun asal anu teu sah. Pembiayaan terorisme kajantenan modal dianggo pikeun ngagampangkeun kagiatan teroris. Numutkeun ka Wwft, organisasi diwajibkeun ngalaporkeun transaksi mahiwal. Laporan ieu nyumbang kana deteksi sareng pendakwaan penguburan arti sareng pembiayaan téroris. Wwft gaduh dampak anu ageung pikeun organisasi-organisasi anu aktip di Walanda. Organisasi aktip kedah nyandak usaha pikeun nyegah panguburan arti sareng pembiayaan téroris ti kajantenan. Artikel ieu bakal ngabahas lembaga anu manajer dina lembaga Wwft, anu nanggung kawajiban institusi ieu dumasar kana Wwft sareng naon akibatna nalika lembaga henteu matuh sareng Wwft.

Perbuatan penguburan arti Walanda sareng polah pencegahan pembiayaan téroris ngajelaskeun

1. Institusi anu tumiba dina ruang lingkup Wwft

Institusi tertentu wajib matuh pikeun dibekelan ti Wwft. Dina raraga ngira-ngira naha lembaga tunduk kana Wwft, jinis lembaga sareng kagiatan anu dilakukeun ku lembaga ditaliti. Hiji lembaga anu matuh ka Wwft tiasa diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun kakawasaan nasabah atanapi ngalaporkeun transaksi. Institusi di handap ieu tiasa nunut ka Wwft:

  • anu ngajual barang;
  • perantara dina mésér sareng dijual barang;
  • appraisers perumahan;
  • agén perumahan sareng perantara di perumahan;
  • operator pawnshop sareng panyadia domicile;
  • lembaga keuangan;
  • ahli mandiri. [1]

Penjual barang

Penjual barang diwajibkeun ngalaksanakeun karajinan alatan klien nalika harga barang pikeun dijual jumlahna kanggo € 15,000 atanapi langkung sareng pembayaran ieu dilakukeun sacara artos. Henteu janten masalah naha pembayaran lumangsung dina istilah atanapi sakaligus. Nalika pembayaran kontan € 25,000 atanapi langkung kajantenan nalika ngajual barang-barang khusus, sapertos kapal, kendaraan sareng perhiasan, penjual kedah teras ngalaporkeun transaksi ieu. Upami pambayaran teu dilakukeun kas, teu aya kawajiban Wwft. Tapi, deposit artos dina akun bank vendor kasebat katingal salaku pembayaran kontan.

Perantara dina mésér sareng ngical barang

Upami anjeun nyéépkeun nalika ngagaleuh atanapi ngical barang tinangtu, anjeun matuh kana Wwft sareng wajib ngalaksanakeun karajinan anu hadé ku klien. Ieu kalebet penjualan sareng mésér kendaraan, kapal, perhiasan, barang seni sareng barang antik. Henteu henteu masalah kumaha mahalna harga anu kudu dibayar téh sareng naha hargana mayar artos. Nalika transaksi sareng mayar kontan € 25,000 atanapi langkung kajantenan, urus ieu kedah dilaporkeun sok.

Pentaksir perumahan

Nalika pangajen nganilai harta anu teu tiasa dileungitkeun sareng nyobian fakta-fakta anu teu biasa sareng kaayaan anu tiasa nyangka pelabuhan artos atanapi pembiayaan téroris, transaksi ieu kedah dilaporkeun. Tapi, prekursor henteu wajib ngalaksanakeun karajinan alatan klien.

Agén real estate sareng perantara di perumahan

Jalma anu mediasi dina ngagaleuh sareng ngical harta anu henteu kaci janten tunduk kana Wwft sareng kedah ngalaksanakeun karajinan anu pantes pikeun tiap tugas. Kewajiban pikeun ngalakukeun karajinan wajar klien ogé dilarapkeun kana hal counterparty tina klien. Upami aya anu curiga yén transaksi tiasa ngalabarkeun laundering artos atanapi pembiayaan térorisme, transaksi ieu kedah dilaporkeun. Ieu ogé dilarapkeun kana transaksi dimana jumlahna aya € 15,000 atanapi langkung nampi artos. Henteu janten masalah naha jumlah ieu kanggo agén real estate atanapi kanggo pihak katilu.

