BUTUH PANGACARA KOMUNITAS?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pengacara Kepatuhan
/

Pengacara Kepatuhan

Menu Gancang

Di masarakat ayeuna, patalina sareng patuh janten langkung penting. Patuh diturunkeun tina kecap pagawéan Inggris 'matuh' sareng hartosna 'nurut atanapi nurut'. Tina sudut pandang hukum, patuh hartosna patuh kana hukum sareng peraturan anu berlaku. Ieu penting pisan pikeun unggal perusahaan sareng lembaga. Upami hukum sareng peraturan anu ditetepkeun henteu dituturkeun, tindakan tiasa ditumpukeun ku pamaréntah. Ieu beda-beda ti denda administrasi atanapi pamayaran pinalti dugi ka pencabutan lisénsi atanapi inisiasi investigasi kriminal. Sanaos patuh tiasa aya hubunganana sareng sadayana hukum sareng peraturan anu aya, dina taun-taun ayeuna patuh biasana ngagaduhan peran dina hukum kauangan sareng hukum privasi.

Hukum privasi

Patuh dina undang-undang privasi janten langkung penting dina taun-taun ayeuna. Ieu disababkeun kusabab Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR), anu didamel dina 25 Mei 2018. Kusabab régulasi ieu, lembaga kedah matuh aturan anu langkung ketat sareng warga masarakat gaduh seueur hak ngeunaan data pribadi. Pondokna, GDPR berlaku nalika data pribadi diolah ku hiji organisasi.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Data pribadi ngarujuk kana inpormasi anu aya hubunganana sareng jalma alami anu diidentifikasi atanapi tiasa diidentifikasi. Ieu ngandung harti yén inpormasi ieu naha langsung ka batur atanapi tiasa dilacak langsung ka jalma éta. Ampir unggal organisasi kedah urusan sareng pamrosésan data pribadi. Ieu parantos aya, contona, nalika administrasi gaji diolah atanapi nalika data nasabah disimpen. Ieu kusabab pamrosésan data pribadi ngeunaan konsumén sareng padamel perusahaan nyalira. Ogé, kawajiban pikeun matuh ka GDPR dilarapkeun ka perusahaan ogé ka lembaga sosial sapertos klub olahraga atanapi yayasan.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Kepatuhan kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Ruang lingkup GDPR janten jauh pisan. Otoritas Data Pribadi nyaéta organisasi pengawas kalayan patuh kana GDPR. Upami hiji organisasi henteu matuh, Pribumi Data Data Pribadi bakal ngadenda, antara lain hal. Denda ieu tiasa ngajalankeun kana rébuan euro. Patuh sareng GDPR janten penting pikeun unggal organisasi.

jasa kami

Tim ti Law & More mastikeun yén anjeun patuh sagala hukum sareng peraturan. Spésialis kami ngalebetkeun diri dina organisasi anjeun, nguji hukum sareng peraturan anu dianggo pikeun organisasi anjeun teras ngadamel rencana pikeun mastikeun yén anjeun matuh aturan ieu dina sadaya payuneun. Salaku tambahan, spesialis kami ogé tiasa meta salaku manajer patuh pikeun anjeun. Henteu ngan ukur diperyogikeun pikeun mastikeun yén anjeun matuh aturan sareng peraturan anu berlaku, éta ogé penting anjeun tetep patuh panerapan sareng peraturan anu gancang. Law & More rapet nuturkeun sadaya pamekaran sareng ngaréspon ka aranjeunna langsung. Salaku hasilna, urang tiasa ngajamin yén organisasi anjeun sareng bakal tetep patuh di hareup.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.