Naon klaim?

Naon klaim?

Klaim ngan saukur paménta anu dipiboga ku batur, nyaéta jalma atanapi perusahaan.

A ngaku mindeng diwangun ku ngaku duit, tapi ogé bisa mangrupa ngaku pikeun masihan atawa nyieun klaim ti pembayaran undue atawa ngaku pikeun Karuksakan. A creditor nyaéta jalma atawa parusahaan nu owed a 'kinerja' ku batur. Ieu di handap tina hiji perjangjian. kinerja beredar mindeng ogé disebut salaku 'hutang.' Ku kituna, creditor masih bisa ngaku hutang, ku kituna disebut creditor. Pihak pikeun nganteurkeun kinerja ka creditor disebut 'debtor.' Lamun kinerja diwangun ku mayar jumlah, pihak anu acan mayar jumlah disebut 'debtor.' Pihak nungtut kinerja duit disebut oge 'creditors.' Hanjakalna, masalah sareng klaim nyaéta yén éta henteu salawasna dilaksanakeun sanaos ieu parantos disatujuan atanapi hukum parantos nyayogikeunana. Akibatna, litigation jeung aksi ngumpulkeun anu lumangsung dina hormat klaim. Tapi naon kahayang téh klaim?

Timbul klaim

Klaim sering timbul tina hiji perjangjian dimana anjeun satuju pikeun ngalakukeun hiji hal anu ditimbalan ku pihak anu sanés. Sakali anjeun geus minuhan kasapukan anjeun sarta ngabéjaan jalma séjén yén anjeun nungtut tinimbangan, hak aksi timbul. Sajaba ti éta, klaim bisa lumangsung, contona, lamun ngahaja mindahkeun kana rekening bank salah. Anjeun teras bakal parantos ngadamel 'pamayaran anu teu pantes' sareng tiasa nampi deui jumlah artos anu ditransfer ti anu gaduh rekening bank. Nya kitu, upami anjeun ngalaman karugian kusabab kalakuan batur (atanapi kalalaian), anjeun tiasa ngaku santunan pikeun karugian éta ti jalma sanés. Kawajiban santunan ieu tiasa timbul tina palanggaran kontrak, katangtuan statutory, atanapi tort.

Recoverability tina klaim

Anjeun kedah terangkeun ka jalma sanés yén aranjeunna ngahutang anjeun atanapi kedah masihan anjeun hal-hal. Ngan sanggeus anjeun geus réngsé ieu dipikawanoh bakal klaim jadi alatan. Hadé pisan mun éta ngalakukeun ieu tulisan.

Naon tiasa ngalakukeun lamun debtor nu gagal pikeun nyugemakeun klaim anjeun sarta (dina kasus klaim moneter) teu mayar, contona? Anjeun teras kedah ngumpulkeun klaim, tapi kumaha jalanna?

Ngumpulkeun hutang luar pangadilan

Pikeun klaim, anjeun tiasa nganggo lembaga pangumpulan hutang. Ieu sering dilakukeun pikeun klaim anu saderhana. Pikeun klaim anu langkung luhur, ngan ukur pengacara koleksi anu kompeten. Sanajan kitu, sanajan pikeun klaim basajan tur leutik, éta bisa jadi wijaksana pikeun kalibet a pangacara pangumpulan hutang, sakumaha pangacara pangumpulan hutang biasana hadé dina nyadiakeun solusi tukang ngaput. Ogé, pengacara koléksi sering tiasa langkung hadé meunteun sareng ngabantah pertahanan anu ngahutang. Leuwih ti éta, agénsi kempelan teu otorisasi pikeun maksakeun nu debtor mayar sacara sah, sarta pengacara kempelan. Lamun debtor nu teu sasuai jeung surat manggil ti agénsi kempelan atawa pengacara kempelan jeung kempelan extrajudicial teu digawe, Anjeun bisa ngamimitian prosés ngumpulkeun yudisial.

Ngumpulkeun hutang yudisial

Pikeun maksa debtor mayar, Anjeun kudu judgment a. Pikeun meunangkeun judgment a, Anjeun kudu ngamimitian cara ngagawe hukum. Prosedur hukum ieu wajib dimimitian ku writ of summons. Upami éta perkawis klaim moneter € 25,000, - atanapi kirang, anjeun tiasa angkat ka pengadilan distrik. Di pangadilan cantonal, pengacara henteu wajib, tapi nyewa hiji pasti tiasa bijaksana. Contona, saman kudu disusun pisan taliti. Lamun telepon teu minuhan sarat formal hukum urang, Anjeun bisa jadi dinyatakeun inadmissible ku pangadilan, jeung anjeun moal bisa ménta judgment a. Ku kituna, penting pisan yén saman direncanakeun kalayan leres. A saman kedah lajeng resmi dilayanan (dikaluarkeun) ku bailiff a.

Upami anjeun parantos nampi kaputusan anu masihan klaim anjeun, anjeun kedah ngirimkeun kaputusan éta ka juru pengadilan, anu tiasa dianggo pikeun maksa anu ngahutang pikeun mayar. Ku kituna, barang milik nu boga hutang bisa disita.

Statuta tina watesan

Penting pikeun ngumpulkeun klaim anjeun gancang. Ieu kusabab klaim dihalang-waktos saatos sababaraha waktos. Nalika ngaku waktos-dihalang gumantung kana jinis klaim. Sacara umum, periode watesan 20 taun berlaku. Masih, aya ogé klaim anu dihalang-waktos saatos lima taun (pikeun katerangan lengkep ngeunaan periode watesan, tingali blog kami anu sanés, 'Iraha klaim kadaluwarsa') sareng, dina kasus pameseran konsumen, saatos dua taun. Klaim di handap ieu dilarang waktos saatos lima taun:

  • Pikeun minuhan kasapukan pikeun masihan atanapi ngalakukeun (contona, injeuman artos)
  • Pikeun mayar périodik (contona, mayar nyéwa atanapi gajih)
  • Tina pamayaran anu teu pantes (contona, kusabab anjeun teu kahaja mindahkeun kana rekening bank anu salah)
  • Pikeun mayar karuksakan atawa pinalti sapuk

Unggal waktos période ngancam tamat sareng période watesan tamat, tukang kiridit tiasa ngagantelkeun période énggal ka éta ku anu disebut interupsi. Interupsi dilakukeun ku cara ngabéjaan ka nu ngahutang saméméh ahir periode watesan yén klaim masih aya, contona, ngagunakeun panginget pembayaran kadaptar, paménta pembayaran, atawa saman. Intina, creditor kudu bisa ngabuktikeun yén periode geus interrupted lamun debtor invokes pertahanan resép. Lamun manehna teu boga bukti, sarta debtor sahingga invokes periode watesan, anjeunna moal bisa deui ngalaksanakeun klaim.

Janten penting pisan pikeun nangtoskeun kategori mana jinis klaim anjeun kalebet sareng naon periode watesan anu cocog. Sakali periode watesan geus kadaluwarsa, anjeun moal bisa deui maksa debtor anjeun pikeun nyugemakeun klaim.

Mangga dihubungi ahli hukum urang pikeun inpo nu leuwih lengkep ihwal ngumpulkeun hutang moneter atawa invoking statute of watesan. Kami bakal resep ngabantosan anjeun!

Law & More