Operator Pawnshop sareng panyadia domicile

Operator pawnshop anu nawiskeun janji profésional atanapi bisnis kedah ngalaksanakeun karajinan anu pantes ku unggal transaksi. Upami transaksi teu biasa, transaksi ieu kedah dilaporkeun. Ieu ogé dianggo kana sadaya transaksi anu jumlahna € 25,000 atanapi langkung. Panyadia domicile anu ngadamel alamat atanapi alamat pos anu sayogi pikeun pihak katilu dina bisnis atanapi professional, kedah ogé ngalaksanakeun karajinan anu pantes pikeun unggal klien. Upami disangka yén meureun aya penguburan artos atanapi pembiayaan téroris aub ku nyayogikeun domicile, urus kedah dilaporkeun.

Lembaga kauangan

Institusi kauangan kalebet bank, kantor bursa, kasino, kantor amanah, lembaga investasi sareng asuransi tertentu. Institusi ieu kedah teras-terasan ngalakukeun karajinan anu pantes sareng aranjeunna kedah ngalaporkeun transaksi anu teu biasa. Nanging, aturan anu béda tiasa dianggo sareng bank.

Profesional mandiri

Kategori profésional mandiri kalebet jalma-jalma di handap ieu: notaris, pengacara, akuntan, penaséhat pajak sareng kantor administratif. Grup ieu profésional kedah ngalaksanakeun karajinan wajar sareng ngalaporkeun transaksi anu teu biasa.

Institusi atanapi profésional anu sacara mandiri ngalaksanakeun kagiatan sacara profésional, anu pakait sareng kagiatan anu dilakukeun ku lembaga anu kasebut di luhur, tiasa waé tunduk kana Wwft. Ieu tiasa ngalebetkeun kagiatan ieu:

  • menasihkeun perusahaan ngeunaan struktur modal, strategi bisnis sareng kagiatan anu aya;
  • konsultasi sareng penyediaan jasa dina ngahiji sareng akuisisi perusahaan;
  • ngadegna atanapi manajemén perusahaan atanapi lembaga sah;
  • meuli atanapi ngajual perusahaan, lembaga hukum atanapi saham di perusahaan;
  • akuisisi lengkep sareng separa perusahaan atanapi lembaga sah;
  • kagiatan anu berhubungan sareng pajak.

Dina raraga ngabedakeun atanapi henteu lembaga anu tunduk kana Wwft, pentingna tetep dina kagiatan kagiatan lembaga anu diémutan. Upami lembaga ngan nyayogikeun inpormasi, lembaga anu prinsipna henteu tunduk kana Wwft. Upami lembaga nawiskeun nasihat ka klien, lembaga tiasa janten tunduk kana Wwft. Tapi, aya garis ipis antara anu masihan inpormasi sareng masihan saran. Ogé, kaseueuran wajib wajib lumangsung sateuacan lembaga asup kana kasepakatan bisnis sareng klien. Nalika hiji lembaga mimitina nyangka yén ngan ukur inpormasi anu perlu disayogikeun ka klien, tapi dina engké némbongan yén nasihat parantos dipasihkeun atanapi kedah dipasihkeun ogé, kawajiban ngalaksanakeun karajinan anu sateuacanna teu patepang. Ogé bahaya pisan pikeun ngabagi kagiatan kagiatan lembaga pikeun kagiatan anu poko kana Wwft sareng kagiatan anu henteu patuh kana Wwft, saprak wates antara kagiatan ieu sateuacana. Salaku tambahan, tiasa ogé janten pasualan yén kagiatan anu misah henteu tunduk kana Wwft, tapi kagiatan ieu ngagaduhan kawajiban Wwft nalika aranjeunna ngahiji. Ku sabab éta penting pikeun nangtukeun sateuacanna naha lembaga anjeun tunduk kana Wwft.

Dina kaayaan anu tangtu, lembaga tiasa aya dina lingkup Undang-Undang Pengawasan Kantor Amanah Belanda (Wtt) tibatan Wwft. Wtt ngandung sarat anu langkung ketat pikeun kasuksesan klien sareng lembaga anu tunduk kana Wtt peryogi ijin pikeun ngalaksanakeun kagiatanana. Numutkeun ka Wtt, lembaga anu nyayogikeun domicile sareng anu ngalaksanakeun kagiatan tambahan ogé, tunduk kana Wtt. Kegiatan tambihan ieu kalebet nyayogikeun naséhat hukum, ngurus déklarasi pajak, ngalaksanakeun kagiatan ngeunaan nyusun, nganilai sareng ngawaskeun akun taunan atanapi ngajaga administrasi atanapi kéngingkeun sutradara pikeun perusahaan atanapi badan hukum. Dina praktékna, nyayogikeun domicile sareng ngalaksanakeun kagiatan tambahan sering dikokolakeun ku dua lembaga anu béda, pikeun mastikeun yén lembaga ieu henteu aya dina lingkup Wtt. Nanging, ieu moal tiasa dilakukeun nalika Wtt anu dirobih bakal diberlakukeun. Saatos amandemen législatif ieu diberlakukeun, lembaga anu ngabuktikeun kabuktosan domicile sareng ngalaksanakeun kagiatan tambahan di antara dua lembaga ogé bakal tunduk kana Wtt. Perkawis ieu kalebet lembaga anu ngalaksanakeun kagiatan tambahan nyalira, tapi ngarujuk ka klién ka lembaga anu sanés pikeun nyayogikeun atanapi domicile (atanapi sabalikna) ogé lembaga anu bertindak salaku perantara ku nyandak klien dina kontak sareng sababaraha pihak anu tiasa nyayogikeun domicile sareng tiasa ngalaksanakeun kagiatan tambahan. [2] Penting pikeun lembaga gaduh gambaran anu saé kana kagiatanana, dina raraga nangtoskeun mana waé hukum anu berlaku pikeun aranjeunna.

