Naon kawajiban dunungan dina Undang-Undang Kaayaan Kerja?

Naon kawajiban dunungan dina Undang-Undang Kaayaan Kerja?

Saban pagawé perusahaan kedah tiasa damel kalayan aman sareng séhat.

The Working Conditions Act (satuluyna disingget jadi Arbowet) mangrupa bagian tina Occupational Health and Safety Act, anu diwangun ku aturan jeung tungtunan pikeun ngamajukeun lingkungan kerja anu aman. The Working Conditions Act ngandung kawajiban anu kedah diturutan ku dunungan sareng karyawan. Ieu lumaku ka sadaya tempat dimana gawé dipigawé (kitu oge pikeun asosiasi jeung yayasan jeung paruh waktu jeung pagawe flex, pagawe on-telepon, jeung jalma dina kontrak 0-jam). Pangusaha perusahaan tanggung jawab pikeun mastikeun patuh kana UU Kaséhatan sareng Kasalametan Pekerjaan di jero perusahaan.

Tilu tingkat

Perda ngeunaan kaayaan gawé dibagi kana tilu tingkatan: Undang-Undang Kaayaan Gawé, Kaputusan Kaayaan Gawé, sareng Peraturan Kaayaan Gawé.

  • UU Kaséhatan sareng Kasalametan Pekerjaan ngabentuk dasar sarta ogé mangrupa hukum kerangka. Ieu ngandung harti yén éta teu ngandung aturan on resiko husus. Unggal organisasi sareng séktor tiasa mutuskeun kumaha nerapkeun kabijakan kaséhatan & kaamanan na sareng nempatkeun éta dina katalog kaséhatan & kaamanan. Tapi, Kaputusan Kaayaan Gawé sareng Peraturan Kaayaan Gawé ngajéntrékeun aturan anu pasti.
  • Kaputusan Kaayaan Gawé mangrupa elaborasi tina Act Kaayaan Gawé. Éta ngandung aturan anu kedah diturutan ku dunungan sareng karyawan pikeun ngalawan résiko padamelan. Éta ogé gaduh aturan khusus pikeun sababaraha séktor sareng kategori karyawan.
  • Orde Kaséhatan sareng Kasalametan deui mangrupa elaborasi salajengna ngeunaan Katetepan Kaséhatan jeung Kasalametan. Ieu ngawengku peraturan lengkep. Salaku conto, sarat anu kedah nyumponan alat-alat damel atanapi persis kumaha palayanan kaséhatan sareng kaamanan padamelan kedah ngalaksanakeun tugas-tugas hukumna. Peraturan ieu ogé wajib pikeun pangusaha sareng karyawan.

Kaséhatan jeung kaamanan katalog

Dina katalog kaséhatan sareng kaamanan, organisasi dunungan sareng karyawan ngajelaskeun kasepakatan babarengan ngeunaan kumaha aranjeunna (bakal) patuh kana peraturan target pamarentah pikeun damel anu séhat sareng aman. Perda target mangrupikeun standar hukum anu kedah dipatuhi ku perusahaan-contona, tingkat bising maksimal. Katalog ngajelaskeun téknik sareng cara, prakték anu saé, bar, sareng pituduh praktis pikeun damel anu aman sareng séhat sareng tiasa dilakukeun di tingkat cabang atanapi perusahaan. Dunungan sareng karyawan nanggungjawaban kanggo eusi sareng distribusi katalog kaséhatan sareng kaamanan.

Tanggung jawab dunungan

Di handap ieu daptar tanggung jawab umum jeung kawajiban pikeun dunungan kaasup kana panerapan. Pasatujuan khusus ngeunaan tanggung jawab ieu tiasa bénten-béda ti hiji organisasi sareng industri ka anu sanés.

