UBO-ngadaptar: anu sieun unggal UBO?

1. perkenalan

Dina tanggal 20 Méi 2015 Parlemén Éropa ngadopsi Diréktur Pencegahan Penguburan Wang Haram. Dina dasar Arah ieu, unggal nagara anggota diwajibkeun ngadamel regal UBO. Sadaya perusahaan UBO kedah dilebetkeun kana ngadaptar. Salaku UBO bakal cocog unggal jalma alami anu sacara langsung atanapi henteu langsung nyangking langkung ti 25% tina kapentingan (saham) kapentingan hiji perusahaan, henteu janten perusahaan didaptarkeun di pasar saham. Upami teu gagal netepkeun UBO (s), pilihan terakhir tiasa mertimbangkeun jalma alamiah tina personil anu langkung luhur ti hiji perusahaan janten UBO. Di Walanda, UBO-ngadaptar kedah dilebetkeun sateuacan 26 Juni 2017. Harepan éta ngadaptarna bakal ngahasilkeun seueur akibat pikeun iklim bisnis Walanda sareng Éropa. Nalika salah henteu hoyong kaget kaget, gambar anu jelas dina parobihan anu badé janten penting. Kukituna, tulisan ieu bakal nyobian netelakeun konsép UBO ku nganalisa karakteristik sareng implikasi na.

2. Konsép Éropa

Diréktur anti Haram Kaopat nyaéta produk nyieun Éropa. Gagasan di sebalik bubuka Diréktur ieu nyaéta yén Éropa hoyong nyegah tukang cuci artos sareng finansial téroris nganggo cara ngagunakeun modal gratis ayeuna sareng kabébasan pikeun nyayogikeun jasa finansial pikeun tujuan pidana. Seja sareng ieu mangrupikeun kahayang pikeun netepkeun identitas sadayana UBO, janten jalma anu gaduh wewenang anu cukup. Ngadaptar UBO ngan ukur janten bagian tina parobihan anu dibawa ku Diréktur Kaopat Anti-Duit Kaopat dina ngahontal tujuanana.

Sakumaha anu parantos disebatkeun, Arah kedah dilaksanakeun sateuacan tanggal 26 Juni 2017. Kangge daptar pendaptaran UBO, Diréktur ngajelaskeun kerangka anu jelas. Diréktur ngawajibkeun nagara anggota pikeun nyandak saloba éntitas hukum anu jéntré dina lingkup panerapan. Numutkeun kana Diréktip, tilu jinis otoritas kedah gaduh aksés kana data UBO dina sagala hal: otoritas anu kompeten (kalebet otoritas pengawas) sareng sadaya Unit Kacerdasan Kauangan, otoritas wajib (kalebet lembaga keuangan, lembaga kiridit, auditor, notaris, calo sareng panyadia jasa judi) sareng sadaya jalma atanapi organisasi anu tiasa nunjukkeun kapentingan sah. Kaanggotaan anggota, kumaha oge, bébas milih pikeun ngadaptar masarakat. Istilah "otoritas anu kompeten" henteu dijelaskeun dina Diréktip. Kusabab éta, Komisi Éropa naroskeun kanggo ngajelasan dina amandemen anjeunna ka Diréktur 5 Juli 2016.

Jumlah minimal inpormasi anu kedah dilebetkeun kana daptar nyaéta: ngaran lengkep, bulan kalahiran, taun lahir, kerakyatan, nagara tempat tinggal sareng hakekatna sareng sajauhna minat ékonomi anu diayakeun ku UBO. Salaku tambahan, definisi istilah "UBO" sangat lega. Istilah éta henteu ngan ukur ngatur langsung (dina dasar kapamilikan) tina 25% atanapi langkung, tapi ogé tiasa teu langsung kontrol anu langkung ti 25%. Kontrol henteu langsung hartos ngawasaan dina cara anu sanés tibatan ngalangkungan hak milik. Kontrol ieu tiasa dumasar kana kritéria kontrol di perjanjian pemegang saham, kamampuan ngagaduhan dampak anu jauh dina hiji perusahaan atanapi kamampuan, contona, nunjuk direktur.