2. Kuliatan alatan Klién

Numutkeun ka Wwft, hiji lembaga anu tunduk kana Wwft kedah ngalaksanakeun karajaan saumpama. Kaseueuran palanggan kedah dilakukeun sateuacan institusi asup kana perjanjian bisnis sareng klien sateuacana jasa disayogikeun. Usaha na kaseueuran klien ngajadi, diantara hal anu sanés, yén hiji lembaga kedah nyayogikeun jatidiri klienna, parantos marios inpormasi ieu, catetan sareng disimpen deui salami lima taun.

Rajin alatan klien nurutkeun Wwft berorientasi résiko. Ieu ngandung harti yén lembaga kedah nyandak résiko ngeunaan sifat sareng ukuran perusahaan na nyalira sareng résiko anu aya hubunganana sareng hubungan bisnis khusus atanapi transaksi kana akun. Inténsitas rajinna kedah saluyu sareng résiko ieu. [3] Wwft nyertakeun tilu tingkatan karajinan alatan klien: standar, saderhana sareng ditingkatkeun. Dumasar kana risikona, hiji lembaga kedah nangtoskeun palanggan mana anu disebut tadi kusabab diligénsi anu kedah dilakukeun. Salian ti interpretasi dumasar résiko tina karajinan alatan klien anu kedah dilaksanakeun dina kasus standar, penilaian résiko ogé tiasa dibuktikeun janten alesan pikeun ngalakukeun rajin anu disederhanakeun atanapi ditingkatkeun kusabab rajin. Nalika meunteun résiko, hal-hal ieu kedah diperhatoskeun: palanggan, nagara sareng alesan géografis dimana lembaga éta beroperasi sareng produk sareng jasa dikirimkeun. [4]

Wwft henteu netepkeun mana langkah-langkah anu kedah dilaksanakeun ku lembaga pikeun ngimbangan klien tina karajinan alatan ku sensitipitas résiko tina transaksi. Nanging, penting pikeun lembaga pikeun netepkeun prosedur dumasar résiko pikeun nangtoskeun sareng intensitas klien anu kedah dilakukeun. Salaku conto, léngkah-léngkah ieu tiasa dilaksanakeun: netepkeun matrix résiko, ngarumuskeun kabijakan résiko atanapi profil, masang prosedur pikeun ditampa klien, nyandak tindakan pangendali internal atanapi gabungan tina léngkah-léngkah ieu. Salajengna, disarankeun pikeun ngalakukeun manajemén file sareng nyimpen rékaman sadaya transaksi sareng penilaian résiko anu aya. Otoritas anu tanggung jawab ngeunaan Wwft, Unit Intelijen Keuangan (FIU), tiasa nyuhungkeun lembaga pikeun nyayogikeun idéntifikasi sareng penilaian résiko ngeunaan panyucian artos sareng pembiayaan téroris. Lembaga ngagaduhan kawajiban pikeun matuh kana pamundut sapertos kitu. [5] Wwft ogé ngandung petunjuk anu nunjukkeun anu intensitas klien alatan rajin kedah dilaksanakeun.

2.1 Kakuatan alatan standar

Biasana, lembaga kedah ngalakukeun karajinan alatan klien standar. Kegigian ieu kusabab diwangun ku unsur-unsur di handap ieu:

  • nangtoskeun, pariksa sareng ngarekam identitas klien;
  • nangtukeun, mastikeun sareng ngarekam identitas Pamilik beneficiary Ultimate (UBO);
  • nangtoskeun sareng ngarekam tujuan sareng hakekat tugas atanapi transaksi.

