TANYA NUTOS POSITI TINGKATAN?
AYA KASEUN PANGKIL AYEUNA AYEUNA!

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Kasus scan
/

Kasus Scan

Dupi anjeun pribadi pribadi? Naha anjeun peryogi naséhat hukum sareng anjeun badé kéngingkeun wawasan anu jelas dina posisi légal? Lajeng anjeun di tempat anu leres. Law & More nawiskeun kamungkinan nasihat hukum ku cara Case Scan. Ieu mangrupikeun panalungtikan ngeunaan kasang tukang dina patarosan anu diserahkeun ka kami ku anjeun. Éta ngajelaskeun naon anu parantos diatur atanapi naon anu masih kénéh kedah, dimana titik minat ngabohong sareng solusi anu mungkin. Unggal tugas ditugaskeun sorangan sareng dibéré pendekatan anu pantes. Éta pisan mangpaat pikeun anjeun ngagaduhan posisi hukum anjeun ditaliti ku ahli.

Kumaha carana sangkan eta pagawean?

Anjeun ngalebetkeun pamundut pikeun Case Scan nganggo formulir aplikasi online. Saatos nampi paménta kami bakal ngontak anjeun ku telepon. Saatos silih pasatujuan sareng menandatanganan perjanjian tugas, urang bakal mimitian ku Case Scan. Dumasar kanyataan sareng sumber hukum anu relevan, kaayaan hukum sareng résiko bakal dianalisis leres. Saatos dianalisis, kami ngarumuskeun saran anu ditulis, dimana pertimbangan kami nyayogikeun kumaha paham anu dibentuk. Ieu ngabahas kemungkinan sareng netepkeun tingkat kasuksésan. Hasil tina Case Scan ngahasilkeun laporan 2 ka 4 halaman. Saran ieu ditulis dina basa anu kaharti, praktis tiasa dianggo sareng langsung tiasa dipasang. Dumasar kana Case Scan, anjeun tiasa nangtoskeun lampah anu anjeun hoyong laksanakeun, sareng naon résiko anu anjeun badé ngaleungitkeun atanapi ngabatesan saloba-gancang.

Law & More henteu wajib masihan pamundut pikeun Kasus Bébas. Dina sababaraha kaayaan, urang tiasa nampik ngalaksanakeun Case Scan, contona upami turun di luar ruang jasa kami.

Rencana demi-hambalan rencana: scan anjeun dina saminggu

Law and More

Tugas nampi

Saatos inventory, kami bakal ngontak anjeun ku telepon. Urang mimiti ngiringan scan ku cara pasatujuan. Law & More teu wajib ngabulkeun unggal pamundut pikeun Scan Case.

Law and More

nganalisa

Kaayaanana bakal dipetakeun dumasar kana fakta anu relevan sareng sumber hukum sareng anjeun bakal nampi laporan piwuruk.

Law and More

Laporan nasihat

Posisi hukum anjeun digarap kalayan alesan anu jelas ku cara laporan piwuruk. Naséhat ieu praktis sareng langsung dianggo.

Law and More

Laksanakeun lampah

Dumasar scan, anjeun tiasa nangtukeun tindakan anu anjeun hoyong laksanakeun. Urang ogé bisa pituduh Anjeun dina prosés nurutan-up.

"Kontak sareng Law & More éta positip pisan sareng ahli pisan ti mimiti "

harga

Case Scan gaduh tingkat maneuh, usulan anu jelas sareng konfirmasi pesenan. Nyaho persis harga kagiatan éta Law & More ngalakukeun pikeun anjeun. Biaya pikeun Case Scan nyaéta € 750 per jam sanés 21% PPN.

Punten Catet! Law & More sanes anggota Déwan Bantuan Hukum, ieu hartosna anjeun teu ngagaduhan pilihan nampi bantosan légal.

Pikeun leuwih kompleks atanapi éksténsif éksténsif waragad tambahan panawaran. Tangtos, suku na bakal disatujuan ku anjeun sateuacanna.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

lengkah saterusna

Kami resep ngabantosan anjeun dina nerapkeun naséhat sareng ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun tindakan anu diperlukeun. Tangtosna, anjeun henteu wajib nyandak léngkah salajengna salaku hasil tina Scan Scan. Kamungkinan kagiatan lajuning hasil tina Case Scan bakal - upami anjeun hoyong - diturunkeun dina tugas anu sekuen.

tungtungna

Punten dicatet yén Case Scan ngan ukur pikeun tujuan indikasi, teu aya hak anu tiasa dituntut ti éta. Istilah sareng syarat umum kami kanggo jasa kami.

Upami anjeun pangusaha sareng anjeun ngagaduhan masalah anu sah, kami bakal bagja ngabantosan anjeun dina layanan anu sanés. Naha anjeun aya patarosan? Mangga wartosan ahli hukum tina Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.