3. ngadaptar di Walanda

Kerangka Walanda pikeun nerapkeun panerapan dina ngadaptar UBO umumna digaris dina surat ka menteri Dijsselbloem tanggal 10 Pebruari 2016. Ngeunaan éntitas anu katutup ku sarat pendaptaran, surat ieu nunjukkeun yén ampir teu aya jinis-jinis Walanda éntitas bakal tetep teu katégori, kecuali proprietorship tunggal sareng sadaya éntitas publik. Ogé perusahaan didaptarkeun teu kaasup. Teu siga tilu kategori jalma sareng otoritas anu dijudulan pikeun mariksa inpormasi dina daptar anu dipilih dina tingkat Éropa, Walanda milih pendaptaran umum. Ieu sabab pendaptaran terbatas ngajantenkeun kalemahan tina segi biaya, kabisaan sareng verifiability. Nalika pendaptaran bakal umum, opat perlindungan privasi bakal diwangun dina:

3.1. Unggal pangguna inpormasi bakal didaptarkeun.

3.2. Aksés ka inpormasi henteu dibales gratis.

3.3. Pamaké sanés tina otoritas anu ditunjuk khusus (otoritas anu kalebet diantara Bank Walanda, Otoritas Financial Markets sareng Kantor Pengawas Kauangan) sareng Unit Kecerdasan Kauangan Walanda ngan ukur bakal gaduh aksés kana sakumpulan data anu terbatas.

3.4. Dina hal résiko nyulik, digedekeun, kekerasan atanapi ugutan, penilaian résiko bisi-bakal milu, anu bakal ditaliti naha aksés ka data-data anu tangtu tiasa ditutup upami diperlukeun.

Pangguna lian ti otoritas anu ditunjuk khusus sareng AFM ukur tiasa ngaksés inpormasi ieu: nami, bulan lahir, kabangsaan, nagara tempat cicing sareng hakekat sareng tingkat ékonomi dipikaresep anu dicepeng ku nu gaduh mangpaat. Minimal ieu ngandung harti yén henteu sadayana lembaga anu kedah ngalakukeun panalungtikan UBO wajib tiasa nurunkeun sagala inpormasi anu diperyogikeun tina pendaptaran. Aranjeunna kedah ngempelkeun inpormasi ieu nyalira sareng ngagem inpormasi ieu dina administrasi na.

Dibikeun kanyataan yén otoritas anu ditunjuk sareng FIU ngagaduhan peran investigative sareng pengawasan, aranjeunna bakal ngagaduhan aksés kana data tambahan: (1) dinten, tempat sareng nagara lahir, (2) alamat, (3) nomer jasa warga nagara sareng / atanapi nomer idéntifikasi pajeg asing (TIN), (4) sifat, nomer sareng tanggal sareng tempat ngaluarkeun dokumen anu ku identitasna diverifikasi atanapi salinan dokumén anu sareng (5) dokuméntasi anu ngabuktikeun naha jalma boga status tina UBO sareng ukuran pakait (ekonomi) suku bunga.

Harepan éta Kamar Dagang bakal ngatur daftar. Data bakal ngahontal registrasi ku ngalebetkeun inpormasi ku perusahaan sareng badan sah sorangan. A UBO moal nolak partisipasi dina nyerah inpormasi ieu. Salajengna, otoritas wajib ogé, dina kamampuan, gaduh fungsi penegak: aranjeunna gaduh tanggung jawab pikeun komunikasi ka ngadaptar sadaya inpormasi anu diilikan, anu bénten ti padaptaran. Otoritas diamanikeun tanggung jawab dina daérah ngabantosan laundering artos, pembiayaan téroris sareng bentuk-bentuk kejahatan finansial sareng ékonomi sanésna, gumantung kana ukuran tugasna, tiasa dijudulan atanapi diperyogikeun ngalebetkeun data anu bénten ti anu ngadaptar. Éta henteu acan terang saha anu bakal sacara resmi jawab sareng tugas penegak ngeunaan hal (bener) pangiriman data UBO sareng anu (sigana) tiasa dijudulan ngaluarkeun denda.

4. Hiji sistem tanpa cacad?

Sanajan syarat anu ketat, panerapan UBO henteu sigana anti cai dina sagala aspek. Aya sababaraha cara pikeun ngajantenkeun yén salah ragrag di luar ruang lingkup pendaptaran UBO.

4.1. Angka-percaya
Hiji tiasa milih pikeun ngaoperasi ngalangkungan tokoh amanah. Angka percanten tunduk kana aturan anu béda dina kaayaan arahan éta. Arah éta peryogi daftar pikeun tokoh-tokoh ogé. Ngadaptar khusus ieu, kumaha waé, henteu bakal kabuka ka umum. Ku cara kieu, anonimitasna jalma-jalma di tukangeun amanah tetep aman dugi ka jauhna. Conto tokoh percanten nyaéta kapercayaan Anglo-Amérika sareng percanten Curaçao. Bonaire ogé terang sosok anu dibandingkeun sareng amanah: DPF. Ieu mangrupikeun jinis yayasan tinangtu, sapertos teu amanah, ngagaduhan kapribadian sah. Éta diatur ku panerapan BES.

