prak karir

Law & More

Law & More nyaéta dinamis, firma hukum multidisiplinér, ayana di Taman Élmu di Eindhoven; disebut oge Lembah Silicon Belanda. Kami ngagabungkeun terang perusahaan perusahaan sareng pajeg anu ageung kalayan perhatian pribadi sareng jasa buatan anu cocog sareng kantor butik. Firma hukum kami saleresna internasional tina segi ruang lingkup sareng hakekat jasa kami sareng dianggo pikeun sajumlah klien canggih Walanda sareng internasional, ti perusahaan sareng lembaga pikeun individu. Kanggo nyayogikeun palanggan kami nganggo jasa anu pangsaéna, kami ngagaduhan tim dédikasi tina ahli hukum sareng juris multibasa anu ngawasa basa Rusia, antara anu sanés. Tim ngagaduhan suasana anu pikaresepeun sareng informal.

Kami ayeuna parantos ruang kanggo mahasiswa. Salaku intern mahasiswa, anjeun ilubiung dina latihan urang sapopoé sareng nampi dukungan anu saé. Dina tungtung magang anjeun, anjeun bakal nampi penilaian magang ti kami sareng anjeun bakal langkung léngkah dina ngawalon patarosan naha profésional hukum kanggo anjeun. Durasi magang ditangtukeun dina konsultasi.

keureutan

Kami ngarepkeun hal ieu ti intern siswa (s):

  • Kaahlian tulisan anu alus
  • Paréntah anu saé pisan pikeun basa Walanda sareng Inggris
  • Anjeun ngalakukeun atikan hukum di tingkat HBO atanapi WO
  • Anjeun ngagaduhan kapentingan anu tiasa nunjukkeun hukum hukum, hukum kontrak, hukum kulawarga atanapi hukum imigrasi
  • Anjeun gaduh sikep anu henteu bohong sareng bakat sareng ambisius
  • Anjeun sayogi kanggo 3-6 bulan

jawaban

Would you like to respond to this vacancy? Send your CV, motivation letter and list of marks (s) to info@lawandmore.nl. You can address your letter to Mr. T.G.L.M. Meevis.

Law & More sok kabetot pikeun kenal sareng ahli profésional anu berbakat sareng ambisius kalayan pendidikan anu saé sareng latar profésional.