Identitas klien

Supaya terang saha saha jasa anu disayogikeun, idéntitas klien kedah ditangtukeun sateuacan lembaga mimitian nyayogikeun jasa na. Pikeun ngidentipikasi klien, klienna kedah naroskeun kanggo idéntitas identitasna. Salajengna, identitas klien kedah diverifikasi. Pikeun jalma alami, verifikasi ieu bisa dilakukeun ku nyungkeun paspor asli, lisénsi nyetir atanapi kartu idéntitas. Klién anu éntitas hukum kedah dipénta nyayogikeun ekstrak tina padagang dagang atanapi dokumén anu dipercaya atanapi data anu langkung umum dina lalulintas internasional. Inpormasi ieu teras tiasa dipikagaduh ku lembaga lima taun.

Identitas na UBO

Upami klienna nyaéta jalma anu sah, koperasi, yayasan atanapi amanah, UBO kedah diidentifikasi sareng diverifikasi. UBO jalma anu sah sah nyaéta jalma alamiah anu:

  • nahan kapentingan langkung ti 25% di ibukota klien; atanapi
  • tiasa laksana 25% atanapi langkung tina saham atanapi hak undian dina rapat umum pemegang saham klien; atanapi
  • tiasa ngadalikeun kendali anu leres dina klien; atanapi
  • ahli waris 25% atanapi langkung tina aset tina hiji yayasan atanapi amanah; atanapi
  • gaduh kadali khusus langkung 25% atanapi langkung tina aset klien.

UBO tina hiji kolaborasi nyaéta jalma alami anu, dina ngabubarkeun gawé bareng, ngagaduhan hak dibagikeun dina aset 25% atanapi langkung atanapi anu berhak bagikeun dua kauntungan tina 25% atanapi langkung. Kalayan kapercayaan, adjuster (s) sareng wali kedah dicirikeun.

Nalika identitas UBO ditangtukeun, idéntitas ieu kedah diverifikasi. Hiji lembaga kedah netepkeun résiko ngeunaan hal pengubaan artos sareng pembiayaan téroris; verifikasi UBO kedah lumangsung dumasar kana résiko ieu. Ieu disebut verifikasi dumasar résiko. Bentuk verifikasi anu paling jero nyaéta ku cara nangtukeun dokumén dasar, sapertos amal, kontrak sareng pendaptaran di registri umum atanapi sumber anu sanésna, yén UBO anu ditaroskeun saleresna sah pikeun 25% atanapi langkung. Inpormasi ieu tiasa dipénta nalika aya résiko anu tinggi ngeunaan hal penguburan arti sareng pembiayaan téroris. Nalika aya résiko rendah, lembaga tiasa ngagaduhan klien ngadaptarkeun hiji deklarasi UBO. Ku nandatanganan deklarasi ieu, klien mastikeun yén bener tina identitas UBO.

Tujuan sareng sifat tugas atanapi transaksi

Lembaga kedah ngalakukeun panilitian ngeunaan kasang tukang sareng tujuan hubungan bisnis anu dituju atanapi transaksi. Ieu kedah nyegah jasa lembaga tina dianggo pikeun pencucian uang atanapi pembiayaan térorisme. Panilitian ngeunaan sipat ngerjakeun atanapi transaksi kedah dumasar résiko. [6] Nalika sifat tugas atanapi transaksi parantos ditangtoskeun, ieu kedah dicatet dina daptar.

2.2 Klién alatan klien disederhanakeun

Mungkin ogé yén lembaga matuh ka Wwft ku ngalaksanakeun kakawasaan disederhanakeun ku klien. Sakumaha anu parantos dibahas, inténsitas ngalaksanakeun karajinan wajar klien bakal ditangtukeun dina dasar analisis résiko. Upami analisis ieu nunjukeun yen résiko penguburan arti sareng pembiayaan téroris rendah, karajaan disederhanakeun ku klien tiasa dilakukeun. Numutkeun kana Wwft, karajinan anu disederhanakeun ku klien aya dina sagala hal anu cekap upami klien mangrupikeun bank, asuransi jiwa atanapi lembaga keuangan sanés, perusahaan didaptarkeun atanapi lembaga pamaréntahan EU. Dina kasus sapertos, ngan ukur identitas klién sareng tujuan sareng sipat transaksi kedah ditangtukeun sareng direkam dina cara sakumaha anu dijelaskeun dina 2.1. Verifikasi klien sareng idéntifikasi sareng verifikasi UBO henteu dipikabutuh dina hal ieu.