4.2. Mindahkeun korsi
Kaopat Directive Anti Haram Kaopat nyebutkeun ngeunaan kaanggotaannana: “… perusahaan sareng badan hukum anu séjén dina wilayahna”. Kalimat ieu nunjukkeun yén perusahaan, anu didirikeun di luar wilayah nagara anggota, tapi engké ngalih korsi perusahaan ka nagara anggota, henteu katutup ku undang-undang. Salaku conto, salah sahiji tiasa ngémutan konsep hukum anu populer sapertos Jersey Ltd., BES BV sareng Amérika Inc. A DPF ogé tiasa mutuskeun ngalih korsi anu saleresna ka Walanda sareng teras ngudag kagiatan salaku DPF.

5. Parobihan anu badé?

Pertanyaan naha naha Uni Éropa bakal hoyong ngiringan kemungkinan di luhur dina nyingkahan panerapan UBO. Nanging, ayeuna henteu aya indikasi beton anu bakal parobihan bakal lumangsung dina istilah anu pondok. Dina usulna dibéré tanggal 5 Juli, Komisi Éropa nyuhunkeun sababaraha parobihan kana Kaurip. Usul ieu henteu ngalebetkeun parobahan ngeunaan baheula. Langkung, éta henteu acan terang naha usulan anu diusulkeun saleresna bakal dilaksanakeun. Nanging, éta moal salah pikeun nganggap parobahan anu diusulkeun sareng kamungkinan parobihan anu sanésna bakal dilakukeun dina engkéna. Opat parobihan utama sapertos anu diusulkeun nyaéta:

5.1. Komisi ngusulkeun pendaptaran sacara umum. Ieu ngandung harti yén arahan éta bakal disaluyukeun dina aksés aksés ku individu sareng organisasi anu tiasa nunjukkeun kapentingan sah. Dimana aksésna saacanna tiasa dugi ka data minimal anu kasebat saméméhna, pendaptaran ayeuna bakal diungkabkeun deui ka aranjeunna.

5.2. Komisi ngusulkeun kanggo ngartikeun istilah "otoritas anu kompeten" sapertos kieu: ".. pihak otoritas publik anu gaduh tanggung jawab anu ditunjuk pikeun ngempur penguburan arti atanapi pembiayaan téroris, kalebet otoritas pajak sareng panguasa anu ngagaduhan fungsi pikeun nalungtik atanapi nuntut panyabutan pengubahan artos, pakait sareng nyinggung. sareng pembiayaan téroris, nangkep sareng nyerep atanapi katirisan sareng nyita harta kriminal ”.

5.3. Komisi naroskeun pikeun transparansi anu langkung ageung sareng kamungkinan anu leuwih hadé pikeun idéntifikasi UBO sacara saling nyambungkeun sadaya registrasi nagara anggota.

5.4. Komisi salajengna ngusulkeun kanggo, dina sababaraha kasus, nurunkeun laju UBO tina 25% ka 10%. Ieu bakal janten masalah pikeun badan entitas anu janten éntitas non-finansial pasif. Ieu mangrupikeun ".. Entitas perantaraan anu henteu ngagaduhan kagiatan ékonomi sareng ngan ukur ngajauhkeun pamilik mangpaat tina aset".

5.5. Komisi nunjukkeun ngarobih wates waktu palaksanaan ti 26 Juni 2017 dugi ka 1 Januari 2017.

kacindekan

Perkenalan daftar UBO umum bakal gaduh implikasi anu lumayan pikeun perusahaan di nagara anggota. Jalma sacara langsung atanapi henteu langsung ngagaduhan langkung anu 25% tina (ngabagi) kapentingan hiji perusahaan anu henteu janten perusahaan anu didaptarkeun, bakal kapaksa ngadamel seueur pangorbanan di daérah privasi, ningkatkeun résidu hideung sareng nyulik; sanajan kanyataan yén Walanda parantos nunjukkeun yén éta bakal ngalakukeun anu saé pikeun ngirangan résiko-gancang ieu. Salaku tambahan, sababaraha instansi bakal nampi tanggung jawab anu langkung ageung ngeunaan perhatosan sareng nyebarkeun data anu bénten-béda ti data dina daptar UBO. Perkenalan daftar UBO tiasa hartosna yén hiji bakal mindahkeun fokus kana sosok amanah, atanapi lembaga hukum anu kabentuk di luar nagara anggota anu salajengna tiasa mindahkeun korsi nyata ka nagara anggota. Éta henteu yakin naha struktur-struktur ieu bakal tetep pilihan anu kapayunna di hareup. Amandemen anu diusulkeun dina Kaopat Diréktur Kaayaan Ani-Money Kaopat ayeuna teu ngagaduhan parobihan dina waktos ieu. Di Walanda, hiji utamina kedah ngiringan usul pikeun hubungan antara registrasi nasional, hiji perobihan mungkin dina 25% -requirement sareng tanggal pelaksanaan awal-awal.

ngabagikeun