BUTUH A PENGACARA USAHA?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pengacara Bisnis
/

Pengacara Bisnis

Naha anjeun badé ngadegkeun perusahaan? Atanapi anjeun pangusaha anu parantos? Upami kitu, maka anjeun bakal pasti bakal nganyahokeun hukum bisnis. Parantos dina momen ngadegna perusahaan anjeun kedah atos patarosan anu bentuk perusahaan anu paling cocog. Ogé, sagala jinis perjanjian kudu disusun. Sapanjang taun seueur pisan tiasa robih di jero perusahaan teuing. Bentuk perusahaan tiasa langkung henteu cocog deui. Konflik tiasa timbul diantara pemegang saham atanapi antara associates. Atanapi perusahaan anjeun henteu ngagaduhan deui aset cair deui. Law & More nyaeta ahli khusus ngeunaan daérah hukum Walanda. Ti momentna ngadegna dugi ka momen cair dina perusahaan, kami tiasa nyayogikeun nasihat sah sareng fiskal.

Menu Gancang

Hukum hukumna

simkuring di Law & More tiasa ngabantosan anjeun kalayan milih formulir perusahaan anu leres. Beda tiasa dilakukeun antara bentuk sareng kapribadian sah sareng bentuk tanpa kapribadian sah. Upami perusahaan ngagaduhan kapribadian sah, éta tiasa milu transaksi sah sapertos jalma alami. Dina kasus éta perusahaan anjeun tiasa nyimpulkeun perjanjian, gaduh harta sareng hutang sareng tiasa dicekel tanggung jawab.

Pengacara perusahaan kami siap pikeun anjeun

Law and More

Pangrojong hukum anu disusunna

Unggal bisnis unik. Éta sababna anjeun bakal nampi naséhat hukum anu langsung relevan pikeun bisnis anjeun.

Law and More

Urang tiasa litigate
kanggo Anjeun

Upami éta dugi ka éta, kami ogé tiasa ngagugat anjeun. Kontak kami pikeun kaayaan.

Law and More

Kami pasangan sparring Anjeun

Kami calik sareng anjeun pikeun nyusun strategi.

Law and More

Ngabantosan
pasatujuan

Pengacara perusahaan urang tiasa ngira-ngira perjanjian sareng masihan nasihat ngeunaan aranjeunna.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Pamaréntahan Corporation

Nalika badé ngajalankeun perusahaan, anjeun kedah milih bentuk perusahaan. Mana bentuk hukum anu cocog gumantung kana sababaraha faktor, sapertos syarat pikeun gabung, kapribadian hukum, gabungan sareng sababaraha tanggung jawab sareng kamungkinan transferability saham. Na kumaha upami salah sahiji mitra umum (VOF) badé ninggalkeun perusahaan? Sareng kumaha ngeunaan Flex-BV? Mata pelajaran ieu diatur ku hukum perusahaan. Seueur hal anu tiasa diatur sateuacanna kontraksi. Kusabab éta disarankan pikeun ngalaksanakeun jasa pengacara korporat sateuacan nyetél perusahaan.

Gawé babarengan

Naha anjeun, salaku perusahaan, ngarencanakeun kolaborasi sareng perusahaan sanés sareng tujuan ngajaga posisi pasar anjeun? Atanapi, sabalikna, rencana badé ngalebetkeun pasar énggal? Upami anjeun hoyong janten satru strategis kami tiasa mamatahan anjeun ngeunaan résiko sareng kauntungan. Salajengna, urang, babarengan, tiasa terang naon bentuk kerjasama anu luyu.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Bisnis kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Hukum bisnisMergers sareng akuisisi

Naha anjeun dimaksudkeun pikeun ngagabungkeun perusahaan anjeun sareng anu sanés, kusabab anjeun hoyong merangsang conto? Teras aya tilu jinis penggabungan: ngahijikeun perusahaan, ngahijina saham sareng gabungan hukum. Anu paling cocog pikeun perusahaan anjeun gumantung kana kaayaan anu spesifik. Law & More pengacara tiasa mamatahan anjeun ngeunaan topik ieu.

Sakapeung perusahaan anu sanés tiasa kataji ku anjeun. Éta tiasa nawiskeun anjeun ngical bisnis anjeun ka anjeunna. Upami anjeun tujuan pikeun nampi pamundut ieu, maka urang tiasa nyayogikeun anjeun sateuacanna. Kami ogé tiasa badami pikeun anjeun.

Upami perusahaan henteu kéngingkeun sahamna dijual sareng pépéling ngadeukeutan para pemegang saham, kami nyarioskeun hiji serangan anu musuhan. Urang terang kumaha pikeun ngajagi perusahaan di kaayaan sapertos kitu sareng tiasa ngabantosan anjeun naséhat hukum.

Salian ti éta, penting pisan yén anjeun kudu ngalakukeun karajinan, khususna upami anjeun salaku perusahaan anu mésér perusahaan sanés. Anjeun hoyong sadaya inpormasi anu dipikabutuh pikeun milih pilihan pamikiran ngeunaan ngahiji atanapi akuisisi.

Ahli hukum perusahaan tina Law & More bakal masihan anjeun konsultasi hukum anu wawasan ngeunaan perusahaan anjeun. Kami narjamahkeun hukum janten istilah anu praktis, ku kituna anjeun tiasa leres-leres kauntungan ti naséhat kami. Pondokna, Law & More tiasa masihan bantosan légal dina hal-hal di handap ieu:

  • ngadegna perusahaan
  • ngabiayaan
  • gawé bareng antara perusahaan
  • ngahijikeun sareng akuisisi
  • negotiating sareng litigating nalika aya konflik antara pemegang saham sareng / atanapi asosiasi
  • diréktur tanggung jawab

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.