Amalan komérsial anu henteu leres via ningkatkeun telepon

Otoritas Walanda pikeun Konsumén sareng Pasar

Amalan komersial anu teu leres ngaliwatan penjualan telepon dilaporkeun langkung sering. Ieu kacindekan tina Otoritas Walanda pikeun Konsumén sareng Pasar, pembina bebas anu nangtung pikeun konsumén sareng usaha. Jalma-jalma ditilik deui ku telepon nganggo nawaran diskon kanggo diskon, liburan sareng sayembara. Sering pisan, nawaran ieu dirumuskeun ku cara anu teu jelas, sahingga konsumén pamustunganana kedah langkung ti anu diarepkeun. Hubungan telepon ieu sering dituturkeun ku prakték koleksi pamayaran agrésif. Sumawona jalma anu ngan ukur satuju pikeun nampa inpormasi ogé diteken mayar. Otoritas Walanda pikeun Konsumén sareng Pasar ngasongkeun jalma anu ngahubungi telepon kalayan nawaran sapertos ngeureunkeun telepon, nampik tawaran sareng henteu mayar mayar tagihanana.

Maca deui:

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.