Dina masarakat ayeuna, relevansi tina patuhna parantos penting. Pematuhan asalna tina kecap basa Inggris 'pikeun nungtut' sareng hartosna 'patuh atanapi patuh'. Ti sudut pandang hukum, patuh hartosna patuh kana undang-undang sareng peraturan anu berlaku. Ieu penting pisan pikeun unggal perusahaan sareng lembaga. Upami undang-undang sareng peraturan anu berlaku henteu katutup, langkah-langkah tiasa ditumpukeun ku pamaréntah.

PERLU DENGAN LAWASER?
kontak LAW & MORE

hal nu minuhan

Menu Gancang

Dina masarakat ayeuna, relevansi tina patuhna parantos penting. Pematuhan asalna tina kecap basa Inggris 'pikeun nungtut' sareng hartosna 'patuh atanapi patuh'. Ti sudut pandang hukum, patuh hartosna patuh kana undang-undang sareng peraturan anu berlaku. Ieu penting pisan pikeun unggal perusahaan sareng lembaga. Upami undang-undang sareng peraturan anu berlaku henteu katutup, langkah-langkah tiasa ditumpukeun ku pamaréntah. Ieu bénten-béda ti denda administrasi atanapi pamayaran pinalti pikeun pembatalan lisénsi atanapi ti mimiti panerbatan kriminal. Sanaos patuh tiasa aya hubunganana sareng sadaya undang-undang sareng peraturan, dina taun-taun anyar patuh biasana paréntah dina hukum keuangan sareng hukum privasi.

Hukum privasi

Patuh dina undang-undang privasi janten langkung penting dina taun-taun ayeuna. Ieu disababkeun kusabab Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR), anu didamel dina 25 Mei 2018. Kusabab régulasi ieu, lembaga kedah matuh aturan anu langkung ketat sareng warga masarakat gaduh seueur hak ngeunaan data pribadi. Pondokna, GDPR berlaku nalika data pribadi diolah ku hiji organisasi.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Data pribadi ngarujuk kana naon inpormasi anu aya hubunganana sareng jalma alami anu pasti atanapi tiasa dikenalkeun. Ieu ngandung harti yén inpormasi ieu boh hubungan langsung langsung ka batur atanapi tiasa disusud langsung kana jalma éta. Ampir unggal organisasi kudu ngurus ngolah data pribadi. Ieu mangrupikeun masalahna, contona, nalika administrasi gaji anu diolah atanapi nalika data nasabahna disimpen. Ieu sabab ngolah data pribadi kasalempang pikeun para nasabah sareng staf perusahaan sorangan. Ogé, kawajiban pikeun matuh GDPR dilarapkeun ka perusahaan ogé ka lembaga sosial sapertos klub olahraga atanapi yayasan.

hal nu minuhanRuang lingkup GDPR janten jauh pisan. Otoritas Data Pribadi nyaéta organisasi pengawas kalayan patuh kana GDPR. Upami hiji organisasi henteu matuh, Pribumi Data Data Pribadi bakal ngadenda, antara lain hal. Denda ieu tiasa ngajalankeun kana rébuan euro. Patuh sareng GDPR janten penting pikeun unggal organisasi.

jasa kami

Tim ti Law & More mastikeun yén anjeun patuh sagala hukum sareng peraturan. Spésialis kami ngalebetkeun diri dina organisasi anjeun, nguji hukum sareng peraturan anu dianggo pikeun organisasi anjeun teras ngadamel rencana pikeun mastikeun yén anjeun matuh aturan ieu dina sadaya payuneun. Salaku tambahan, spesialis kami ogé tiasa meta salaku manajer patuh pikeun anjeun. Henteu ngan ukur diperyogikeun pikeun mastikeun yén anjeun matuh aturan sareng peraturan anu berlaku, éta ogé penting anjeun tetep patuh panerapan sareng peraturan anu gancang. Law & More rapet nuturkeun sadaya pamekaran sareng ngaréspon ka aranjeunna langsung. Salaku hasilna, urang tiasa ngajamin yén organisasi anjeun sareng bakal tetep patuh di hareup.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl