Kauntungan Daérah Sakit Belanda sanggeus cacad pagawéan hasil tina keluhan psikologis nalika kakandungan?

Dumasar kana tulisan 29a UU Sakit Manfaat Sakit Nanggung awéwé anu henteu tiasa ngalaksanakeun pagawéan anu berhala nampi pamayaran upami cukang lantaran cacad damel aya hubunganana sareng kakandungan atanapi ngalahirkeun. Baheula, sambungan antara keluhan psikologis, ngabalukarkeun cacad digawé, sareng kakandungan atanapi ngalahir jarang dilakukeun sareng dikenal. Hukum kasus anu panganyarna nunjukkeun titik balik ngeunaan hal ieu.

https://www.recht.nl/nieuws/arbeidsrecht/168727/ziektewet-na-arbeidsongeschiktheid-als-gevolg-van-psychische-klachten-na-zwangerschap/

ngabagikeun