prak karir

Law & More

Law & More mangrupakeun dinamis, multidisiplin teguh hukum, lokasina di Science Park di Eindhoven; also called the Silicon Valley of the Netherlands. We combine the know-how of a large corporate and tax office with the personal attention and tailor-made service that suits a boutique office. Our law firm is truly international in terms of the scope and nature of our services and works for a range of sophisticated Dutch and international clients, from corporations and institutions to individuals. In order to provide our clients with the best possible service, we have a dedicated team of multilingual lawyers. The team has a pleasant and informal atmosphere.

Kami ayeuna parantos ruang kanggo mahasiswa. Salaku intern mahasiswa, anjeun ilubiung dina latihan urang sapopoé sareng nampi dukungan anu saé. Dina tungtung magang anjeun, anjeun bakal nampi penilaian magang ti kami sareng anjeun bakal langkung léngkah dina ngawalon patarosan naha profésional hukum kanggo anjeun. Durasi magang ditangtukeun dina konsultasi.

keureutan

Kami ngarepkeun hal ieu ti intern siswa (s):

  • Kaahlian tulisan anu alus
  • Paréntah anu saé pisan pikeun basa Walanda sareng Inggris
  • Anjeun ngalakukeun atikan hukum di tingkat HBO atanapi WO
  • Anjeun ngagaduhan kapentingan anu tiasa nunjukkeun hukum hukum, hukum kontrak, hukum kulawarga atanapi hukum imigrasi
  • Anjeun gaduh sikep anu henteu bohong sareng bakat sareng ambisius
  • Anjeun sayogi kanggo 3-6 bulan

jawaban

Naha anjeun badé ngabales lowongan ieu? Kintunkeun CV anjeun, serat motivasi sareng daptar tanda (s) ka info@lawandmore.nl. Anjeun tiasa alamat serat anjeun ka Mr. TGLM Meevis.

Law & More sok kabetot pikeun kenal sareng ahli profésional anu berbakat sareng ambisius kalayan pendidikan anu saé sareng latar profésional.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Gambar Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Pengacara-hukum
Pengacara-hukum
Pangacara Hukum
Law & More