Aya sakedik pisan urang Belanda anu teu acan terang ...

Aya sakedik pisan urang Walanda anu teu acan terang kana masalah nyeret ngeunaan gempa Groningen, disababkeun ku pangeboran bénsin. Pengadilan paréntah maréntah yén 'Nederlandse Aardolie Maatschappij' (Perusahaan Minyak Walanda) kedah mayar ganti rugi pikeun karusakan nonmaterial pikeun sabagian bagéan pangeusi Groningenveld. Ogé Nagara parantos diayakeun tanggung jawab dina pangawasan anu henteu cekap, tapi pengadilan maréntah yén, sanaos kanyataan yén pangawasan leres henteu cekap, éta henteu tiasa nyarios yén karusakan nyababkeun éta.

14-03-2017

ngabagikeun