BUTUH PANGACARA SIPIL?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah ti tabuh 08:00 dugi ka 22:00 sareng akhir minggu ti 09:00 dugi ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng ngadamel rencana aksi anu pas
Komunikasi anu saé sareng gancang

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

Hukum Acara Perdata

Hukum prosedural sipil ngurus cara ngagawe dina kasus sipil. Anjeun bakal ngahubungi ieu upami gugatan dimimitian dumasar kana saman atanapi petisi. Éta kalebet sadaya aturan anu aya hubunganana sareng prosedur hukum. Pikirkeun kumaha carana sengketa kudu instituted, métode litigation jeung sarat pikeun dokumén prosedural.

Hukum prosedural sipil ngagaduhan sajumlah aturan anu ageung. Ku sabab kitu, perwakilan hukum wajib lumaku dina kalolobaan kasus sipil. Ieu ngandung harti yén warga jeung pausahaan anu wajib nyewa pengacara salila prosés.

Naha anjeun badé ngamimitian prosés? Atawa geus narima saman? Pengacara kami bakal resep ngabantosan anjeun. Ahli hukum urang ngahususkeun dina hukum prosedural sipil sareng tiasa nyayogikeun anjeun bantosan anu saé salami prosés hukum.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

MITRA / ADVOCATE

tom.meevis@lawandmore.nl

Firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam

Pengacara perusahaan

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Gambar hukum prosedural sipil

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Hukum prosedural sipil kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More