Amalan komérsial anu henteu leres via ningkatkeun telepon

Amalan komersial anu teu leres ngaliwatan penjualan telepon dilaporkeun langkung sering. Ieu kacindekan tina Otoritas Walanda pikeun Konsumén sareng Pasar, pembina bebas anu nangtung pikeun konsumén sareng usaha. Jalma-jalma ditilik deui ku telepon nganggo nawaran diskon kanggo diskon, liburan sareng sayembara. Sering pisan, nawaran ieu dirumuskeun ku cara anu teu jelas, sahingga konsumén pamustunganana kedah langkung ti anu diarepkeun. Hubungan telepon ieu sering dituturkeun ku prakték koleksi pamayaran agrésif. Sumawona jalma anu ngan ukur satuju pikeun nampa inpormasi ogé diteken mayar. Otoritas Walanda pikeun Konsumén sareng Pasar ngasongkeun jalma anu ngahubungi telepon kalayan nawaran sapertos ngeureunkeun telepon, nampik tawaran sareng henteu mayar mayar tagihanana.

Maca deui: https://rechtennieuws.nl/56668/acm-toename-oneerlijke-handelspraktijken-via-telefonische-verkoop/

ngabagikeun