Wisatawan langkung hadé dijagi kabangkrutan ti panyadia perjalanan

Kanggo seueur jalma bakal ngimpina éta: liburan anu anjeun damel pisan saé pikeun sadayana sataun dibatalkeun alatan kabangkrutan panyadia perjalanan. Untungna, kasempetan ieu kajantenan anjeun parantos dikirangan ku palaksanaan panerapan énggal. Dina tanggal 1 Juli 2018, aturan énggal dilaksanakeun, salaku hasilna para wisatawan sering dijaga bisi panyayalan perjalanan na jadi bangkrut. Nepi ka panerapan énggal ieu berkuatkuasa, ngan konsumén anu parantos tempah perjalanan anu dilindungi tina bangkrut panyadia perjalanan. Nanging, dina masarakat ayeuna para wisatawan langkung sering ngahijikeun lalampahanana sorangan, nyampur unsur-unsur tina panyadia perjalanan anu béda kana hiji perjalanan. Aturan anyar antisipasi pamekaran ieu ku ogé ngajagi wisatawan anu nyusun lalampahanana sorangan tina bangkrut panyadia perjalanan. Dina sababaraha kasus, bahkan wisatawan bisnis dina kerangka panyalindungan ieu. Aturan anyar ditrapkeun kanggo sadaya perjalanan anu dipesen atanapi dina sasampunipun 1 Juli 2018. Punten dicatet: perlindungan ieu ngan ukur dianggo pikeun bangkrut panyadia perjalanan sareng henteu dilarapkeun bisi ditunda atanapi panarajang.

Maca deui: https://www.acm.nl/nl/publicaties/reiziger-beter-beschermd-tegen-faillissement-reisaanbieder

ngabagikeun