BUTUH PANGACARA SIPIL?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Hukum Sipil
/

Hukum Sipil

Hukum sipil mangrupa istilah payung pikeun sagala widang hukum dimana aya konflik antara warga, antara warga jeung usaha, sarta antara usaha. Hukum sipil ogé katelah hukum sipil. Hukum sipil tiasa dibagi kana sababaraha daérah hukum. Contona, hukum harta, hukum pagawean jeung hukum kulawarga.

hukum komoditi

Hukum harta ngatur masalah anu patali jeung aset hiji jalma. Mémang, hukum harta mangrupikeun bagian tina hukum harta. Hukum properti ngurus masalah ngeunaan kapamilikan sareng kontrol barang. Harta hartina sagala hal jeung hak milik. Kalayan hak milik, anjeun tiasa mikirkeun rekening bank. Barang, di sisi anu sanés, nyaéta sadaya barang anu tiasa dirampa ku jalma. Kalawan hal, hiji bédana lajeng dijieun antara harta movable jeung immovable. Harta anu teu gerak nyaéta lahan, gedong sareng padamelan anu aya hubunganana sareng lahan. Sagalana sejenna digolongkeun dina kategori harta movable, contona mobil.

Dupi anjeun gaduh sengketa ngeunaan saha nu boga sapotong taneuh? Naha anjeun badé netepkeun hak janji hipotik? Atanapi anjeun hoyong terang iraha anjeun sah gaduh mobil? Pengacara kami bakal resep ngabantosan anjeun nalika anjeun gaduh masalah ngeunaan hukum harta

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Hukum pagawean

Hukum pagawean mangrupakeun wewengkon vast hukum. Hak sareng kawajiban diatur dina kontrak padamelan, peraturan padamelan, perjanjian koléktif, undang-undang sareng hukum kasus. Sajaba ti éta, masalah hukum pagawean bisa boga konsékuansi jauh-ngahontal pikeun dunungan, pagawé atawa malah duanana. Éta kituna penting nu neangan bantuan ti ahli hukum pagawean husus sarta ngalaman. Barina ogé, nasehat hukum alus beforehand bisa decisive pikeun mangsa nu bakal datang. Hanjakal, konflik teu salawasna bisa dihindari, misalna dina acara PHK, reorganisasi atawa cuti gering. Kaayaan sapertos kitu pisan pikaresepeun sareng émosional sareng tiasa ngarusak hubungan kerja antara majikan sareng karyawan sacara signifikan. Upami anjeun ngalaman konflik padamelan, Law & More bakal resep ngabantosan anjeun nyandak léngkah anu leres. Babarengan, urang bakal milarian sareng milarian solusi anu pas. The pangacara pagawean di Law & More ahli sareng up to date sareng undang-undang sareng hukum kasus ayeuna.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Sipil kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

hukum kulawarga

hukum kulawarga ngurus sagala hal anu kajadian atawa perlu lumangsung dina kulawarga anjeun. Masalah hukum anu paling umum dina prakték hukum kulawarga nyaéta cerai. Salian ti cerai, anjeun ogé tiasa mikir ngeunaan ngaku anak anjeun, nampik kolotna, kéngingkeun hak asuh budak anjeun atanapi prosés adopsi, contona. Ieu mangrupikeun masalah anu kedah diatur leres supados anjeun henteu ngalaman masalah engké. Naha anjeun milarian firma hukum anu khusus dina hukum kulawarga? Teras anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Law & More nawiskeun anjeun pitulung hukum dina widang hukum kulawarga. Pengacara hukum kulawarga kami aya dina jasa anjeun kalayan nasihat pribadi.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.