2.3 Kegayatan alatan klien anu ditingkatkeun

Éta ogé bakal janten kasus yén karajinan ditingkatkeun klien kedah dilakukeun. Ieu kasus upami résiko penguburan arti sareng pembiayaan téroris tinggi. Numutkeun kana Wwft, karajinan akibat klién kedah dilakukeun dina kaayaan ieu:

  • sateuacanna, aya kacurigaan tina résiko paningkatan dana penguburan arti atanapi pembiayaan téroris;
  • klien henteu hadir sacara fisik dina idéntifikasi;
  • klien atanapi UBO nyaéta jalma anu kakeunaan sacara politik.

Panyangkaan tina résiko tina laundering artos atanapi pembiayaan téroris

Nalika analisa résiko nunjukeun yen aya résiko tina laundering dana sareng pembiayaan terorisme, karajinan disababkeun klien kedah dilakukeun. Kegigian alatan klién ieu ditingkatkeun tiasa contona dilakukeun ku nyuhunkeun Sertipikat Laku Biasa ti klién, ku teras naliti otoritas sareng fungsina dewan direksi sareng proksi atanapi ku nalungtik asal sareng tujuan dana, kalebet pamundut bank pernyataan. Ukuran anu kedah dilaksanakeun gumantung kana kaayaan.

Klien henteu hadir sacara fisik dina idéntifikasi

Upami klien henteu hadir sacara fisik dina idéntifikasi éta, éta nyababkeun résiko luhur panguburan arti sareng pembiayaan téroris. Dina kasus éta, ukuran kedah dilaksanakeun pikeun ngimbangan résiko khusus ieu. The Wwft nunjukkeun mana institusi pilihan anu kedah ngimbangan résiko:

  • ngaidentipikasi klien dumasar kana dokumén tambahan, data atanapi inpormasi (sapertos salinan paspor atanapi notarisisasi);
  • analisa kaaslianana dokumén anu dikintunkeun;
  • mastikeun yén pembayaran munggaran anu aya hubunganana hubungan bisnis atanapi transaksi dilakukeun atas nama atanapi ngirangan hiji akun tina klien nganggo bank anu ngagaduhan kantor kadaptar dina Anggota Anggota atanapi sareng bank dina kaayaan anu ditunjuk anu nyepeng lisénsi pikeun ngalaksanakeun usaha dina kaayaan ieu.

Upami pamayaran idéntipikasi dilakukeun, kami nyarioskeun idéntitas anu diturunkeun. Ieu ngandung harti yén hiji lembaga tiasa nganggo data tina karajinan alatan klien anu sateuacanna. Idéntifikasi anu diturunkeun diidinan kusabab bank dimana pembayaran idéntifikasi lumangsung ogé lembaga anu tunduk kana Wwft atanapi pangawasan anu sami di Anggota Anggota anu sanés. Sacara prinsip, klienna parantos diidentifikasi ku bank nalika ngalaksanakeun pembayaran idéntifikasi ieu.

Klién atanapi UBO mangrupikeun jalma anu kakeunaan sacara politik

Jalma anu kakeunaan sacara politik (PEP's) nyaéta jalma anu nempuh posisi politik anu kasohor di Walanda atanapi di luar negeri, atanapi anu ngagaduhan posisi sapertos sataun katukang, sareng

  • cicing di luar negeri (teu paduli naha aranjeunna gaduh kawarganagaraan Belanda atanapi kabangsaan séjén);

OR

  • cicing di Walanda tapi teu gaduh kawarganagaraan Belanda.

Naha jalma mangrupikeun PEP kedah diteliti boh pikeun klien sareng UBO pikeun kliénna. Ieu jalmi anu mana waé dina PEP urang:

  • kapala nagara, kepala pamaréntahan, menteri sareng sekretaris nagara;
  • parlemén;
  • anggota otoritas kaadilan tinggi;
  • anggota kantor Inok sareng dewan manajemén bank sentral;
  • duta besar, douffair chargé, sareng petugas tentara senior;
  • anggota badan administratif, éksékutaris sareng pengawasan;
  • organ perusahaan perusahaan umum;
  • anggota kulawarga caket atanapi babaturan deukeut jalma-jalma di luhur. [7]

Nalika PEP aub, lembaga kedah ngempelkeun sareng mastikeun langkung seueur data pikeun cekap ngirangan sareng ngendalikeun résiko tinggi pencucian artos sareng pembiayaan téroris. [8]

3. Ngalaporkeun transaksi teu biasa

Nalika karajinan anu kedah disampurnakeun ku klien, lembaga kedah mastikeun naha transaksi anu diusulkeun mah biasa. Upami ieu hal, sareng aya pangubahan artos atanapi pembiayaan téroris aub, urus kedah dilaporkeun.

