Dupi anjeun pribadi pribadi? Naha anjeun peryogi naséhat hukum sareng anjeun badé kéngingkeun wawasan anu jelas dina posisi légal? Lajeng anjeun di tempat anu leres. Law & More nawiskeun kamungkinan nasihat hukum ku cara Case Scan. Ieu mangrupikeun panalungtikan ngeunaan kasang tukang dina patarosan anu diserahkeun ka kami ku anjeun. Éta ngajelaskeun naon anu parantos diatur atanapi naon anu masih kénéh kedah, dimana titik minat ngabohong sareng solusi anu mungkin. Unggal tugas ditugaskeun sorangan sareng dibéré pendekatan anu pantes. Éta pisan mangpaat pikeun anjeun ngagaduhan posisi hukum anjeun ditaliti ku ahli.

TANYA NUTOS POSITI TINGKATAN?
AYA KASEUN PANGKIL AYEUNA AYEUNA!

Kasus Scan

Dupi anjeun pribadi pribadi? Naha anjeun peryogi naséhat hukum sareng anjeun badé kéngingkeun wawasan anu jelas dina posisi légal? Lajeng anjeun di tempat anu leres. Law & More nawiskeun kamungkinan nasihat hukum ku cara Case Scan. Ieu mangrupikeun panalungtikan ngeunaan kasang tukang dina patarosan anu diserahkeun ka kami ku anjeun. Éta ngajelaskeun naon anu parantos diatur atanapi naon anu masih kénéh kedah, dimana titik minat ngabohong sareng solusi anu mungkin. Unggal tugas ditugaskeun sorangan sareng dibéré pendekatan anu pantes. Éta pisan mangpaat pikeun anjeun ngagaduhan posisi hukum anjeun ditaliti ku ahli.

Kumaha carana sangkan eta pagawean?

Anjeun ngalebetkeun pamundut pikeun Case Scan nganggo formulir aplikasi online. Saatos nampi paménta kami bakal ngontak anjeun ku telepon. Saatos silih pasatujuan sareng menandatanganan perjanjian tugas, urang bakal mimitian ku Case Scan. Dumasar kanyataan sareng sumber hukum anu relevan, kaayaan hukum sareng résiko bakal dianalisis leres. Saatos dianalisis, kami ngarumuskeun saran anu ditulis, dimana pertimbangan kami nyayogikeun kumaha paham anu dibentuk. Ieu ngabahas kemungkinan sareng netepkeun tingkat kasuksésan. Hasil tina Case Scan ngahasilkeun laporan 2 ka 4 halaman. Saran ieu ditulis dina basa anu kaharti, praktis tiasa dianggo sareng langsung tiasa dipasang. Dumasar kana Case Scan, anjeun tiasa nangtoskeun lampah anu anjeun hoyong laksanakeun, sareng naon résiko anu anjeun badé ngaleungitkeun atanapi ngabatesan saloba-gancang.

Law & More henteu wajib masihan pamundut pikeun Kasus Bébas. Dina sababaraha kaayaan, urang tiasa nampik ngalaksanakeun Case Scan, contona upami turun di luar ruang jasa kami.

Taroskeun kami langsung kana kancingna.

Kami bakal nelepon anjeun balik pas mungkin.

Rencana demi-hambalan rencana: scan anjeun dina saminggu

Tugas nampi

Tugas nampi

Saatos inventory, kami bakal ngontak anjeun ku telepon. Urang mimiti ngiringan scan ku cara pasatujuan. Law & More henteu wajib masihan unggal pamundut pikeun Kasus Bébas

nganalisa

nganalisa

Kaayaan éta bakal dipetakan dumasar kana fakta anu relevan sareng sumber hukum sareng anjeun bakal nampi laporan piwuruk

Laporan nasihat

Laporan nasihat

Posisi hukum anjeun digarap ku dalil-dalil anu jelas ku cara ngalaporkeun laporan. Saran ieu praktis sareng langsung diterapkeun

Laksanakeun lampah

Laksanakeun lampah

Dumasar kana scan, anjeun tiasa nangtoskeun tindakan anu anjeun hoyong laksanakeun. Urang ogé tiasa nungtun anjeun dina prosés ngiringan

"Hubungan sareng Law & More éta pisan positif sareng profesional ti mimiti ”

harga

Case Scan gaduh tingkat maneuh, usulan anu jelas sareng konfirmasi pesenan. Nyaho persis harga kagiatan éta Law & More ngalakukeun pikeun anjeun. Biaya pikeun Case Scan nyaéta € 750 per jam sanés 21% PPN.

Punten Catet! Law & More sanes anggota Déwan Bantuan Hukum, ieu hartosna anjeun teu ngagaduhan pilihan nampi bantosan légal.

Pikeun leuwih kompleks atanapi éksténsif éksténsif waragad tambahan panawaran. Tangtos, suku na bakal disatujuan ku anjeun sateuacanna.

lengkah saterusna

Kami resep ngabantosan anjeun dina nerapkeun naséhat sareng ngabantosan anjeun nyandak tindakan anu diperyogikeun. Tangtosna, anjeun henteu wajib nyandak léngkah salajengna salaku hasil tina Case Scan. Mungkin kagiatan susulan hasilna tina Case Scan bakal - upami anjeun ngaharepkeun - diturunkeun dina tugas anu berurutan.

tungtungna

Punten dicatet yén Case Scan ngan ukur pikeun tujuan indikasi, teu aya hak anu tiasa dituntut ti éta. Istilah sareng syarat umum kami kanggo jasa kami.

Upami anjeun pangusaha sareng anjeun ngagaduhan masalah anu sah, kami bakal bagja ngabantosan anjeun dina layanan anu sanés. Naha anjeun aya patarosan? Mangga wartosan ahli hukum tina Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka email:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl