Keluhan psikologis saatos kakandungan

UU Kauntungan Sakit

The Walanda Sickness Benefits Act sanggeus cacad gawé salaku hasil tina keluhan psikologi sanggeus kakandungan? Dumasar kana pasal 29a Undang-Undang Manfaat Panyakit, tertanggung awéwé anu henteu tiasa ngalaksanakeun pagawéan berhak nampi bayaran upami anu nyababkeun cacad damel aya hubunganana sareng kakandungan atanapi ngalahirkeun. Baheula, sambungan antara keluhan psikologis, ngabalukarkeun cacad pikeun digawé, sarta kakandungan atawa ngalahirkeun jarang dijieun tur dipikawanoh. Hukum kasus panganyarna nembongkeun turnaround ngeunaan titik ieu.

https://www.recht.nl/nieuws/arbeidsrecht/168727/ziektewet-na-arbeidsongeschiktheid-als-gevolg-van-psychische-klachten-na-zwangerschap/

Law & More