Upami karajinan alatan klien henteu nyayogikeun data anu diresmikeun ku undang-undang atanapi upami aya indikasi kaanggotaan artos pengubaran artos atanapi pembiayaan téroris, transaksi kasebut kedah dilaporkeun ka FIU. Ieu luyu sareng Wwft. Otoritas Walanda parantos netepkeun indikasi subjektif sareng objektif dina dasar institusi anu tiasa nangtoskeun naha aya transaksi anu teu biasa. Upami salah sahiji indikasi mangrupikeun masalah, dikira yén transaksi henteu biasa. Transaksi ieu teras tiasa dilaporkeun ka FIU pas mungkin. Indikator ieu ditetepkeun:

Indikator subjektif

  1. Transaksi dimana institusina ngagaduhan alesan pikeun nganggap yén éta tiasa nyaritakeun artos luang atanapi pembiayaan téroris. Rupa-rupa nagara résiko ogé parantos diidentifikasi ku Pasukan Petugas Keuangan Kauangan.

Indikator tujuan

  1. Transaksi anu dilaporkeun ka pulisi atanapi Jasa Pendakwa Raya anu aya hubunganana sareng laundering artos atanapi pembiayaan téroris kedah ogé dilaporkeun ka FIU; barina ogé, aya anggapan yén transaksi ieu tiasa aya hubunganana sareng pembuangan artos sareng pembiayaan téroris.
  2. A transaksi ku atanapi pikeun kapentingan hiji (sah) jalma anu tinggal atanapi gaduh alamat kadaptar na dina kaayaan anu ditunjuk ku pangaturan menteri salaku nagara sareng kakurangan strategis dina pencegahan penguburan arti sareng pembiayaan terorisme.
  3. Transaksi dimana salah sahiji atanapi langkung kendaraan, kapal, barang-barang seni atanapi perhiasan dijual kanggo bayaran (separa) pamayaran, dimana jumlah anu dibayar dina sajumlah € 25,000 atanapi langkung.
  4. Transaksi artos jumlahna € 15,000 atanapi langkung, dimana tukeur artos lumangsung kanggo mata uang sanés atanapi ti alit dugi ka denominasi ageung.
  5. Deposit tunai jumlahna aya € 15,000 atanapi langkung langkung milih kartu kiridit atanapi instrumen pamayaran anu mayar.
  6. Pamakéan kartu kiridit atanapi instrumén pembayaran anu sateuacanna mayar sareng transaksi kanggo jumlah € 15,000 atanapi langkung.
  7. Transaksi pikeun jumlahna € 15,000 atanapi langkung, mayar atanapi ngalangkungan lembaga kalayan kas, kalayan cek ka wadahna, kalayan instrumen anu parantos mayar atanapi cara pembayaran anu sami.
  8. Transaksi dimana barang anu saé atanapi sababaraha barang dikendali ku toko pajak gading, kalayan jumlah anu disayogikeun ku toko paos bursa sajumlah € 25,000 atanapi langkung.
  9. Transaksi pikeun jumlah € 15,000 atanapi langkung, mayar atanapi ngalangkungan lembaga kalayan kas, kalayan cek, nganggo instrumen anu parantos mayar atanapi dina mata uang asing.
  10. Ngaleungitkeun koin, duit kertas atanapi barang berharga pikeun jumlahna $ 15,000 atanapi langkung.
  11. Transaksi pamayaran giro jumlahna $ 15,000 atanapi langkung.
  12. Transfer artos sajumlah € 2,000 atanapi langkung, kecuali éta masalah transfer artos ti lembaga anu ngantunkeun pamindahan ieu ka lembaga sanés anu tunduk kana kawajiban ngalaporkeun transaksi anu teu biasa, anu diturunkeun tina Wwft. [9]

Henteu sadayana indikasi dilarapkeun ka sadaya lembaga. Éta gumantung kana jinis lembaga anu mana anu ditunjukkeun kana lembaga. Nalika salah sahiji transaksi sapertos anu dijelaskeun di luhur lumangsung di lembaga anu tangtu, ieu dianggap transaksi anu henteu biasa. Transaksi ieu kedah dilaporkeun ka FIU. FIU ngadaptarkeun laporan salaku laporan transaksi anu teu biasa. FIU teras netepkeun naha transaksi luar biasa curiga sareng kedah diteliti ku otoritas penyidik ​​kriminal atanapi palayanan kaamanan.

