Pengacara Kepatuhan

Di masarakat ayeuna, patalina sareng patuh janten langkung penting. Patuh diturunkeun tina kecap pagawéan Inggris 'matuh' sareng hartosna 'nurut atanapi nurut'. Tina sudut pandang hukum, patuh hartosna patuh kana hukum sareng peraturan anu berlaku. Ieu penting pisan pikeun unggal perusahaan sareng lembaga. Upami hukum sareng peraturan anu ditetepkeun henteu dituturkeun, tindakan tiasa ditumpukeun ku pamaréntah. Ieu beda-beda ti denda administrasi atanapi pamayaran pinalti dugi ka pencabutan lisénsi atanapi inisiasi investigasi kriminal. Sanaos patuh tiasa aya hubunganana sareng sadaya hukum sareng peraturan anu aya, dina taun-taun ayeuna patuh kalolobaanana ngagaduhan peran dina hukum kauangan sareng hukum privasi.

Hukum privasi

Patuh dina hukum privasi janten beuki penting dina taun-taun ayeuna. Hal ieu utamina disababkeun ku Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR), anu diberlaku dina 25 Méi 2018. Kusabab peraturan ieu, lembaga kedah patuh kana aturan anu langkung ketat sareng warga ngagaduhan hak langkung seueur ngeunaan data pribadi na. Pondokna, GDPR lumaku nalika data pribadi diolah ku hiji organisasi. Data pribadi ngarujuk kana inpormasi anu aya hubunganana sareng jalma alami anu diidentifikasi atanapi tiasa diidentifikasi. Ieu ngandung harti yén inpormasi ieu naha langsung ka batur atanapi tiasa dilacak langsung ka jalma éta. Ampir unggal organisasi kedah urusan sareng pamrosésan data pribadi. Ieu parantos aya, contona, nalika administrasi gaji diolah atanapi nalika data nasabah disimpen. Ieu kusabab pamrosésan data pribadi ngeunaan konsumén sareng padamel perusahaan nyalira. Ogé, kawajiban pikeun matuh ka GDPR dilarapkeun ka perusahaan ogé ka lembaga sosial sapertos klub olahraga atanapi yayasan. Ruang lingkup GDPR janten jauh pisan. Otoritas Data Pribadi mangrupikeun organisasi pangawasan ngeunaan patuh kana GDPR. Upami organisasi henteu matuh, Otoritas Data Pribadi tiasa maksa denda, diantara anu sanésna. Denda ieu tiasa janten rébuan euro. Patuh sareng GDPR janten penting pikeun unggal organisasi.

jasa kami

Tim ti Law & More mastikeun yén anjeun patuh sagala hukum sareng peraturan. Spésialis kami ngalebetkeun diri dina organisasi anjeun, nguji hukum sareng peraturan anu dianggo pikeun organisasi anjeun teras ngadamel rencana pikeun mastikeun yén anjeun matuh aturan ieu dina sadaya payuneun. Salaku tambahan, spesialis kami ogé tiasa meta salaku manajer patuh pikeun anjeun. Henteu ngan ukur diperyogikeun pikeun mastikeun yén anjeun matuh aturan sareng peraturan anu berlaku, éta ogé penting anjeun tetep patuh panerapan sareng peraturan anu gancang. Law & More rapet nuturkeun sadaya pamekaran sareng ngaréspon ka aranjeunna langsung. Salaku hasilna, urang tiasa ngajamin yén organisasi anjeun sareng bakal tetep patuh di hareup.

ngabagikeun