BUTUH PANGACARA SIPIL?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Hukum Acara Perdata
/

Hukum Acara Perdata

Hukum prosedural sipil ngurus cara ngagawe dina kasus sipil. Anjeun bakal ngahubungi ieu upami gugatan dimimitian dumasar kana saman atanapi petisi. Éta kalebet sadaya aturan anu aya hubunganana sareng prosedur hukum. Pikirkeun kumaha carana sengketa kudu instituted, métode litigation jeung sarat pikeun dokumén prosedural.

Hukum prosedural sipil ngagaduhan sajumlah aturan anu ageung. Ku sabab kitu, perwakilan hukum wajib lumaku dina kalolobaan kasus sipil. Ieu ngandung harti yén warga jeung pausahaan anu wajib nyewa pengacara salila prosés.

Naha anjeun badé ngamimitian prosés? Atawa geus narima saman? Pengacara kami bakal resep ngabantosan anjeun. Ahli hukum urang ngahususkeun dina hukum prosedural sipil sareng tiasa nyayogikeun anjeun bantosan anu saé salami prosés hukum.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Gambar hukum prosedural sipil

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Hukum prosedural sipil kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.