4. Indemnifikasi

Upami lembaga ngalaporkeun transaksi mahiwal ka FIU, laporan ieu ngagaduhan indikasi. Numutkeun ka Wwft, data atanapi inpormasi anu disayogikeun ka FIU kalayan iman anu hadé dina kontéks laporan, henteu tiasa dijantenkeun pikeun landasan atanapi pikeun tujuan panyiar atanapi pendakwaan lembaga anu dilaporkeun ngeunaan kacurigaan penguburan arti. atanapi pembiayaan téroris ku lembaga ieu. Leuwih jauh, data ieu teu tiasa dianggo salaku dakwaan. Ieu ogé dilarapkeun kana data anu disayogikeun ka FIU ku hiji lembaga, dina asumsi wajar yén ieu ngalaksanakeun patuh kana kawajiban ngalaporkeun hasil tina Wwft. Ieu ngandung harti yén inpormasi anu disayogikeun ka lembaga FIU, dina konteks laporan transaksi anu henteu biasa, henteu tiasa dianggo ngalawan lembaga anu aya dina panalungtikan kriminal ngeunaan pengubaran arti atanapi pembiayaan téroris. Indemnitas ieu ogé dilarapkeun pikeun jalma anu damel pikeun institusi anu nyayogikeun data sareng inpormasi kana FIU. Ku ngalaporkeun transaksi anu teu biasa dina iman anu saé, indemnitas kriminal dibéré.

Salajengna, lembaga anu ngalaporkeun transaksi mahiwal atanapi nyayogikeun inpormasi tambahan ngeunaan dasar Wwft henteu tanggung jawab pikeun karusakan anu parantos diantoskeun pihak katilu. Ieu ngandung harti yén hiji lembaga teu tiasa dicekel ngaleungitkeun karusakan anu diaraih hiji klien akibat tina laporan transaksi mahiwal. Ku alatan éta, ku kawajiban ngalaporkeun transaksi anu teu biasa, indemnifikasi sipil ogé diserahkeun ka lembaga ogé. Indemnifikasi sipil ieu ogé dilarapkeun pikeun jalma anu damel pikeun lembaga anu parantos ngalaporkeun transaksi mahiwal atanapi nyayogikeun inpormasi ka FIU.

5. Kawajiban sanésna asalna tina Wwft

Salian kawajiban pikeun ngalaksanakeun kakawasaan alatan klien sareng ngalaporkeun transaksi anu teu biasa ka FIU, Wwft ogé ngalaksanakeun kawajiban kerahasiaan sareng kawajiban palatihan pikeun institusi.

Obligasi kerahasiaan

Kewajatan rahasia butuh yén lembaga teu tiasa ngawartosan ka saha waé ngeunaan laporan ka FIU sareng ngeunaan anggepan yén lémparan artos atanapi pembiayaan téroris terlibat dina transaksi. Lembaga kasebut malah dilarang pikeun nginpokeun klien ngeunaan hal ieu. Alesan keur ieu FIU bakal ngamimitian panalungtikan pikeun transaksi anu teu biasa. Kewajipan kerahasiaan dipasang pikeun nyegah pihak anu ditaliti tina dibéré kasempetan pikeun, upamana, ngaleungitkeun bukti.

Kawajiban latihan

Numutkeun ka Wwft, lembaga ngagaduhan kawajiban latihan. Kawajiban pelatihan ieu ngajantenkeun yén karyawan lembaga kedah akrab sareng dibekelan Wwft, sakumaha anu leres ieu pikeun ngalaksanakeun tugasna. Karyawan ogé kedah tiasa leres ngalaksanakeun karajinan wajar sareng mikawanoh transaksi anu teu biasa. Pelatihan périodik kedah dituturkeun kanggo ngahontal ieu.

6. Akibat tina henteu patuh kana Wwft

Rupa-rupa kawajiban asalna tina Wwft: ngalaksanakeun karajinan alatan klien, ngalaporkeun transaksi anu teu biasa, hiji kawajiban karahasiaan sareng kawajiban latihan. Rupa-rupa data ogé kedah dirékam sareng disimpen sareng hiji lembaga kedah ngukur léngkah-léngkah pikeun ngirangan résidu arti sareng pembiayaan téroris.