  • Unggal dunungan kedah gaduh perjanjian sareng jasa kaséhatan sareng kaamanan atanapi dokter perusahaan: kontrak primér. Sadaya pagawe kedah gaduh aksés ka dokter perusahaan, sareng unggal perusahaan kedah damel sareng dokter perusahaan. Salaku tambahan, sadaya karyawan tiasa nyuhunkeun pendapat kadua ti dokter perusahaan. Kontrak utami antara dunungan sareng jasa kaséhatan sareng kaamanan padamelan atanapi dokter perusahaan netepkeun jasa kaséhatan sareng kaamanan padamelan anu sanés atanapi dokter perusahaan tiasa dikonsultasi pikeun kéngingkeun pendapat kadua.
  • Saluyukeun desain gaw, métode gawé, alat gawé dipaké, sarta eusi karya kana ciri pribadi karyawan saloba mungkin. Ieu ogé lumaku pikeun pagawé kalawan watesan struktural jeung fungsional alatan gering, contona.
  • Dunungan kudu ngawatesan gawé monoton sarta laju-dibeungkeut saloba mungkin ('bisa alesan diperlukeun).
  • Dunungan kudu nyegah sarta mitigate kacilakaan utama ngalibetkeun zat bahaya sajauh mungkin, dunungan.
  • Pagawe kedah nampi inpormasi sareng instruksi. Inpormasi sareng atikan tiasa waé ngeunaan pamakean alat kerja atanapi alat pelindung pribadi, tapi ogé kumaha agresi sareng kekerasan, sareng pelecehan seksual diurus di perusahaan.
  • Dunungan kedah mastikeun béwara sareng pendaptaran kacilakaan sareng panyakit padamelan.
  • Dunungan tanggung jawab pikeun nyegah bahaya ka pihak katilu ngeunaan pagawéan pagawé. Pangusaha ogé tiasa nyandak asuransi pikeun tujuan ieu.
  • Dunungan kedah mastikeun ngembangkeun sareng palaksanaan kawijakan kaséhatan sareng kaamanan. Kabijakan kaséhatan sareng kaamanan mangrupikeun rencana tindakan anu rinci anu ngajelaskeun kumaha perusahaan tiasa ngaleungitkeun faktor résiko. Kalayan kabijakan kaséhatan sareng kaamanan, anjeun tiasa konsistén nunjukkeun yén tindakan anu aman sareng tanggung jawab dilaksanakeun dina perusahaan. Kabijakan kaséhatan & kaamanan kalebet inventarisasi sareng evaluasi résiko (RI&E), kabijakan cuti sakit, palayanan tanggap darurat di-imah (BH)V, petugas pencegahan, sareng PAGO.
  • Dunungan kedah ngarékam résiko karyawan perusahaan dina inventarisasi sareng evaluasi résiko (RI&E). Ieu ogé nyatakeun kumaha karyawan ditangtayungan tina resiko ieu. Inventarisasi sapertos kitu nyarios naha kaséhatan sareng kasalametan kaancam ku, contona, parancah anu teu stabil, bahaya ngabeledug, lingkungan anu ribut, atanapi damel lami teuing dina monitor. RI&E kedah diserahkeun ka jasa kaséhatan sareng kaamanan padamelan atanapi ahli anu disertipikasi pikeun ditinjau.
  • Bagian tina RI&E nyaéta Rencana Aksi. Ieu netepkeun naon anu dilakukeun ku perusahaan ngeunaan kaayaan berisiko tinggi ieu. Ieu tiasa kalebet nyayogikeun alat pelindung pribadi, ngagentos mesin anu ngabahayakeun, sareng masihan inpormasi anu saé.
  • Dimana jalma damel, absen kusabab gering ogé tiasa lumangsung. Dina kerangka continuity bisnis, dunungan perlu ngajelaskeun kumaha henteuna alatan gering diurus dina kawijakan cuti gering. Ngalaksanakeun kabijakan cuti sakit mangrupikeun kawajiban hukum anu diartikeun sacara implisit pikeun dunungan sareng sacara eksplisit disebatkeun dina Kaputusan Kaayaan Gawé (pasal 2.9). Numutkeun kana tulisan ieu, arbodienst nyarankeun ngalaksanakeun kaayaan kerja anu terstruktur, sistematis, sareng nyukupan sareng kawijakan cuti sakit. Arbodienst kudu nyumbang kana palaksanaan na, nyokot akun husus grup unik karyawan.
  • Contona, pagawe darurat di imah (patugas FAFS) nyadiakeun bantuan munggaran dina kacilakaan atawa kahuruan. Dunungan kudu mastikeun yén aya cukup perwira FAFS. Anjeunna ogé kedah mastikeun yén aranjeunna tiasa ngalaksanakeun tugasna kalayan leres. Henteu aya syarat latihan khusus. Dunungan tiasa nganggap tugas réspon darurat di bumi nyalira. Anjeunna kudu nunjuk sahanteuna hiji pagawe pikeun ngaganti anjeunna dina henteuna na.
  • Dunungan wajib nunjuk salah sahiji karyawan maranéhanana salaku perwira pencegahan. Patugas pencegahan damel di perusahaan - biasana salian ti padamelan 'biasa' - pikeun ngabantosan nyegah kacilakaan sareng absen. Tugas statutory of a prevention officer ngawengku: (co-) nyusun jeung ngalaksanakeun RI&E, advising jeung cooperating raket jeung déwan karya / wawakil staf on kawijakan kaayaan kerja alus, jeung advising jeung kolaborasi jeung dokter pausahaan jeung kaséhatan gawé séjén. jeung panyadia ladenan kaamanan. Dunungan tiasa dianggo salaku perwira pencegahan upami perusahaan ngagaduhan 25 atanapi kirang karyawan.
  • Pangusaha kedah ngijinkeun karyawan ngajalanan pamariksaan kaséhatan padamelan berkala (PAGO). Saliwatan, pagawe teu wajib pikeun ilubiung dina ieu.

Inspektorat Buruh Walanda

Inspektorat Buruh Walanda (NLA) rutin mariksa naha dunungan sareng karyawan matuh kana aturan kaséhatan sareng kaamanan. Prioritasna nyaéta dina kaayaan padamelan anu nyababkeun résiko kaséhatan anu serius. Dina hal palanggaran, NLA tiasa maksakeun sababaraha ukuran, mimitian ti peringatan dugi ka denda atanapi bahkan ngeureunkeun padamelan.

Pentingna kawijakan kaséhatan sarta kaamanan

Ngabogaan sareng ngalaksanakeun kawijakan kaséhatan sareng kaamanan anu dijelaskeun sacara jelas penting pisan. Ieu nyegah épék kaséhatan ngarugikeun jeung nyumbang kana employability sustainable jeung produktivitas karyawan. Lamun hiji pagawe ngalaman karuksakan alatan gawé, manéhna bisa nanggung tanggung jawab pausahaan jeung ngaku santunan. Dunungan lajeng kudu bisa ngabuktikeun yén éta dipigawé sagalana alesan praktis - dina istilah operasional sarta ékonomi - pikeun nyegah karuksakan ieu.

Hoyong terang kumaha nerapkeun UU Kaséhatan sareng Kasalametan Pekerjaan dina perusahaan anjeun? Urang ahli hukum padamelan senang ngajawab patarosan anjeun. Urang tiasa nganalisis faktor résiko perusahaan anjeun sareng mamatahan anjeun kumaha cara ngiranganana. 

Law & More