kabiasaan transgressive di gaw

kabiasaan transgressive di gaw

#MeToo, drama sabudeureun The Voice of Holland, budaya sieun di De Wereld Draait Door, jeung saterusna. Warta sareng média sosial pinuh ku carita ngeunaan paripolah transgressive di gaw. Tapi naon peran dunungan lamun datang ka kabiasaan transgressive? Anjeun tiasa maca ngeunaan éta dina blog ieu.

Naon kabiasaan transgressive?

Paripolah transgresif nujul kana paripolah hiji jalma dimana wates batur henteu dihargaan. Ieu bisa ngawengku pelecehan seksual, bullying, agresi, atawa diskriminasi. Paripolah lintas wates tiasa lumangsung boh online sareng offline. Paripolah transgressive husus mimitina bisa muncul polos tur teu dimaksudkeun pikeun jadi bangor, tapi mindeng ngarugikeun jalma séjén dina tingkat fisik, emosi, atawa mental. Karuksakan ieu tiasa nyababkeun masalah kaséhatan anu serius pikeun jalma anu kalibet tapi pamustunganana ngarusak dunungan dina bentuk sugema padamelan sareng ningkat absen. Ku kituna kedah dibuktikeun dina gaw naon kabiasaan anu pantes atanapi henteu pantes sareng naon akibatna upami wates-wates ieu diliwat.

Kawajiban dunungan

Dina UU Kaayaan Gawé, pangusaha kedah mastikeun lingkungan kerja anu aman. Dunungan kedah nyandak ukuran pikeun nyegah sareng ngalawan kabiasaan transgressive. Pangusaha biasana nungkulan ieu ku nuturkeun protokol paripolah sareng nunjuk panaséhat rahasia. Salaku tambahan, anjeun kedah masihan conto anu saé pikeun diri anjeun.

Ngalaksanakeun protokol

Organisasi kedah gaduh kajelasan ngeunaan wates-wates anu berlaku dina budaya perusahaan sareng kumaha kaayaan dimana wates-wates ieu dijalankeun. Henteu ngan teu ieu mastikeun yén pagawé anu kurang kamungkinan kana meuntas wates ieu, tapi pagawé anu sapatemon kabiasaan transgressive nyaho yén dunungan maranéhna bakal ngajaga aranjeunna sarta nyieun aranjeunna ngarasa leuwih aman. Protokol sapertos kitu kedah nunjukkeun kalakuan naon anu dipiharep ti karyawan sareng kabiasaan naon anu aya dina paripolah transgressive. Ogé kudu ngawengku katerangan kumaha hiji pagawe bisa ngalaporkeun kabiasaan transgressive, naon léngkah dunungan nyokot sanggeus laporan sapertos na naon konsékuansi tina kabiasaan transgressive di gaw nu. Tangtosna, penting pisan yén karyawan terang ayana protokol ieu sareng yén dunungan ngalaksanakeun sasuai.

wali

Ku nunjuk confidant a, karyawan boga titik kontak pikeun nanyakeun jeung nyieun laporan. Ku kituna hiji fiduciary boga tujuan pikeun nyadiakeun hidayah jeung rojongan ka karyawan. Anu dipercaya tiasa janten jalma di jero atanapi mandiri ti luar organisasi. A confidant ti luar organisasi boga kaunggulan anu aranjeunna pernah kalibet dina masalah, nu bisa nyieun eta gampang dideukeutan. Sapertos protokol paripolah, karyawan kedah wawuh sareng kapercayaan sareng cara ngahubungi aranjeunna.

Budaya perusahaan

Garis handapna nyaéta yén dunungan kedah mastikeun budaya kabuka dina organisasi dimana masalah sapertos kitu tiasa dibahas sareng karyawan ngarasa aranjeunna tiasa silih nelepon pikeun akun pikeun paripolah anu teu dipikahoyong. Ku alatan éta, dunungan kedah nyandak subjek ieu sacara serius sareng nunjukkeun sikep ieu ka karyawanna. Ieu kalebet léngkah-léngkah upami aya laporan paripolah lintas wates. Léngkah-léngkah ieu kedahna gumantung pisan kana kaayaan. Masih, penting pikeun nunjukkeun ka korban sareng karyawan sanés yén paripolah lintas wates di tempat kerja moal ditolerir.

Salaku dunungan, anjeun gaduh patarosan ngeunaan ngenalkeun kawijakan ngeunaan kabiasaan transgressive di gaw? Atawa anjeun, salaku pagawe, korban kabiasaan transgressive di gawe, jeung dunungan anjeun teu nyokot léngkah cukup? Lajeng ngahubungan kami! Urang ahli hukum padamelan bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.