Upami lembaga teu matuh kana kawajiban anu didaptarkeun di luhur, langkah-langkah bakal dilaksanakeun. Gumantung kana jinis lembaga, pengawasan patuh sareng Wwft dilaksanakeun ku Panguwasa Pajak / Biro Pengawas Wwft, Bank Pusat Walanda, Otoritas Walanda kanggo Pasar Keuangan, Kantor Pengawas Kauangan atanapi Asosiasi Bar Walanda. Pengawas ieu ngalakukeun panalungtikan ngawasi pikeun mariksa naha lembaga anu bener-bener leres sareng dibekelan Wwft. Dina investigasi ieu, outline sareng ayana kawijakan résiko ditaksir. Panaliti ogé ngajukeun yén lembaga leres-leres ngalaporkeun transaksi anu teu biasa. Upami dibekelan Wwft dilanggar, otoritas pengawas diwenangkeun pikeun ngadamel pesenan tunduk kana hukuman paningkatan atanapi denda administratif. Éta ogé ngagaduhan kamungkinan ngalatih lembaga pikeun ngiringan lampah tangtu ngeunaan pamekaran prosedur internal sareng palatihan karyawan.

Upami lembaga anu gagal ngalaporkeun transaksi anu teu biasa, pelanggaran Wwft bakal lumangsung. Henteu janten masalah naha kagagalan ngalaporkeun teu ngahaja atanapi teu kahaja. Upami lembaga ngalanggar Wwft, ieu ngalanggar perékonomian nurutkeun UU Kesalahan Ékonomi Walanda. FIU ogé tiasa ngalaksanakeun panyidikan satuluyna kana kabiasaan ngalaporkeun hiji lembaga. Dina kasus anu serius, otoritas pengawas malah tiasa ngalaporkeun palanggaran ka jaksa umum Walanda, anu teras tiasa ngamimitian peneliti pidana di lembaga éta. Lembaga éta teras bakal dituntut kusabab éta henteu tunduh kana sasadiaan Wwft.

7. kacindekan

The Wwft mangrupikeun undang-undang anu dianggo pikeun seueur lembaga. Kukituna, penting pikeun lembaga ieu terang mana kawajiban anu kedah aranjeunna laksanakeun supados matuh sareng Wwft. Ngalaksanakeun karajinan alatan klien, ngalaporkeun transaksi anu teu biasa, kawajiban karahasiaan sareng kawajiban pelatihan asalna tina Wwft. Kawajiban ieu ditetepkeun pikeun mastikeun yén résiko pengalabeunan artos sareng pembiayaan téroris sakedik-gancang sareng tindakan anu langsung tiasa dilaksanakeun nalika aya curiga yén kagiatan ieu lumangsung. Pikeun lembaga, penting pikeun nganilai resiko sareng nyandak ukuran anu sasuai. Gumantung kana jinis lembaga sareng kagiatan anu dilaksanakeun ku hiji lembaga, aturan anu béda tiasa dilarapkeun.

Wwft henteu ngan ukur ngalaksanakeun lembaga anu kedah patuh kana kawajiban anu diturunkeun tina Wwft, tapi ogé ngagaduhan akibat anu sanés pikeun lembaga. Nalika laporan ka FIU dilakukeun kalayan iman anu saé, pananggung pidana sareng sipil dipasihkeun ka lembaga éta. Dina kasus éta, inpormasi anu disayogikeun ku lembaga teu tiasa dianggo ngalawan éta. Tanggung jawab sipil pikeun ngaruksak klien anu asalna tina laporan ka FIU ogé henteu kaasup. Di sisi anu sanés, aya akibat nalika Wwft dilanggar. Dina hal anu paling parah, hiji lembaga malah tiasa dituntut diaku. Kukituna, penting pisan pikeun lembaga matuh kana sasadiaan Wwft, henteu ngan ukur ngirangan résiko penguburan arti sareng pembiayaan terorisme, tapi ogé pikeun ngajagaan diri.
_____________________________

[1] 'Wat is de Wwft', Belastingdienst 09-07-2018, www.belastingdienst.nl.

[2] Kamerstukkeun II 2017/18, 34 910, 7 (Nota van Wijziging).

[3] Kamerstukkeun II 2017/18, 34 808, 3, kc. 3 (MvT).

[4] Kamerstukkeun II 2017/18, 34 808, 3, kc. 3 (MvT).

[5] Kamerstukkeun II 2017/18, 34 808, 3, kc. 8 (MvT).

[6] Kamerstukkeun II 2017/18, 34 808, 3, kc. 3 (MvT).

[7] 'Wat nyaéta een PEP', Autoriteit Financiele Markten 09-07-2018, www.afm.nl.

[8] Kamerstukkeun II 2017/18, 34 808, 3, kc. 4 (MvT).

[9] 'Meldergroepen', FIU 09-07-2018, www.fiu-nederland.nl.

ngabagikeun
Law & More B.V.